Svatební salón Caxa, Olomouc. Byli jste spokojení?

Profilova fotka
Ahoj Holky má někdo nebo měl objednané šaty v salonu caxa blízko Olomouce? A byli jste spokojeni?
Odpovědět
1
2
15
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ja se tam chystam v sobotu ;-)
Odpovědět
byla jsem tam a mam tam i objednane saty, záleží, která ženská se ti bude věnovat, jestli paní vedoucí tak ta je skvělá, jestli taková, co se mi ""věnovala"" při mém prvním zkoušení tam, tak naprostá katastrofa :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem tam teď v sobotu. Slečna co se nam věnovala (vysoká blondýna) byla moc milá. Doporučují tam jít ve středu. Je tam prý mín lidí a všechny šaty jsou dostupné ke zkoušení.
Odpovědět
hadeline - a to uz te nechali zkouset saty, kdyz mas svatbu az pristi rok?
Odpovědět
Profilova fotka
no a máte tam nějaké zamluvené já mám tam právě zamluvené, ale ještě je můžu změnit. Nestalo se vám někomu že dostali ušpiněné nebo tak něco? na tom lístku, kde se píše kdo je bude mít půjčené je mají asi 4 nevěsty předemnou tak mám obavy v jakém stavu budou :-)
Odpovědět
Ahoj, byla jsem tam včera a souhalsím s tím co je psáno. Pokud máte velikost 36/38 a nebo 46 a výše je dost velký výběr na ten střed o něco méně, ale zase záleží na střihu jaký se Vám líbí. Měli hodně barevných typů, což mě hodně překvapilo, raději bych je volila na ples než pro nevěstu, ale každý má rád něco jiného. Slečna blondýnka vysoká byla moc ochotná ;-) Doporučuji taky střed týdne, protože některé šaty už měli ve středu vyprány a tak mi je nechtěla nechyt vyzkoušet. Je možnost je i delšího půjčení, pokud jste z daleka. Jen mě taky překvapilo, že na některých zkoušených šatech bylo až 6 nevěst předemnou a taky už nebyly zrovan čisté. Ty, které byly jen 1-2x byly zachovalejší.Ceny super okolo 5000Kč, ale chápu, že u v Ov, kde jsem byla a měla šaty za 9000 Kč byly o něčem jiném. Např. spodnička byla slabá a špinavá a tak šaty spíše ležely než byly kásně rozprostřeny bez vlnek apod. Ale asi záleží hodně na postavě. Dá se tam určitě hodně vybrat za dobré ceny. Fotit se dá. Byla jsem celkem spokojená, ale nevybrala jsem si.
Odpovědět
pavla94 - proc ti nechteli dat zkouset vyprane saty???
Odpovědět
že už je mají pro nevěstu nachystané, vyprané a zabalené a to byla středa. Já chápu, že třeba následující den je měl už někdo připraven, no, ale dalších 80 km zniva nepojedu a zrovan ty byly má velikost a asi by byly fajn, to bylo ve dvou případech. No normálně je vždy v uterý skoro všechno až tak do pátku. Mají tam asi rušno, hodně zakázek. Tak v sobotu určitě bude menší výběr, ale já ho měla i ve středu.
Odpovědět
tak to chapu, ja myslela, ze byly vyprane po jine neveste. No ted tam zajdu v sobotu, uz je to domluvene, pak tam mozna zajdu jeste v tydnu. Kolik priblizne satu je pres vikend pryc nevis? ja jen, ze jestli to budou dvoje nebo troje, tak me to zas tak netizi...
Odpovědět
Profilova fotka
Zezulicka: Byla jsem zkouset saty plesove, jsem pozvana na svatbu a dostala jsem slevu 50%, protoze nevesta ma od nich saty.
Odpovědět
jo kdyz si objednate saty, atk je tam spousta výhod, atak to je. Plesových šat je tam jako máku. Mě se zdálo, že více než svatebních, bílých nebo champange.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no Pavli to mas pravdu. tech stojanu s ples. satama tam meli tak 6 asi. A ceny jsou taky celkem v pohode. Co vim tak nevesta ma saty i s botama a ostatnima vecma za neco kolem 4 tis. a zenich vsechno za 2,5 tis coz mi prijde dobry
Odpovědět
aha, diky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, no já musím říct, že jsem spokojená moc. Máme zamluvené šaty i pro mě i pro ženicha a super. Holky byly ochotné a fajn. Já jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jsme se salónem Caxa maximálně spokojená, mám tam zamluvené šaty jak já tak přítel a sestra s manželem měli z tohoto salónu šaty také a to je sestra 3 týdny před svatbou měnila a bylo to bez problémů ale asi také protože tam byla paní vedoucí :-) Zkoušela mě taková mladší vysoký blond slečna a byla super, ono taky záleží jak se nevěsty chovají, věřím, že když si některá pořád vymrčuje, že to jde těm holkám tam na nervy. Myslím, si že na Olomoucku je to 100 % nejlepší salón.
Odpovědět
Já s paní majitelkou souhlasím a chápu ji a pokud jsem se někoho dotkla, tak to tak nebylo míněno. Šaty nebyly špinavé na koncích, ale u vázání a v místech, kde jsem to ani nepředpokládala a měly před sebou ještě 6 svateb, tak to mě trošku překvapilo. Jinak je jasné, kdo má svatbu dřív tak má výběr nebo z nové kolekce nebo kdo je má 1,ale kvůli toho termín přesouvat nebudeme, kdo jsme na podzim a chceme to právě tam, smůla pro nás dle tohoto je podle mě smutné. A opravdu spodničky byly slabé, i závoje a další mi nabídnuty nebyly, tak co mi zbývalo. Jinak máte celkově široký výběr dalších věcí pro nevěsty, ale co jsem napsala dříve zatím si stojím. Jmenovky holky neměly, ale přístup byl fajn, pěkně popovídaly, žádné vnucování za každou cenu jako je to jinde, to pochvaluji :-) a řekla vše co mělo být.
Odpovědět
vzhledem k tomu, ze jsem si to tady uz pak necetla, tak jsem tam v tu sobotu stejne byla. Byla jsem hned na rade, nikdo jiny tam nezkousel, az pak prisla nejaka nevesta a zkousela v druhe kabince, tak jsme se navzajem pozorovaly a byla to sranda. Kdyz jsme s mamkou a sestrou vybiraly z katalogu, tak je pravda, ze jsme se casto trefily do satu, ktere byly zrovna pryc. Ale myslim, ze to vubec nevadi, protoze saty byly krasne vsechny. Takhle velky vyber nebyl nikde a tak prijemna obsluha taktez. "Moje" slecna (mensi stihla tmavovlasa) taky nemela jmenovku, coz je skoda, protoze bych ji tady vychvalila do nebes. Moc mila, neskutecne ochotna. Jako jedna z mala mi nic nevnucovala. A kdyz se mi libily saty, ktere mi byly dlouhe, nosila mi jedny boty za druhyma a cim dal tim sirsi spodnice, jen aby me trochu natahla. Docela se ji to povedlo, ale porad to bylo malo. Fakt takovou ochotu jsem jinde nezazila, vyprovodili me s tim, ze jsem proste mala... Kdyz jsem si saty vybrala, nabidla zavoj, korunku, sperky na krk, nausnice, takovou tu kozesinku, kabatek... vsechno. Po necem takovem me vazne presla chut vracet se do jinych salonu ;-) (mela jsem v planu, ze se pak vratim s zenichem tam, kde me neco zaujalo, at TY saty vybereme spolu, ale uz nebylo treba) Jinak navlekum se nedivim, protoze kdyz si vezmu, kolik satu s vleckou jsem vyzkousela, tak jsem to tam musela vytrit dokonale, i kdyz jsem se snazila je zvedat; takze kdyby se tam chodilo v botech, ty saty by vazne za chvili vypadaly priserne. Souhlasim s katuu, minimalne v Olomouci je to opravdu nejlepsi salon ;-)
Odpovědět
Tak to se máš, měla jsi větší štestí než já. Škoda, že pro mě je to tak daleko abych jela znova na další šaty, které zrovna nebyly. Jinak souhlasím, každý má jiný styl co se mu líbí a co sedí a taky postavu, tak se dá vybírat a vybírat za fakt dobré ceny. Ach jo, já furt nikde nic.
Odpovědět
Ahoj, já jsem v caxe byla taky a moc příjemný pocit z tohoto salonu nemám. Zaskočilo mě např. to, že mají jiný značení šatů na netu než v obchodě, takže když si vyberete na netu, tak stejně pak musíte prolistovat katalog a najít ty pravé šaty. A to se moc nedá, když je tam zrovna hodně lidí, kteří si katalogy zabaví 8-( . Jinak mě připadly šaty na stojanech docela zaprané... Asi jak které... Co se týče prodavaček, já jsem narazila zrovna asi na nějakou "unavenou", moc příjemná nebyla. Tak jsem radši vypadla. Jinak s paní majitelkou soucítím - všem se určitě nezavděčí a kvalitní, loajální zaměstnanci se shánějí velmi špatně :-|
Odpovědět
Me ta CAXA prijde jako pujcovna druhe kategorie.
Odpovědět
cascada - jak koukam, tys tady zatim pomluvila kde co, asi jsi jedna z tech, kterym se proste clovek nezavdeci vubec nicim :-S :-p pavla 94 - tak si zkus dopredu domluvit saty, ktere budes chtit zkouset, at nejezdis zbytecne ;-) Saty na stojanech se mi zaprane nezdaly vubec, prave naopak, zdaly se mi jedny hezci nez druhe. Sem tam sice byly videt nitky, nebo povolene perlicky nebo tak, ale to se prece pred kazdym pujcenim spravi, kdyby se to melo opravovat pokazde, co se tam nekomu zatrhne prstynek, tak by nedelali nic jineho nez opravovali...
Odpovědět
jedna cast mela byt byt pro robin ;-)
Odpovědět
Ja myslim, ze oznaceni druha kategorie neni pomluva. ;-)
Odpovědět
promin ;-)
Odpovědět
a nemáte někdo zkušenosti s pobočkou v Praze ve Kbelích??
Odpovědět
Pobocka v Praze?
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam byla teda dvakrát a hned na podruhé jsem si tam zamluvila šaty a doufám že jsem neprohloupila.Bylo to tam moc pěkné, ale je fakt že tam bylo zrovna moc lidí. a vyzkoušt jsem si mohla kolik jsem chtěla šatů, takže to bylo bezva. Ještě tam pojedu mrknout na šaty pro družičku a pro budoucí tchýni.Doufám že tam bude výber a že vše bude ok.Všechny šaty co jsem zkoušela byly pělné a nebyly vůbec zaprané.Ale každý má jiný názor. máte půjčený i závoj?
Odpovědět
já si zde taky půjčovala šaty a byla jsem max. spokojená, hlavně ty ceny nemají tak přemrštěné jak napřiklad tady v Brně a výběr šatů mají opravdu velký, takže doporučuju ;-)
Odpovědět
1
2
15
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?