Svatební bazar/půjčovna

Profilova fotka
ahoj holky, otázka zní jasně, uvítaly byste v Praze obchod (bazar) se svatebními šaty, kde by se daly šaty jak koupit/prodat, tak půjčit za normální ceny? díky moc K.
Odpovědět
I když nejsem z Prahy, určitě bych něco takového uvítala...
Odpovědět
Taky nejsem z Prahy ale uvítala bych to, hledala jsem něco takového a nikde nic :/
Odpovědět
Profilova fotka
V našem salonu šijeme nové modely za ceny půjčovného dle představ nevěsty takže v podstatě tuto službu už máme :-) Salon Vanessa
Odpovědět
ANO!!! :-D Svatba bude v březnu 2015, takže dej vědět kam mám přijít 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
zatím jsou jen pozitvní ohlasy, tak děkuju a když to klapne, tak vás budu informovat:)
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem krásné šaty za cenu půjčovného v svatebním salónu Natali v Praze :-) naprostá spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkacenkka myslím, že toto je naprosto běžné v každém větším salonu, s příchodem nové kolekce se vyprodávají ty minulé...my momentálně vyprodáváme šaty v cenách od 2 do 9 tisíc korun. JIŽ ZÍTRA NÁM TOTIŽ PŘIJDE KOLEKCE 2015 :-)
Odpovědět
@kkacenkka Já bych spíš uvítala obchod s trochu jinými šaty než klasiku a s teď módními šaty a la 50. léta :) V každém salónu jsem nacházela pořád ty samé modely. Navíc šaty a la padesátky nosím běžně, takže mi v bílém provedení vůbec nepřijdou svatební ;-)
Odpovědět
Svatební šaty pouze prodávám, navrhuji si je sama, mám jiné modely, než v běžných salonech - přijďte se podívat a vyzkoušet. Ceny jsou většinou jako v půjčovnách v Praze, některé šaty mám i ve výprodeji. Dražší jsou jen krajkové šaty, protože používám většinou francouzskou krajku.
Odpovědět
Profilova fotka
@rory_g @lenicka40 U nás kromě výprodeje šatů ze salonu, Vám můžeme nabídnout šaty ke koupi v rámci komisního prodeje. To znamená, že můžete i koupit, ale i prodat své svatební šaty. Podívejte se na náš web, třeba Vás tam něco zaujme. Nabídka se neustále mění ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?