Svatební salon Blue Rose ve Zlíně, máte zkušenost?

Chystám se zkoušet šaty v tomto salonu, ráda si přečtu vaše zkušenosti. Před 4 lety jsme tam kupovali kalhoty k obleku, šaty tehda pro mě aktuální nebyly, takže přivítám vaše příspěvky. Díky
Odpovědět
Ahoj, já mám šaty z Blue rose a i manžel si tam koupil oblek. Oba dva jsme to měli přímo na míru, byli jsme spokojení i s cenou.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , prijdte si zkusit svatebni saty i do naseho noveho salonu. Budeme se na Vas tesit!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
dobrý den, vybrala jste ve finále šaty?
Odpovědět
@mallorca123 S odstupem komentuju, zrovna zítra je to půl rok, co je už po svatbě, letí to letí. Ano, šaty jsem si tam vybrala, byly nádherné, sedly mi jak ulité :-). Paní byla vstřícná, řekla bych normální ženská, nic vtěrného, prostě pro mě milé jednání. Manžel si tam půjčil do svého obleku jen košili, fr. uzel a manžetové knoflíčky, i naše dva prcky jsme tam oblékli. A cenově v pohodě, i s vracením vše v pořádku, měla jsem šaty pokecané trochu od ledňáka /syneček se realizoval/ a problém s tím taky nebyl. Můžu teda doporučit, my jistě využijeme v budoucnu při výpůjčce obleků pro kluky, až půjdou k 1. sv. přijímání.
Odpovědět
Profilova fotka
mám totiž šaty z blue rose. nejdřív jsem měla pocit, že jsem nemocná, když nemám šaty od svozílků, ale já si tam opravdu nevybrala a tam jsou hned troje srdcovky. tak jsem ráda, že jsem je našla.
Odpovědět
Profilova fotka
@martulkat bliss už ve zlíně není :-D
Odpovědět
Profilova fotka
neplánujete dát sem fotky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?