Svatební centrum Adina, Praha. Byly jste spokojené?

jak jste byly spokojeny?
Odpovědět
1
2
19
koukni do starších diskusí. řešilo se to tu asi stokrát. jí osobně moc. mím tam zamluvené šaty.
Odpovědět
Já moc. V Praze jsem obešla téměř všechny salony, ale tady měli moje vysněné, navíc milý přístup, nebyl problém šaty vyzkoušt několikrát bez poplatku - to když se objevily pochybnosti a také nebyl problém, když jsem šaty potřebovala půjčit na delší dobu než obvyklé 3 dny( svatba nebyla v Praze). Mohu jen doporučit. Já vybírala v Argentinské.
Odpovědět
Zdravím všechny nevěstinky, já už to mám za sebou (loni v červnu), šatičky jsem měla půjčené z ADINY a byla jsem moc spokojená. Mají tam velice milý personál a když jsem před svatbou zhubla 10 kg vůbec nebyl problém šaty vyměnit za menší (ale stejné).Takže mohu jen doporučit... Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám to už taky za sebou. Byli moc ochotní a to jsem tam byla nejmíň 5x zkoušet různé šaty a samozřejmě i ty svoje :-) Šatečky byly vyžehlené, moc voňavé, prostě supr. Byla jsem ve 3 pobočkách v Praze a všude supr. Ale nejvíc se mi líbilo asi v Holešovicích
Odpovědět
Profilova fotka
kdyžktak koukni do mého alba z příprav, mám tam vyfocené i některé šatečky na sobě, které v Adině mají,
Odpovědět
Profilova fotka
matlova: 10 kg??? Fíííííha, jak jsi to dokázala? :-D
Odpovědět
marinka: No těžce, ale šlo to. Odpustila jsem si teplé večeře, ráno jsem začala snídat (což jsem nikdy nedělala), přes den ovoce, zeleninu, max. tmavé pečivo s nízkot.sýrem a hodně pít (vodu) :-) no a během 2 měsíců to bylo dole.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky já mám půjčené šaty taky z Adiny a můžu jen doporučit.strašně příjemný personál,ochotný,věnují se zkusí s vámi co budete chtít.dokážou dobře poradit.já mám vybrané šatičky v albu tak se můžete mrknout :-)
Odpovědět
Ahojky holky, svatbu plánujeme sice na příští rok, ale už se pokoukávám na netu. Adina se mi moc líbí. Nejsem ale z Prahy. Půjčí šaty třeba na 4 dny? A kolik je v průměru půjčovné. Díky :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky šatičky půjčují na 4dny a já je mám třeba za 4500,- tahle cena jak jsem koukala je tam dost častá ale viděla jsem tam šaty i za 3500,- josu tam moc příjemný,moc doporučuju
Odpovědět
Ahojky, já mám z Adiny šatky právě za těch 3500 Kč. Viz mé album příprav. Jinak jsem byla v Adině v Holešovicích. Byl to jediný salon, který jsem navštívila a hned jsem si vybrala. Jen bych chtěla podotknout, že slečna nebo paní, která mě obsluhovala byla z počátku odměřená až protivná, ale nenechte se odradit. Nakonec se z ní vyklubala vysmátá a příjemná prodavačka. ;-)
Odpovědět
Alis, já také měla svatbu mimo Prahu, šaty mi v Adině půjčili už ve čtvrtek a vracela jsem je v pondělí. Ani žádný příplatek si neúčtovali. A moje šaty stály 3.800,- a byly to přesně moje vysněné, jednoduché, na které jsem v žádném jiném salonu nenarazila. Hodně štěstí při výběru, já bych si to hned zopákla ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, já mám svytbu na Kladně, obešla jsem už 4 svatební salony, mám jakžtakž vybráno, ale pořád to není přesně ono, takže do Adiny jdu zrovna dneska. Zítra se s vámi podělím s vlastními zkušenostmi. ;-)
Odpovědět
ja jsem si vybrala z Adiny..ale bohuzel uz byly zareservovane..takze shanim ten samy model, ale jinde...a oni zrovna tento model jinde nemaji.coz mi vzalo uplne dech...a nyni uvazuji o koupi nebot jsem se do nich "zamilovala"...
Odpovědět
Profilova fotka
Adina v HK byla super, skoda ze tam ten salon zrusili... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam s Adinou taky vice kladnejsi zkusenost. Byla jsem jak na Praze 4, tam byly devcata moc mila, zkousela jsem tam 2x...a v Holesovicich, tam mi ta slecna neprisla nijak moc prijemna, ...ani poprve,ani podruhe, ani potreti.....(opravdu jsem si zkousela ty jedny saty-vic jich tam na mne nemeli, 3x...byly OK, ale porad to nebylo ono), ale slo to. A na Ujezde jsem taky byla, tam byly holciny bezvadny.... Moc jsem si chtela u nich neco pujcit, ale na mne meli v techto 3 salonech jen dvoje saty. Jedny byly celkem favoritky, ale nakonec to vyhraly jine. Adinu ale doporucuju, moje sestra od nich mela saty a tak krasne pripravene jsem je necekala...bile, vonave, jako nove, suprove upravene podle potreby (segra byla tehotna)...a tehdy(2 roky zpet) je mela za 2900!!!(+ cena za doplnky) . Super, ne?
Odpovědět
fialka Tak zkus jiné pobočky. Jedna je na Praze 4 a jedna je tuším ještě někde u Petřína....na jejich webovkách to určitě je....
Odpovědět
Profilova fotka
u Petřína - to je v Karmelitské ulici
Odpovědět
Profilova fotka
Stanice tramvaje Ujezd...a zdabec pesky.
Odpovědět
aspon co vim, tak mi to rekli v holesovicich...kdyz jsem se zminila o tom, zda je maji jeste jinde, tak rekli, ze maji jen 1 kus a je zde.....
Odpovědět
fialka Zkus to, za to nic nedáš ;-)
Odpovědět
tak preci jim verim nebo myslite ze lzou, aby jim uteklly zakaznice? to se mi moc nezda?
Odpovědět
Profilova fotka
no mně taky řekli, že mé šaty mají v jiné pobočce a bylo to jinak. Ony se ty holky občas na těch pobočkách střídají. Ale když jsem jim napsala mail - s konkrétní barvou a velikostí, tak mi odpověděli prakticky hned
Odpovědět
Ahoj holky, nevite jestli uvedena cena satu v ADINE je uz se spodnickou? Pry to nekde uctuji zvlast. A kolik tak stoji zavoj? Byla jsem tam, ale zapomnela jsem se zeptat.
Odpovědět
Pěkně prosím, nevíte někdo, jestli v Adině půjčují vestičky do obleku pro ženicha? popřípadě za kolik korunek? Děkuju
Odpovědět
se spodnickou to ti nepovim, ale zavojiky se pohybuji za pujceni od 300,- vyse - myslim.
Odpovědět
cassio...já mám spodničku za 200 Kč, závoj stojí tuším 500 Kč, ale nevím to přesně. ;-)
Odpovědět
fialka...taky si myslím, že se mohli splést. Nikdo není neomylný a pokud o ty šatičky opravdu stojíš, máš tu pořád malou naději, že je budou mít na jiné pobočce... ;-) a pokud ne, tak už snad zbývá změna termínu svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky v Adině je to 200 za spodničku a 500 za závoj přesně jak říkala mobina.možná že když je závoj jednodušší je cena nižší :-)
Odpovědět
AHojky holky! Díky za tip! Na podzim vyrazím do Adiny! Pěkně jste mě navnadily :-D
Odpovědět
1
2
19
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?