Svatební salon Bella Brno - NEDOPORUČUJI

27.1.2017 jsem byla objednaná na zkoušku svatebních šatů v Brně. Poté, co mě slečna zavedla do kabinky, kde jsem si odložila, mě nechala čekat minimálně 15 minut a věnovala se nevěstě přede mnou. Ani nezmiňuji, že jsem už čekala čtvrt hodiny mezi dveřmi. Podotýkám, že v salonu byla pěkná kosa! Následovalo další mé překvapení, kdy došla neobjednaná slečna, kterou chtěla nově obsluhující vzít do kabinky, kde jsem stále čekala já. Do té doby byla na prodejně jen jedna obsluha. V tuto chvíli jsem už byla napůl oblečena a rozhodnuta odejít. Obsluha, která mě do kabinky zavedla na mě během minutky zapomněla a pak se velice omlouvala, že toho mají hodně. Když toho mají hodně, proč berou na "pass-blind" neobjednané? Nakonec jsem se rozhodla nějaké šaty přeci jen vyzkoušet. Když mě oblékla dvoje šaty, začala se věnovat druhé přítomné neobjednané nevěstě. Při třetí zkoušce šatů odešla umývat zem a šaty mi vyslékala kamarádka! Pořádně zmrzlá a zhnusená obsluhou, která se mi vůbec nevěnovala a raději se věnovala další nevěstě a umývání podlahy, jsem odešla. V tuto chvíli vím, že tento salon nikomu doporučovat nebudu !!!
Odpovědět
Jelikož já mám ze salonu Bella zkušenost ryze pozitivní, nemohu se nevyjadrit k prispevku vyse. Ja za sebe mohu svatebni salon Bella jen doporucit. Saty jsem vybirala uz v listopadu a obesla jsem nekolik brnenskych salonu. Slecna Aneta byla velmi mila, usluzna a byla jsem svedkem toho, jak museli odmitnout nekolik neobjednanych slecen (v te dobe chodily i divky z tanecnich kvuli satum na venecek). Byla jsem v salonu dvakrat a ani jednou jsem necekala, slecna se mi venovala na 100%. Poradila, oblekala, svlekala, ruzne pasky a zavoje mi nosila. To se napr. s Caxou neda vubec srovnavat. Tam jsem si pripadala jak na bezicim pasu a pani mi nutila styl satu, ktere se mi vubec nelibil. V Belle jsem si nakonec saty zarezervovala a chystam se tam asi i pro popůlnocky.
Odpovědět
Ja jsem tedy obešla 5 salonu před Bellou a všude se mi naprosto dokonale věnovaly. Proto jsem byla velice překvapena a z toho důvodu komentář napsala aby každá nevsta věděla, jak se k ní může v tomto salonu obsluha chovat. Ve výše uvedeném příspěvku jsem ještě nezmínila, že mi slečna chtěla vyzkoušet i šaty, u kterých jsem z kabinky slyšela, že už na můj termín nejsou volné. Nevěsta přede mnou si je rezervovala, byly poslední a obsluha mi je i přes to chtěla asi po minutě vyzkoušet.
Odpovědět
To je hrozná zkušenost! A slečna co zkousela vedle Vas byla taky nespokojená nebo ji se obsluha věnovala více?
Odpovědět
@beauty25 Bohuzel to nemuzu vylozene posoudit jestli byla spokojena nebo ne. Odesla jsem ze salonu a se slecnou jsem nemluvila. Ale kdyz napriklad umyvala zeme, tak jsme cekaly obe dve. Ja uz to nezvladla a kamaradka me vyslekla abych mohla odejit. Je mozne, ze se ji pak treba venovala vice kdyz tam zustala sama, ale to nemuzu posoudit. Ale neverim, ze by se takto chovala jen ke me...
Odpovědět
my jsme v Belle vybíraly šaty pro kamarádku a hned si je i objednala. Obsluha super, šaty hezké. Jediné, co mi vadí, že je na nevěstu vidět hned, jak se vkročí do salonu... Já jsem si letos svoje šaty objednala v Naive a tam spokojenost 100%
Odpovědět
Asi záleží na asistence.. Je hrozné, že majitelka třeba vůbec neví, že zaměstnává někoho, kdo je takový na zákaznice!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?