Svatební salón Claudia Třebíč. Vaše zkušenosti?

Profilova fotka
ahoj, máte některá zkušenosti se salónem Claudia v Třebíči?
Odpovědět
Ahoj gimulka, já tam určitě půjdu. Má sestra si tam vybrala šaty a kámoška letos taky. Jsou docela příjemní a dokážou pomoct. Když si tam vybereš šaty a zamluvíš je a pak ti měsíc před svatbou přivezou novou kolekci a tobě se tam budou líbit jiný šaty, tak ti to akorát přehoděj. Což se mi zdá úplně super v jiných salónech tuto možnost nenabízeli. :-) Už jsi někde byla? nebo se teprve chystáš?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já už jsem tam byla minulý pátek a vybrala jsem si úplně nové šaty, co na sobě ještě nikdo neměl. Strašně moc se mi líbili, tak jsem hned zaplatila zálohu a už jsem ani do jiného salónu nešla. Byli tam hodně ochotní. Příští týden jsem měla jít ještě na zkoušku do Nocturna, ale to zruším. Jo a nevíš jak je to tam s těma slevama? Mě řekli, že když si od nich vezmu prstýnky i oznámení, tak budu mít slevu 25% na šaty. Moc jsme to pak nerozebírali, protože jsem byla úplně hotová z těch šatů a teď mi kámoška říkala, že jestli chci tu slevu tak si tam musím objednat minimálně 50ks oznámení (já bych ale chtěla tak 25ks). No a taky mě někdo straší s tím, že ve svatebních salónech mají prstýnky a oznámení zbytečně předražené. Tak nevím... Jinak jsem s nima byla hodně spokojená A ty máš šaty od kud?
Odpovědět
Ahoj gimulko taky jsem se tam byla před svou svatbou podívat. Ochotní byli moc, to je pravda. Ale pravda taky je, že to půjčovné je dražší. Mě nabízeli 1000,- kč slevu na šaty, když si tam vyberem ještě prstýnky nebo oznámení. Nakonec jsem měla šaty z Jihlavy, které byly moc hezké. takové v Třebíči neměli a platila jsem za ně o tu 1000,- míň hned, aniž bych od nich měla cokoli jiného.
Odpovědět
gimulka: já na šaty půjdu asi až v lednu nebo možná v prosinci - ještě přesně nevím. Zatím sháním jedny co jsem objevila na netu a pořád jaksi nic. S těma slevama přesně nevím - tak tam zkus zavolat a uvidíš co ti poví a ještě si zjisti kolik stojí oznámení jinde a porovnávej :-) - zatím máš ještě času dost. A kde budete mít obřad a hostinu - to už víš? bromiK: nevím za kolik jsi si vybrala šaty, ale myslím, že to člověk nemůže takhle házet do jednoho pytle. Vím, že v Chantal mají šaty za 8500Kč a kámoška si je půjčila za 3500 v claudii a v nocturnu měla na sobě šaty za 5000kč i za 3000kč . Spíš si myslím, že je to kus od kusu a Claudii řadím v Třebíci mezi ty nejlevnější - třeba to není pravda. ;-) Jedna kámoška měla taky šaty z Jihlavy a říkala, že to měla hodně levný - tak nevím to už záleží na každým. Já osobně půjdu tady v Třebíči a pak chci zamířit do Brna a pak se uvidí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Chechto, my chceme mít svatbu v Jaroměřicích, už to máme zamluvené, hostinu potom v Jaroměřicích ve Viole, ale to jen pro rodinu, no a pak bude oslava ve Vladislavi v sokolovně a tam už nás bude fakt hodně. A co ty? Kde to plánujete?
Odpovědět
Ahoj gimulko, já mám plán v hlavě a teď zjišťuji možnosti - nejraději bych to měla v Třebíči někde kolem zámku - chi svatbu pod širým nebem - termín mám předběžně zamluvenej a hostinu chci na Atomu, ale tam půjdu až upřesním přesně ten obřad - doufám, že už tam někdo nebude mít zamluvenou svatbu to by mě asi naštvalo :-) Už jsi tam volala kvůli těm slevám?
Odpovědět
Ahojky chechto, zdravím :-).
Odpovědět
ahojky :-D :-D :-D :-D jak se vede?
Odpovědět
Ale jo, jde to. Akorát kdyby bylo hezčí počasí, ta mlha na náladě nepřidá :-S
Odpovědět
A taky miláčka uvidím až v sobotu :-(
Odpovědět
Ta mlha je fakt úplně pitomá a halvně to, že je brzo tma už se těším na léto :-D a asi to nebude letos jen kvůli létu. A těším se na vybírání šatů :-D Do soboty nějak vydrž - já miláčka naštěstí vidím každý den
Odpovědět
Já se těším na jaro, na duben :-D :-D a taky to není jen kvůli ročnímu období :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Tak to je jasnýýýýýýýý :-D :-D :-D Teď nevím jestli už jsem se tě ptala kde to budeš mít a jestli už jsi byla vybírat šaty???
Odpovědět
Svatbu v kostele na Jejkově v Třebíči, hostinu v kulturáku v Trnavě. A šaty mám z Claudie, Zdenda oblek taky z Claudie :-) .
Odpovědět
Jo tak to jsi myslím už někde psala :-) teď jsem si vzpomněla. No jo sklérozá - to je strašná věc ;-) Taky se půjdu podívat do Claudie - už aby to bylo. :-D :-D :-D A co ostatní přípravy jak jsi na tom?
Odpovědět
Já hlavně musím pomalu zabrzdit, nebo v lednu nebudu mít co dělat :-D . Teď bych chtěla zavolat jednomu pánovi, co hraje na svatbách a zeptat se, jestli by eventuelně měl 22. dubna volno (není vůbec drahej, sám se doveze, sám se odveze, akorát chce jídlo a cena tak max. 2 tisíce) - ale prej má hodně nabito, tak uvidíme. No a oznámení a prstýnky začneme řešit někdy po Vánocích. A v lednu začne příprava na faře. A v neděli asi půjdeme za panem děkanem napevno domluvit datum a hodinu :-) .
Odpovědět
A jak se jmenuje? Ten pán co hraje na svatbách?
Odpovědět
Ota Lněnička, Bydlí v Třebíči, Branka, číslo si nevzpomenu, ale je v seznamu. Hraje jen na klávesy, ale dokonce vymýšlí i hry na svatbu, takže se stará o zábavu :-) .
Odpovědět
Já si to myslela :-D Bydlí ve stejné ulici jako my. Já žádného muzikanta na svatbě nechci - máme počítač :-D :-D Ten umí hrát taky hezky
Odpovědět
Jo a ta přesná adresa je Branka 6 :-D :-D :-D
Odpovědět
Je ale fakt, že má hodně narváno :-D tak čím dřív mu zavoláš tím líp
Odpovědět
Takže ho nakonec ještě znáš :-) ? No to by byl fór :-D . Vpodstatě já kdybych chtěla, tak ten počítač by nebyl špatnej nápad - Zdendův brácha počítače studuje a dost se v tom vyzná, jenže Zdenda ho chce mít jako svědka, tak David asi bude mít jiný starosti než pouštět písničky :-).
Odpovědět
Díky, hned zítra mu brnknu :-) .
Odpovědět
Jo jo znám - hlavně teda jeho dcery s těma jsem hodně kamarádila, když jsme byli maličký. No já doufám, že nikdo počítač obhospodařovat nebude muset - prostě ho tam den předem nebo v den svatby dovezem ( Atom je od nás asi 200m) a zapne se. Do přehrávače naházíme 8 hodin hudby a bude vystaráno ( jen to vybírání bude peklo) :-D
Odpovědět
To věřím, já když si mám něco vybrat, tak je to horor :-) . Je fakt, že možnost počítače nám David tak nějak okrajově nadhodil. Zkusím to se Zdendem ještě probrat, zase je pravda, že bysme ušetřili za hudbu:-).
Odpovědět
Pro dnešek se musím rozloučit - jdu nakupovata a pak hurá do posilovny :-D - na počítač se dostanu asi až v neděli, protože v pátek a sobotu jsem ve škole - tak se měj o víkendu krásně :-D papa
Odpovědět
Chechto, měj se krásně, už se od toho počítače musím zvednout, bolí mě docela drsně za krkem :-| . Takže sice nerada, ale loučím se. Určitě se tady zas brzo potkáme. Venku je tma jak v pytli, už aby bylo po zimě ;-) . Pa Klára
Odpovědět
Ahoj holky, potřebuju se na něco zeptat - i když to ode mě asi bude znít blbě ;-) , vzhledem k tomu, že už mám šaty z Claudie vybraný :-) . Nevšimly jste si náhodou některá nebo nevíte, jestli se tam dá fotit? Já jsem se na to neptala (nenapadlo mě to), ale žádnýho zákazu jsem si tam nevšimla. Vím, že zákaz focení mají v butiku, který je o pár metrů dál. No a vzhledem k tomu, že to tam mají stejní majitelé, tak... Kdybyste to náhodou některá věděla, tak dejte vědět. Díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Clarko, v Claudii se fotit nedá, zkoušela jsem si tam šaty a mamka mě chtěla vyfotit, ale zakázali nám to ,a v té kabince máš cedulku: zákaz focení ;-( a to je fakt škoda
Odpovědět
Jé, nazdar gimulko, tebe už jsem tady taky neviděla :-D tak to je fakt škoda, protože jsem slyšela názor, že když mám zaplacenou zálohu, tak by mi to měli dovolit ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( a tý cedulky jsem si teda fakt nevšimla ]-( ach jooo ]-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?