Svatební salón, České Budějovice. Máte zkušenost?

ahoj nevíte o svatebním salonu v Českých Budějovicích se kterým máte dobré zkušenosti
1
2
Profilova fotka
@kaktusilka Ahoj, já jsem moc spokojená se Svatebním salonem Eden, je naproti poště v domě služeb. Jednak mají obrovský výběr, jednak jsou ochotní a příjemní, poradí a nechají vyzkoušet spousty šatů. S těmi, co jsem vybrala, jsem byla opravdu moc spokojená.
Profilova fotka
Nejlepsi je salon NUANCE Biskupská 31, (resp. Široká 31) 50 m od radnice k mostu, kazdy komentoval moje saty, tolik pochval jsem v zivote nedostala, mrkni do alba...urcite tam!!! ja tam jela az z Plzne.
Profilova fotka
já chválím AVALON! šatečky krásné, originální, bomba! přístup bezkonkurenční, ceny příznivé, problémy při půjčení ani vrácení žádné!!!!:-) toť můj postřeh.papa
Profilova fotka
připojuji se ke chvále Avalonu :-)
My měli oblek ženicha, svatební šaty a prstýnky z Avalonu a musím jen chválit!!! :-)
@samui Ahojky, můžu se zeptat, kolik tě přibližně stálo půjčení šatů v salonu NUANCE? Také se tam po novém roce chystám, jejich šaty se mi opravdu líbí :-)
Profilova fotka
@reuska88 ja mela pry ty nejdrazsi...klasika...vzdy si vyberu omylem to nejdrazsi...i se zavojem 19tisic, je to palka, ale vyplatilo se...
@samui Ufff...to je dost :-D Já slyšela, že se tam ta cena pohybuje kolem 10 000 - to je v pohodě, ale toto se mi zdá už moc...to bych si asi radši nechala ušít vlastní šaty :-) Ale každopádně se tam půjdu podívat, za to nic nedám ;-)
Profilova fotka
@reuska88 určitě, vyzkoušej různé typy, na ramínku vypadají různě a pak padnou třeba uplně jiné...chce to vzít na sebe.držím palce a pak dej vědět ;-)
Také doporučuji NUANCI. Paní je velice ochotná a pokud šaty poničíš,není žádný problém.
@samui @nicky25 Holky, děkuju za tipy! Určitě se tam zajdu podívat, ale jak říkám - asi až po novém roce. Přeci jen do října příštího roku je času ještě dost... Ale informace se hodí vždycky :-)
Profilova fotka
@evka2011 Mám tu samou zkušenost, oproti Nuanci jsou taky lepší ceny :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
@reuska88 Já měla z Edenu za 7000,- včetně závoje a bolerka, podvazek dávají jako dárek
@evka2011 Tak to je super cena! Určitě se tam zajdu také podívat... ;-) Tak to máme Nuanci a Eden...
@reuska88 vezmes s sebou? :-N 8-)
@mitote Co ty tady děláš? :-D Spolu projdeme ty salony v Brně, víš... ;-)
@reuska88 jsem Te videla, tak jsem neodolala :-D
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj holky, tak se s vámi podělím o své postřehy... Nejprve jsem byla zkoušet šaty v Nuanci a naprosto úžasná zkušenost - milá slečna/paní na mě šaty našpendlila, poradila, nosila další a další šaty. Když jsem se ihned nerozhodla, vypsala mi na papírek moje favoritky, s popisem, cenou...všechny šaty jsem si mohla bez problémů vyfotit. V pátek jsem byla v Avalonu a...paní byla až nepřirozeně "milá", v podstatě sama vybrala jedny šaty, o kterých se mě snažila přesvědčit, že jsou nej. Byly hezké, ale chtěla jsem zkusit i jiný typ šatů...jedny jsem si vybrala, ale hned mi je rozmlouvala, že mají vlečku s úchytem na ruku, že to není ideální atd. Tak nevím, jestli se jí nechtěly sundávat z figuríny... Každopádně žádné šaty jsem si nemohla vyfotit, a když jsem řekla, že si to musím ještě rozmyslet, začala mi vykládat (lehce podrážděně), že teda hodně riskuju, že si ty šaty určitě někdo do pondělí zamluví a já budu mít smůlu (haha...všechny máme stejný termín, že?), že na mě nebude mít druhý den čas atd. Odešla jsem a rozhodně se nevrátím. Ještě ten den jsem šla bez objednání znovu do Nuance a opět žádný problém - moje favoritky byly zrovna na svatbě, tak mi paní nabídla na vyzkoušení další šaty s tím, že mám přijít někdy v půlce týdne a budeme zkoušet dál... Naprosto jiný přístup, odcházela jsem až po otevírací době, nikdo neřekl ani slovo, všechny šaty opět nafocené... Samozřejmě je tu trochu rozdíl v ceně šatů (Avalon o něco levnější), ale také i v kvalitě šatů (Nuance jasně vede). Toť moje osobní postřehy ;-)
Jinak ještě dodám, že jsem tímto rozhodně neměla v plánu Avalon nějak pomlouvat. Jak říkám, šaty tam byly hezké, ceny příjemné (dostala jsem i poukázku na slevu), za zkoušku to určitě stojí...ale mrzel mě ten přístup ohledně zamlouvání a focení šatů... I z vlastního okolí vím, že řada nevěst je tam spokojená ;-)
Profilova fotka
ahoj holky, tak já také něco málo písnu, i když nemám tolik zkušeností, byla jsem v prvním salonu, první šaty a byla to láska na první pohled.. "můj" salon je AVALON. Nemůžu si jej vynachválit. Šla jsem tam po zkušenosti mé kamarádky, která se teď už 2 roky zpět vdávala a šatečky měla právě odtud.. Byla těhu a byli na ni strašně milý a pozorní. Mohla jsem jí vyfotit, vyzkoušela si, co potřebovala atd.. Byly jsme i v Edenu. Nezlobte se, prosím, je to jen můj pocit. Byli tam také velice příjemní a ochotní, ale šaty mi celkově přišli prostě už dost onošené a celkově na mě tak působil i ten salon. Vím, že už v CB asi dlouho.. ale prostě .. měla jsem z něj takový ne úplně dobrý pocit.. Vím, že všude jsou nošené šaty, ale tam.. mi to přišlo nejvíce znát.. Omlouvám se.. ale prostě to tak je.. A má zkušenost z AVALONU je také moc fajn, vybrat jsem si mohla jaké jsem chtěla, paní mi ještě ukázala pár typů šatů, které by dle mé představy šly, ale já jsem měla jasno :-).. protože jsem prvně neměla s sebou kamarádku, tak jsme se domluvili na další termín, aby mě mohla vyfotit a ještě jsem si vybrala i krátkou verzi šatů, protože byla akce. Takže mám půjčené dlouhé s tím, že na večer mám za jednu cenu půjčené i krátké se závojem a spodnicí. Vybrali jsme si i snubní prstýnky - výběr nám trval déle, byli jsme se synkem, kterého to opravdu nebavilo, byla tam zrovínka nějaká nevěsta na zkoušení šatů a z figurín jí sunadli min. 3 šaty. A synek i když se tam různě pohyboval a povídal si s nimi, byli opravdu milé a hodné.. Za mě vřele doporučuji.. těším se až tam půjdu na poslední zkoušku :-).. krásný den všem nevěstám
@kkjanicka promiň, ale nesouhlasím s tebou ohledně salonu Eden. Přístup naprosto profesionální, šatů jsem vyzkoušela opravdu hodně, žádný problém s úpravou, paní kolem mne běhala jako okolo nějaké celebrity :-) Šaty mi oprané nepřišly, navíc jsem si vybrala šaty úplně nové. Rozhodně jsem se tam cítila opravdu dobře, ikdyž jsem se nejprve zkoušení šatů obávala, nakonec jsem si to opravdu užila. Nemůžu porovnat se salonem Avalon, tam jsem už totiž nedošla, nadchly mě šaty v Edenu, tak nebylo nad čím přemýšlet.
Ahoj holky, za mě Avalon! Paní ochotné, milé, ve všem vyšly vstříc a to jsem si hodně navymýšlela ohledně úprav na vybraném modelu. Pokud někdo máte dojem, že něco "nutily", tak je to spíše asi o tom, že někdo na něco prostě nemá postavu nebo tak. Já osobně jsem třeba chtěla saténové šaty, bylo mi řečeno, že jsou na léto těžké, já se nedala, navlékly mě do nich a - byly těžké :-D Rozhodně je rozdíl mezi tím nechat si poradit od zkušeného a tím nechat se do něčeho nutit. Ad Eden...ochota byla, ale celkově na mě salón působil takovým "socialistickým" dojmem - prostory, šaty, obsluhou. Nechci nikoho urazit, asi je to můj osobní pocit, jako nevěsta prostě toužím po nečem "luxusnějším", přeci jen, vdávám se jen jednou :-D
Profilova fotka
@carllin to je v pohodě, prostě každý se setká s něčím jiným a taky se vše dost mění.. určitě máš nádherné šaty a budeš nádherná nevěsta, přeji hodně štěstíčka :-)
@kkjanicka ahoj, chtěla jsem se optat, o jaké akci mluvíš? Šaty mám také z Avolonu, jsem z nich také nadšená. Moje představa byla úplně, ale opravdu úplně jiná, ale paní mi doporučila jiný typ, na který se prý hodím, a byla to láska na první pohled. Takže jsem měla šaty vybrány asi tak za 1hodinu. A bylo to moc příjemný, bych si to hned zopakovala. Doufám, že mi ten pocit nadšení ze šatů zůstane. Ale o žádné akci, že bych si třeba mohla půjčit ještě jedny na večer nevím. Přemýšlela jsem o tom, ale dávat další tisíce se mi právě nechtělo. děkuji za info.
Ahoj nevěsty, já rozhodně doporučuju zajít se mrknout i do méně známých salonů jako je na Borku nebo v Litvínovicích - maj tam kvalitní šaty za lepší ceny, resp. né tak drahý....Sama jsem byla jen v Edenu, kde to bylo jako na běžícím páse, nevěsta za nevěstou a v Avalonu, kde byl profesionální přístup a fakt si na tebe udělaj čas, což nevěsta potřebuje. Šaty mám nakonec odtud za 8 tic., což byl pro mě strop. Nicméně pokud tam složíte zálohu, nečekejte, že pokud ji budete chtít třeba jen přenechat někomu jinému, nenechaj vás...
Profilova fotka
@cert111 nevím, zdali je i pro tento rok. Já si je vybírala v listopadu 2011, byla jsem ještě na rodičáku, tak jsem toho chtěla stihnout co nejvíce než půjdu do práce.. Prostě mám za cenu těch dlouhých dvoje, jakože ty krátké zdarma k tomu.. Byla akce ještě sleva 1000,- na půjčovné.. Jsem docela ráda, že to mám takhle i vůči ceně, která není opravdu nízká..
@kkjanicka děkuji za odpověď, já si šaty půjčovala v únoru 2012, slevu 1000 kč jsem také dostala, tedy ještě předem, aniž jsem věděla, že si tam šaty půjčím. Tak to asi bylo jen v té době, co sis je půjčovala ty. Škoda. I když si říkám, že v nich budu za tu cenu i spát a pořádně si je užiju :) Přeci je to jen jednou za život :) no, někdy i víckrát, ale to už je asi pak jen taková formalita. Jednou to má být parádní svatba se vším všudy. :-D
Profilova fotka
Já jsem byla jenom v Nuanci a nikam jinam už jsem ani jít nechtěla. Půjčovné šatů je sice asi dražší než v jiných salonech, ale kvalita materiálu a perfektní střih a přístup personálu to určitě bohatě vynahradí. Za mě tedy jedině NUANCE :-)
nechávala jsem si v Budějovicích šaty šít a dopadly na jedničku:-) teda pokud máte dost času a hlavně mi zůstanou a zaplatila jsem min. o polovinu méně než bych zaplatila za půjčovné
Sestra měla před rokem svatební šaty z Krumlova a prostě bomba, byl tam obrovský výběr a ty ceny! Teď se ten svatební salón přestěhoval do Budějovic do Nemanic a já tam už mám za 3. týdny rezervovaný termín pro návštěvu. Je to super přístup a věnují se tam jedné nevěstě dvě hodiny, sestra měla šaty vybrány za hodinu a ještě pak půl hodiny vybírala závoj, šperky, korunku ... a já krátké šatky :-) . Už se tam moc těším, jinam nepůjdu, budu mít šaty do 5000Kč a nebudu je vracet. http://spolecensky-salon.cz/skladem.html
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?