Svatební ateliér Hana Plzáková. Máte zkušenost?

Ahoj, narazila jsem na zajímavou možnost šatů na stránkách svatebniatelierhp. Zaujaly mě její návrhy,docela dobré ceny a že šaty šije osobně. Máte někdo zkušenost? Dík moc.
Odpovědět
Ahoj emi88 Já jsem si u slečny nechala šít šaty a byla jsem s ní spokojená. Ušila mi je na míru a taky mi je upravovala podle mích připomínek. Měla profesionální přístup. Ještě mi nabízela další služby, které jsem bohužel nevyužila jak se pak ukázalo. Ta slečna je někde ze středočeského kraje.
Odpovědět
@nellam Dík moc za odpověď. A to sis nechávala šít podle obrázku jiných šatů nebo podle návrhu a na kolik tě vyšly? A co myslíš tím, že si nevyužila další služby?
Odpovědět
Ahoj Emi Měla jsem obrázek šatů, které jsem si vybrala, slečna udělala několik návrhů. Z těch návrhů jsem si pak vybrala. Šaty mě vyšli asi na 4500Kč.
Odpovědět
Ahoj, předevčírem jsem slečně psala, že bych měla zájem o ušití šatů, hned mi odpověděla, psali jsme si o jaký typ šatů bych měla zájem, poslala mi i plno obrázků z internetu, kde jsem ji popsala co se mi líbí aby měla představu a že mi udělá nějaké návrhy, pak bychom se prý sešli a že by vzala i materiály a dohodly detaily... Hodně cestuje, tak prý není pro ni problém zajet ke mě i k Praze. Jsem docela nadšená, tak jsem zvědavá...
Odpovědět
Ahoj, chci se zeptat, jestli ještě někdo má zkušenosti s tímto ateliérem. Nikdy jsem si nedávala šít šaty, tak se trochu bojím... Jaká je kvalita šatů a jak probíhá komunikace a zkoušky? Co když mi ušité šaty nebudou dobře sedět? Jsem ze stejného okresu, což je výhodné. Taky se obávám ceny, na stránkách jsou ceny celkem poho, ale bojím se aby i šaty, které bych si nechávala šít měli dobrou cenu.
Odpovědět
Prozatím naprostá spokojenost, dobrá komunikace (i přes maily), šaty šije asi do měsíce, paní se snaží, cokoliv jsem chtěla změnit, tak mi vyhověla. Ceny podobné jako na stránkách. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?