Svatební dům Kleinod v Praze. Slyšely jste o něm?

Ahoj holky, slysela jste uz nektera o tomto novem svatebnim dome v Praze? Dnes jsem videla reklamu v novinach, tak jsem na to mrkla na internetu. Zajimalo by me jestli jste se tam nektera uz byla podivat. Co pisi na strankach vypada lakave... Pronovias atd...
Odpovědět
1
2
9
ted jsem na googlu objevila, ze tato firma sem přišla z Německa...
Odpovědět
......ahojky...........já jsem tam ještě nebyla,ale slyšela jsem, že je to půjčovna a prodejna zároveň. Ale taky za pěkně mastný ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ve čtvrtek večer vám povím! Na 13.hod jdu zkoušet šaty.
Odpovědět
super, tak jsem zvedava jak dopadne. Doufam, ze podas vycerpavajici reference :-) Předem díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Neboj, popíšu to do posledního detailu!
Odpovědět
Profilova fotka
jo tak to už se taky těším, protože jsem na ně koukala na netu, ale zatím tam nemají moc info.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, právě jsem se vrátila z půjčoven, mezi nimiž byl i Kleinod. Je to tam moc hezké, velké a šatů velký výběr. Zatím se asi o nich moc neví, takže obsluha byla ráda, že mají co dělat a byly velmi milé a ochotné. Jediná věc co mi přišla jako velké mínus je, že v ceně jsou pouze a jen šaty. Žádná spodnička, žádný závoj. Nic. Spodničku půjčují za 800 Kč. Jinak tam mají i hodně doplňků na prodej - korunky, korzety pod šaty, bižu, ...., Jen ještě něco málo k cenám - např. závoj, který jsem zkoušela k vybraným šatům stál 1420 Kč a pokud bych chtěla koupit i spodničku, tak dvou-obručová stála 1700 Kč. Jinak ceny šatů (teda ty co jsem zkoušela já) byly od 5000 - 11500 Kč, ale myslím, že by se daly najít i levnější či dražší. Uf, tak to je snad vše, kdyby jste měly dotazy, jsem k dispozici.
Odpovědět
veruse. šaty tam jen prodávají nebo taky půjčují?
Odpovědět
Profilova fotka
Obojí, rodávají i půjčují. Já zkoušela jen ty na půjčování.
Odpovědět
Veruse: muzes mi prosim popsat, jak se tam dostanu? Z toho planu jsem pochopila jem to, ze je to pres silnici od OC Chodov. Takze: vylezu na Chodove, a? Diky ;-) :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Efi.s to nevím, já tam byla autem.
Odpovědět
Aha :-( , tak nic. ja uz mam saty vybrane, ale na doplnky se tam chystam.
Odpovědět
Článek se načítá
já tam teda byla v sobotu. Šaty u nich se mi teda vůbec nelíbily, to bych řekla že jsou v Praze daleko lepší půjčovny, třeba Adina má velký výběr
Odpovědět
Ahoj, holky byla sem se tam podivat vcera.. vyzkousela 9 satu a z toho mam dva favority, ale urcite se pujdu podivat jeste nekam jinam. Je fakt, ze zavoj nepujcuji .. a ten se pohybuje ke koupi za 1500 - 2000,- a spodnicku si clovek musi pujcit cca 850,- . Jinak slecna, ktera se o nas strarala... se snazila byt prijemna, ale moc ji to neslo! Ale snazila se! A co si myslim tak to mohlo byt jeste horsi! ;-) :-D Jinak se me to tam libilo, protoze je to tam prostorne a prijemne! Ale jinak bych rekla, ze zas tak velky vyber tam nemaji.. treba Pronovians maji jen ke koupi, ze prej se jim to nevyplati.. no uvidime zkusim jeste nekde neco jineho! Celkovej dojem: Byla jsem rada, ze sem se tam byla podivat!
Odpovědět
taky přidám svou zkušenost S KLEINODem, zkusím být co nejvíc objektivní :-) +: příjemné nové prostory, vcelku velký výběr šatů i v neobvyklých barvách (např. capuccino), dobrá dostupnost autem i MHD (od OC Chodov jen přejdete lávku pro pěší přes D1 a jste tam), šaty jsou nové, dlouhá otevírací doba, možnost focení -: nezkušený personál (vystřídaly se u mě 2 slečny, obě byly ochotné a snaživé, ale bylo vidět, že veškeré povídání k tomu mají navrčené z nějakého školení, přitom ale vůbec neví, co říkají; vychvalují šaty, které vám evidentně absolutně nepadnou, neumějí vás do šatů pořádně obléct, nenabídnou krinolínu, až potom co si sundám šaty a jdu si zkoušet další si vzpomenou, že k nim vlastně ještě byla štola, když se zeptám, zda by stejné šaty neměli o velikost menší, odpoví, nevím, to bych se musela jít podívat, ale přitom mi pro ně nedojde), zkoušení je velice dlouhé, protože každé šaty se ihned musí vrátit do obalu (prý interní nařízení), obsluha vám ukazuje i šaty, které jsou pouze k prodeji, přestože řeknete, že si chcete šaty půjčit (další interní nařízení), největší mínus jsou pro mě ceny (půjčovné šatů, které jsem zkoušela, se pohybovalo mezi 10 - 14 tisíc + půjčení krinolíny 800 Kč - za takové peníze si raději nechám ušít šaty na míru)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, a maji tam i znacku Rembo Styling, jak pisou na netu?
Odpovědět
Aha, tak to je dobry...Asi zustanu u svyho Lesa. Abyste rozumnely: mam zamluvene saty, alecim dele se na ne koukam, tim vic mi prijdou "pouze uchazejici". Takze jsem se chtela podivat i jinam, abych se jakoby ujistila, ze nic lepsiho nesezenu :-D . Chtela jsem do L´armonie, ale pry je tak velky problem s upravami satu, viz tema Larmonia nikdy vice, nebo tak nejak :-| . A jestli jsou Pronovias jen k zakoupeni, tak to vypada spatne...Za kolik je prodavaji, za tech 45.000?
Odpovědět
take jsem se tam byla podivat i kdyz saty uz mam. Zdalo se mi to jako nemecka tovarna na svatby. Mila obsluha, ale saty bych si nevybrala. Hodne modelu me pripadalo jak 90 leta....
Odpovědět
pivonka: takovy pocit jsem ja mela v Neveste... :-|
Odpovědět
připadá mi to jako, že se chtěli zbavit starých šatů v domění, že jsme ještě neslezli ze stromu. :-D
Odpovědět
No holky, já s nimi komunikovala přes email a zatím byli ochotní, ale jak to tak vidím tak na to kašlu a radši tam ani nepůjdu. To je divný, ž emě paní psala, že půjčovné za štay s epohybuje kolem 5tisíc, zřejmě zapomněla napsat, že je to ta nejnižší cena. No uvidím zajdu tam a poreferuju. Šaty sice už mám, ale jsem zvědavá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky jsem tam byla a byla jsem dosti zklamaná, šatů č.34 měli dosti málo, zkoušela jsem dvoje a oboje byly obrovské. A taky dosti drahé.. Velké a pěkné prostory to jo, ale jinak na mě nijak moc extra nezapůsobili :((((
Odpovědět
A pritom, to co maji na webu - to jsou uzasne saty, kouknete! .... akorat jak pak clovek zjisti jsou pouze ke koupi, jo a kdyz jsem ji ukazala saty, ktery se me moc libily, byly tam na plakatu, tak me vzdycky argumentovala, ze jsou bud na prehlidce nekde nebo jsou nekde dole.. :-| fakt uzasny!! Je to skoda, taky me prijde, ze se snazi nejdriv co nejvic udat tech starejch satu a treba se tak za rok stane, ze budou mit i neco z novejsi kolekce. ]-( :-S ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
anninka: přesně tak.. chtěla jsem si zkusit šatečky a vždy mi hezky řekly: ale tydle jsou jen na prodej.. chycht za 47.000,- by mě zajímalo kolik nevěst si je koupí :-D
Odpovědět
Taky jsem Kleinod vyzkousela. Obsluhovala nas mila a ochotna slecna a prostory se mi moc libily. Nicmene si neumim vybrat saty, kdyz mi je nabizeji v pytli... nepoznam jak opravdu vypadaji. Ty hezci jsou bohuzel jen k prodeji. Mela jsem na sobe ctvery k pujceni a ty nejlepsi, ktere by mozna staly za uvahu staly 15 500,- Kc... opravdu jen k pujceni :-o Takze celkovy dojem.... velke rozcarovani :-S
Odpovědět
Ahoj tak dnes jsem ten zázračný dům také navštívila a musím říct, že jsem byla hodně zklamaná. Na netu píšou, že se musíte na víkend objednávat a přitom tam byla pouze jedna nevěsta. šla jsem pouze pro doplňky, ale neměli nic co by mě zaujalo a hlavně tedy myslím, že ceny jsou dost přehnané svatební boty za 7,5 tis, tak to sorry, ale to je na mě opravdu moc když šaty se dají v adině sehnat od 4tis a velmi pěkné. Sice už mám šaty zamluvený přesto mi to nedalo a alespoń jsem se podívala. Na to, že je to tak veliké mě pani postavila ke stojanu s asi 30ti šaty vel.36 - je to o vkusu samozřejmě někomu se to líbí, ale mě přišly totálně příšerný zdobený.
Odpovědět
Tak to je sila. Diky za info, to se tam tedy nepotahnu :-| . Nejvic me dostaly boty za 7,5 tisice :-D :-N
Odpovědět
No abych te nematla meli i levnejsi ale bily pouze dvoje nebo troje ted nevim a nesli pod 3000tis a i to me prijde hodne ty za 7,5 byli asi nejdrazsi ale jak rikam je to o vkusu a kazda mame jiny jeste ze tak jinak by jsme se rvali o jedny saty :-))) takze Kleinod si urcite sve priznivce najde ....
Odpovědět
me taky niki pobavilo jak pisou ze maji naval o vikendech. Otevreli 2.ledna a kdyz jsem cetla tuhle zpravu na jejich strankach tak meli za sebou 1 vikend. Dobra marketingova strategie.
Odpovědět
Tak jdu přidat svou trošku do mlýna: Byli jsme tam dnes se snoubencem za účelem sehnat oblek(já už šatičky mám).S obsluhou jsem byla moc spokojená,ale co mě nejvíc uchvátilo,byly obleky,které nám nabízeli. Chtěli jsme oblek koupit(Jirka ho chce nosit i po svatbě)a oběhli dnes asi deset obchodů po Praze.A přes ne malou cenu to bylo to nejhezčí,co jsem na J.viděla a ještě nám hodně sleví,protože si ten oblek bude někdo půjčova.Pak ho Jirkovi upraví na míru.Takže pro ženichy spokojenost. Pak mě slečna vzala do druhého patra-obleky pro družičky,hora svat.šatů a doplňků,bot...doplňků moc výběr teda neměli a bot tam měli horu.Ale ty ceny!!!Min týden jsem si koupila krásné boty v Střevíce a více a myslela jsem,jak jsou drahé(2000),ale tam měli tak stejně pěkné za 5900! Takže pokud máte peníze a málo času,tudíž vám vyhovuje to sehnat na jednom místě,doporučuji.
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?