Svatební salón Atelier Della Sposa. Máte zkušenost?

Nemáte někdo zkušenost s tímto svatebním salonem? Chtěla bych si šaty koupit a tyhle mají ve výprodeji neuvěřitelné ceny a navíc moje favoritky. Jen bych byla nerada překvapena, že šaty třeba budou v hrozném stavu nebo tak něco. Proto bych to ráda zjistila ještě před návštěvou, abych nebyla zbytečně natěšená. Díky moc!
Odpovědět
Milá xpilo, nechci tě odrazovat, ale tenhle salon je dost děsnej, majitelka protivná jak činže, pořád ti něco cpe... prostor na zkoušení šatů žádný - tam prostě vlezeš do skladu s šatama, oblečení si hodíš div né na zem, a pak zněj týden oklepáváš třpitky, no prostě na mně to fakt udělalo dojem :-N ...a navíc jsem četla v jedné diskuzi (myslím že v: Špatné zkušenosti se svatebními salony - nebo tak nějak se jmenovala) a tam jedna slečna psala, že si taky vyhlídla jedny šaty z výprodeje a jelikož není z Prahy, kontaktovala paní majitelku, jestli tam ty šaty ješte opravdu má, aby nejela zbytečně. Ta jí ujištovala, že je tam má a co myslíš... a nakonec se jí snažila nacpat nějaké za 18.000,- :-o Jo a ty šaty nevypadaly taky nijak extra, na obrázku to vypadá pěkně, navíc téměř všechny vypadají, že jsou bílé, pak ti donese šaty každé v jiném "zažloutlém" odstínu a ještě se babizna diví, co se ti na tom nelíbí, když sis je vlastně vybrala... No, ale jak říkám, zkus to, uvidíš sama Já si nakonec vybrala šaty u Adiny a jsem moc spokojená ;-)
Odpovědět
Diky moc! Ja bych si prave saty chtela koupit, abych se porad nemusela starat o to, jestli je umazu, roztrhnu a tak. I kdyz vim, ze to je osetrene ve smlouve, ale stejne bych nemela klid :-) A oni maji zrovna typy, co se mi libi... No mozna to zkusim, konec koncu to tam nemam tak daleko a za zkousku nic nedam ;-)
Odpovědět
Přesně tak, za zkoušku nic nedáš, maximálně si otrávíš den :-D , ale obrázek si musíš udělat sama... Hodně štěstí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo...taky jsem slyšela, že to, co mají na netu vůbec neplatí v reálu! takže spíš volej! a zajdi tam...třeba budeš mít jinou zkušenost. Taky jsem se bála šaty půjčit, kvůli poničení...ale radši jsem se rozhodla pro jedinečné šaty...a kdybych je měla kupovat, tak bych se nedoplatila! Takže si je půjším..i tak je to pálka...ale vyčítala bych si , kdybych měla jiné, ne tak krásné....
Odpovědět
Moc jste mě nepotěšily, ale asi tam vyrazím ;-) Naštěstí mám na schánění ještě spoustu času, takže to nemusím moc hnát.
Odpovědět
tak co xpilko, už jsi nějak pořídila?
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám zkušenost s tímto salonem. Na internetu jsem si vybrala troje šaty, mají vše krásně nafoceno. Když jsem tam přišla tak mě paní odvedla nahoru, kde není skoro žádný prostor na zkoušení šatů, vypadá to tam jak ve skladu. Paní majitelka je opravdu strašně protivná, ale snaží se vyjít vstříc. A šaty byly fakt hrozné, vypadala jsem v nich dost strašně a přitom mě paní ujišťovala jak jsou šatičky dobrý a sluší mi, prostě hrůza děs :-(
Odpovědět
Vůbec nechodit!! Přišli jsme tam s kamarádkou, posadili jsme se, seděli jsme tam min. čtvrt hodiny, prohlídli jsme si všechny katalogy, vzadu jsem celou dobu slyseli povídat dve slecny, ale ani jedna se za tu dobu neuracila za nami prijit. A to jim tam pri prichodu zvonek řve jako kráva a jeste k tomu jsme se schválne bavili tak, aby nás bylo slyšet! Zkrátka nikdo nepřišel a tak jsme se zvedli a odešli. Totální ignorace!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Milé dámy...tak ja tam byla tedka v sobotu...a to co od vas ctu me uplne zarazi? ja sem byla maximalne spokojena...saty vsechny moc hezke...a pani prodavacka opravdu prijemna...je to sice uz nejaky rok od posledniho prispevku ...tak bychrekla ze se to tam asi zlepsilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam také byla v sobotu na Moráni i ve Slezské. ve Slezské je to špatné se zkoušením, málo místa. Ale na Moráni je to dobrý, já byla spokojená a šaty maj pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
@onicka A jaké mají zhruba ceny?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak za 7,8-10 tis. Tak nějak normálně
Odpovědět
Profilova fotka
@onicka Je třeba se na zkoušení objednávat?
Odpovědět
Profilova fotka
nemusíš , já nebyla objednaná a v pohodě měli čas :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kucirlib 7,8,9,10 tisíc, maj i nějaké za 18. , ale to byly šaty roku
Odpovědět
Profilova fotka
@onicka Díky za info. Ty už máš nějaké definitivně vybrané?
Odpovědět
Profilova fotka
nemám, maj tam hezké šaty i ve výprodeji jsem koukala za 5 tisíc-7 tisíc. Ale nakonec jsem si nevybrala, v zecadle vypadám krásně a když se juknu na fotky nesluší mi, jdu zkoušet maggie sottero :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kucirlib navíc budou na veletrhu v Praze, takže tam budou mít asi nějakou slevičku
Odpovědět
Profilova fotka
@onicka No tak já radši ani nejdu. na to nemám penízky na MS a jenom bych byla smutná že jsou aaach a já si je nemužu dovolit. Ale přeju štastný a úspěšný výběr a pak sem hod fotky ze zkoušky.
Odpovědět
Profilova fotka
já jedu kuli tomu až do ústí kde je maj levnější :)
Odpovědět
Profilova fotka
@onicka ústí nad labem?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?