Svatební salón v Brně - tipy

Ahoj holky. Máte tip na svatební salóny v Brně? Bylo by super, kdyby dokázali poradit (a hlavně chtěli) ohledně střihu šatů vzhledem k postavě. Díky za každý tip :)
Odpovědět
Profilova fotka
Caxa, Bella, Naive, Evanielle. Všechno super salóny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja som bola v Oriela pri Semilasse a pani bola uzasna
Odpovědět
Já jsem byla v Paulině na Jakubáku a byla jsem hodně spokojená
Odpovědět
Salon star na masarykové
Odpovědět
Profilova fotka
@miess Záleží, jaký typ šatů chceš. Pokud to je takový ten mainstream, tak klidně do všech větších salonů zavítej, to už je jedno. Pokud chceš specifické šaty, nebo máš ne úplně tradiční požadavky, tak třeba zrovna Caxu moc nedoporučuju. Tam mě připadalo, že ta děvčata vůbec nechápala, co po nich chci.
Odpovědět
Děkuji za tipy. Byla jsem právě v Caxe. Šaty tam mají moc hezké, ale chtěla jsem trochu poradit se střihem a přišlo mi, že paní prostě nabrala první šaty - právě ten mainstream - a tím to bylo hotovo. Ale třeba kolegyně s nimi byla moc spokojená a šaty měla krásné. Asi je to opravdu o tom, kdo se vám věnuje. Ale prostředí tam mají příjemné.
Odpovědět
V SALONU STAR SE MI VĚNOVALI NA 100 % A ZKOUŠELA JSEM ASI 5 ŠATŮ NEŽ JSME VYBRALI TY NEJ. NEBYLA JSEM OBJEDNANÁ ŠLI JSME JEN TAK A ONO TO VYŠLO
Odpovědět
Svatební ráj Slavkoc u Brna, velký výběr šatů a příjemná obsluha,která poradí😊
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla moc spokojená v Naive. :) S paní, co mi šaty zkoušela, jsme se vyložene u některých šatů shodly, že mi tento styl nesedí, že mi dělají moc široké boky atd. - čili žádné neupřímné přesvědčování, jak mi šaty sluší, i kdyby to nebyla pravda. Pak jsme vybraly jedny TOP a v těch jsem se vdávala. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za me na 1000% salon El :-) pani asistentka naprosto bajecna s perfektnim odhadem. Saty nadherne, vonave, ciste. Za me jedine El :-)
Odpovědět
El nic moc, ale na jakubáku, tam jsou holky skvělé a šaty kráááásně :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tak za mě určitě salon El ! :-) Luxusní šaty, velký výběr, skvělé asistentky ! Jinam bych nešla. Doporučila jsem tento salón i kolegyni, která se vdávala chvíli po mě, vybrala si taky okamžitě a byla hrozně spokojená! Za mě El !
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Budeme rádi, pokud navštívíte salon Adeleine v Brně nebo Židlochovicích. Šaty půjčujeme -viz webové stránky a také zakázkově šijeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravíme, jestli hledáte Vaše vysněné, navštivte nás nezávazně v našem brněnském ateliéru. Šaty navrhneme podle představ, typu postavy, nejnovějších trendů a ušijeme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Já mohu doporučit svatební salon Paloma. Ze všech salonů bezkonkurenčně nejlepší přístup. Paní byla velmi milá a ochotná a hlavně zkušená. Ochotně navrhovala úpravy, abych se cítila v šatech dobře. V jiných salonech to na mě oblékly a pokud něco nesedělo, tak je to nezajímalo. Opravdu zkoušet šaty v Palomě byl balzám na duši a jedině tam jsem si zkoušení užila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud hledáte svatební šaty, nabízíme exkluzivní americké značky Maggie Sottero, Rebecca Ingram, Sottero and Midgley a další. Svatební šaty si v našem svatebním salonu můžete půjčit i koupit. S pozdravem Svatební salon Tiffany
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?