Svatební salón Bella v Hradci Králové. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky, máte někdo zkušenosti s tímto svatebním salonem?Na jejich stránkách jsou úplně úžasné šaty!!!Mám už sice šaty zamluvené,ale...Jsem z Prahy,tak bych tam nechtěla jet zbytečně! Díky moc za odpovědi!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, saty maji pekne, ale problem je, ze pobocka v Hradci Kralove neni ta hlavni, takze nemaji vsechny saty. Doporucuju, pokud mas vybrane konkretni modely, tak si tam nejdrive zavolat ci napsat a domluvit se, kdy budou mit vsechny tvoje vybrane saty na pobocce.
Odpovědět
Profilova fotka
jinak pani tam jsou strasne hodne, sami te i vyfoti, opravdu prijemny personal.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc za info!Tak já si tam zavolám,líbí se mi asi 12 šatů :-D !A průměrná cena?Ty sis tam šatky vybrala?
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě jsem se chtěla zeptat,nevíš,kde seženu ty látkové lístky růží?Moc se mi líbí,ale nemám potuchy,kde je sehnat a kolik přibližně stojí... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak prumerna cena je 8-10tis, cenik mas na strankach, ja jsem si tam saty nevybrala, nakonec jsem si saty objednala pres ebay. latkove listky ruzi koupis v ikea - krabicka(mam v albu) 49,- akorat kdyz jsme tam byli pred vanocema, tak meli jen ruzove.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
vvvecna • 8. říjen 2008 v 09:10 Chtěla jsem se zaptat jestli máte zkušenosti se svatebním salonem Bella v HK hhranolka • 8. říjen 2008 v 09:55 ses mohla zeptat v nasi diskuzi velmi prijemne pani,... zkousela jsem saticky, moc ochotne, saty pekne, ciste, ale hrozne drahe. akorat jsem chtela dovezt jedny saty, oni stale slibovali a saty nedovezli l.luci • Dnes v 17:03 Ahojda, naprosto jsem se zamilovala do jedněch šatiček, které tam měli. Když jsem zjistila cenu, tak jsem se rozhodla, že si dám raději nějaké podobné ušít. Ale jinak moc ochotné paní, věnovali se mi přes hodinku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahojda, tak já byla v salonu Bella na doporučení a upřímně - nezaujala mě ani jedna z nabízených šatů na této pobočce a paní jsem měla dost nepříjemnou a když mi sdělila cenu za obyčejné šaty, na kterých nic nebylo a v ceně není absolutně nic, tak jsem rychle vypadla ven. Ale zašla jsem o salon vedle - http://www.vseprosvatbu.cz. Ceny jsou velice přijatelné (do 7.000,- Kč - to už jde o velice bohaté šaty). Všichni byli velice vstřícní a vše máte pohromadě(květiny, šaty atp.) - jinak v ceně je tohomraky. Mohu vřele doporučit!
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, ja mam taky vybrane saty v salonu Bella v Olomouci. musim teda rict,ze tam jsou strasne ochotni, neni problem dovezt jakekoliv saty z ostatnich pobocek,jen si clovek musi udelat termin. je teda pravda,ze ceny jsou ponekud vyssi,ale ty saty jsou zase uzasne. ja si vybrala saty,ktery maji jen v Brne a dovezou mi je na zkousku do Olomouce a samo i pred svatbou
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, za mě mohu opravdu vřele doporučit salon Mánes. http://www.pujcovna-satu.eu/ Bezkonkurenční ceny a velmi příjemný přístup! :-)
Odpovědět
Dnes jsem byla v salonu bella v hk a přístup super, ochota dovest klidne šaty, boty z jiné pobočky...neměla jsme přesnou představu, poprosila paní, co by mi doporučila a holky, první šaty a nádhera, fakt báječný, seděly mi, dělají mi nádhernou postavu...jediné co se mi na nich moc nelíbilo byly stříbrne květy jakoby bižuterie, ale paní hned že není problém toto dát pryč a našít tam podle mě, co si vyberu....holky, jsem z nich nadšená....zkoušela jsem si pak jiné, ale tyhle prostě chci a budu mít!!! :) Takže za mě Bella v HK jednoznačně ANO!!!!
Odpovědět
@tarra27 Taky mám s paní Lenkou jen dobré zkušenosti..je strašně milá a zařídí co může :-)
Odpovědět
@barka_barka Já ani nevím, zda to byla lenka :) ale bylo to fakt super, profesionální přístup a měla v oku..navíc doporučí oznámení, kytky, boty sežene, spodní prádlo....je fakt báječná....
Odpovědět
Článek se načítá
@tarra27 Myslím, že určitě. Paní jsou tam dvě, paní Lenka vede salón a ta druhá blonďatá paní je švadlena, ale jinak taky obléká a obsluhuje. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám zamluvené šaty v Belle v HK a paní byla moc fajn a ochotná. Ceny jsou trochu vyšší, ale šaty, které jsem chtěla mají jen v Belle a pak v jednom salonu v Praze a tam je půjčují o 7 tisíc dráž!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla v Belle v HK..a cena 9000 :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty z Astrid v Roudnici. Paní strašně milá a ochotná. Vybrala jsem si šaty a ona pak zjistila,že už jsou zamluvený a tak mi je objednala ještě jednou. Nechala mi k tomu ušít bolerko na míru jak jsem chtěla. A ještě k tomu půjčení šatů, šperky, boty, výzdoba na auto, figurky na dort, polštářek na prstýnky......vše jen za 5000kč. Takže báječnééééé
Odpovědět
@mtc Mají v salonu větší výběr šatů než na webových stránkách? Nebo mají k půjčení pouze ty prezentované na webu? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@derinka7 Určitě jich tam mají víc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj, dneska jsem navštívila salon Bella a mám naprosto otřesnou zkušenost. Do salonu jsem se objednala 14 dní předem a předvybrala šaty, které bych si chtěla zkusit. Když jsem dorazila na místo (vzala jsem si kvůli tomu půl dne dovolené), řekli mi, že mě na seznamu nemají, a že se mnou nepočítají. Paní se nenamáhala nijak extra omluvit. Vlastně to celé přešla tím, že na mě nemá čas a že si mám prostě počkat. Během pěti minut jsem obkroužila salon a musím říct, že cena šatů absolutně nedopovídá. Všechny vypadaly celkem dost zašle a přívlastek "luxusní" by si tento salon mohl opravdu odpustit. Spíš by se hodil "salon hrůzy" a to i kvůli prostředí. Taky je potřeba dát bacha na to, co si vybíráte. Fotky na internetu jsou hodně zkreslené. Viděla jsem na živo pár modelů, které jsem měla nakoukané z internetu a musím říct, že těch peněz by mi za to bylo fakt líto... Doufám, že na tom bude při prvním výběru líp.
Odpovědět
@zzzdenkaaa1 A já dnes jela okolo a říkala si, že jsem se tam měla objednat. Vubec jsem nevedela, ze tam Bella je. Byla jsem totiž o ulici nebo dvě vedle ve svatebnim a kvetinovem centru HK a uzasne! Můžu jen ráda doporučit! Přišla jsem do salonu ještě dřív, než bylo domluveno a paní se mě hned ujala. Ukázala jsem ji šaty, ktere se mi libi nejvice a ona mi hned k tomu rekla, co si mysli, jak by mi na postavu sedeli a hned mi ukazala jine, ktere si mysli, ze by ke mne sedeli nejvic. No a presne ty, ktere mi ukazala ona jsem si nakonec opravdu vybrala! Nosila mi ruzne závoje k tomu, v cene je pujcovne bot, sperku a nevim co jeste rikala. U šatů nad 8000 je pujcovne obleku bud pro ženicha nebo tatinka, svedka jen 500 Kč. Dělají tam i květiny, zařizuji dorty a vse okolo svateb. Pokud můžu doporučit, tak se tam objednej a za zkoušku nic nedáš. Můžeš kouknout ke mně do alba : zkoušení ve třetím salonu. Mam tam foto salonu a šatů. Ty šaty tak nádherně všechny voněly! Fakt super!!
Odpovědět
@pipinkam jeee, ahoj, děkuju za tip. Jak se prosím ten salon jmenoval? Snad příště dopadnu líp:-)))
Odpovědět
@zzzdenkaaa1 jmenuje se to presne : SVATEBNÍ A KVĚTINOVÉ CENTRUM HK,Nám. 5. Května 285, Hradec Králové. Mají pobočku i v Pardubicích. Jestli se chceš podívat na internet,tak maji stranku http://vseprosvatbu.cz/ . Ale na internetu maji jen ukazky šatů nemají tam vše, co v salonu. Krásné kravaty tam mají, okvětní lístky, vývazky, různé stuhy, ubrousky.
Odpovědět
Z jejich nabídky šatů na netu jsem byla nadšená,ale skutečnost byla absolutně jiná... 8-( Objednala jsem si asi desatery šaty,které přímo v salonu nemají, z toho jich nakonec bylo jen asi pět, a na fotkách vypadaly daleko lépe než ve skutečnosti :-( . Nejdříve mě obsluhovala paní krejčová,ta teda moc příjemná nebyla, ale pak přišla tmavovlasá paní nakrátko a s tou to už bylo daleko lepší. I když se mi žádné šaty nelíbily,pořád jsem měla nějaké výhrady, byla milá a snažila se najít náhradu. Bohužel jsme nic nevybraly. A musím souhlasit,že vetšina šatů je zašlá,lezou nitě atd.,žádný luxus,jak už psala zzzdenkaaa1. To když jsem pak zašla do Svatebního centra vedle,to už bylo jiný kafe ;-) . Šaty sněhově bílé,nažehlené,opečovávané. Ale nelíbil se mi styl šatů,takže stále hledám :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj byla jsem v salonu bella hk kde jsem si chtela pujcit saty na ples ktery se konal 28.2 mnou vybrane saty byly volne az 26.2 tedy jsem jsi je byla vyzkouset a zaplatit 2500kc za zapujceni vyzvednuti bylo domluveno 28.2 nasledne jsem si druhy den zlomila ruku 27.2 a na ples jsem tudiz nejela a saty si nevyzvedla osobne jsem byla objednavku zrusit nicmene za blokovani satu dva dny me pujcovna uctuje 850kc a zbytek penez jsem dostala az 4.4 proto nedoporucuji navstivit tuto pujcovnu :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, dnes jsem byla v salonu Bella v HK. Na internetu jsem byla ze šatů naprosto unešená. Realita byla otřesná. Byla se mnou moje mamka, která z toho byla taky v šoku. Šaty byly opravdu zašedlé, pomačkané, někde dokonce roztrhlé. Nedala bych tedy 10-15 tisíc za takové šaty. Byla jsem zklamaná. Alespoň, že paní v salonu byla příjemná. Oproti tomu mohu vřele doporučit Svatební a květinové centrum v HK - zde jsem si nakonec šaty zamluvila. Prezentace šatů super - krásně nažehlené, voňavé, ceny přijatelné. Paní v salonu příjemná. Naprostá spokojenost :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Má zkušenost se salónem Bella. Po přečtení diskuzí jsem se trochu obrnila a připravila na leccos. A byla jsem překvapená. Mám velikost 32 a měřím něco málo přes 150 cm, takže sehnat na mě šaty v konfekčních velikostech byla dřina, zvlášť proto, že jsem k tomu ještě hodně útlá. Ale v Belle jsem si vybrala z výprodeje a přímo na míru mi je zašili. Přístup nebyl nejprofesionálnější, ale ceny byly poloviční. Pokud hledáte luxus a nové šaty, asi bych volila jiný salón. Pokud si je chcete koupit třeba jako já za pět tisíc i s přešitím (a sluší mi, jsou krajkové s vlečkou), tak je to podle mě dobrá volba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?