Svatba ve 4 a vhodné šaty.

Profilova fotka
Ahoj, potřebuji poradit. Hodláme se s přítelem brát, ale jelikož mám celou rodinu na Moravě, tak jsme se rozhodli i z finančních důvodů že se vezmeme jenom se svědky. Proto uvažuji jestli si na tuto krátkou událost půjčovat svatební šaty a nebo si půjčit jenom nějaké bílé společenské. Jaké oblečení jste měli když jste se brali jen se svědky? Vendula
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, měla jsem také menší svatbu, i když nás bylo víc, původně jsem chtěla jít v nějakých hezkých společenských šatach... ale pak jsem furt chodila kolem půjčovny a bylo mi líto, že nebudu za princeznu, tak jsem si nakonec šaty půjčila :-). Říkala jsem, že svatbu mám jen jednu a myslím, že by mi bylo líto, kdybych nemohla jít jednou v životě v něčem tak pěkném :-).
Odpovědět
@vendys88 Udělejte to s nastávajícím tak, jak sami uznáte za vhodné a jak se vám bude líbit. Pokud se vám zdá zbytečné mít na svatbu ve čtyřech klasické svatební šaty a víš, že ti pak nebude líto, že jsi nebyla za princeznu, šla bych klidně do nějakých společenských, kostýmku, nebo světlých letních šatů (záleží, kdy svatba bude).
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik jo taky mám takový názor:)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih kdyby bylo na přítelovi, tak ten jde klidně v teplákách:D ale já si říkám, že když je to snad jednou za život tak bych si mohla dopřát hezké šaty:)
Odpovědět
@vendys88 Radu nemam, ale taky jsem vendula a taky mam stejny teplakovy problem :D Tak me to pobavilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli ti chlapy nejsou všichni stejní:D
Odpovědět
@kikwita @vendys88 Holky, nejsou stejný :) Můj manžel se sice do ženění nidky nijak nehrnul, ale když už se jednou rozhodl a odhodlal, tak prý ať je to se vším všudy. Takže žádný tepláky, on sám si dokonce nechal upravit oblek, aby mu líp sednul, dokoupil si vestičku a regatu... Když jsem vybírala šaty, tak jsem na netu našla různé typy, ukázala manželovi a ten mi pak říkal, co se mu líbí a co ne :) A když jsem navrhla krátké, tak na mě koukal, jeslti jsem se náhodou nezbláznila, přeci nevěsta má mít dlouhý šaty :)
Odpovědět
@hanih Tak to ti celkem dost zavidim :D Vaz si toho, ze to resi :)
Odpovědět
co poradit?? vem si šaty takové o jakých sníš, to není o tom zda máš svatbu , kde je fůra lidí a nebo jen malou svatbičku s pár lidičkama nebo jen vy dva a svědci. já měla svatbu malou jen my dva a svědci a šaty jsem měla dlouhé, můj dnes už manžel trval na šatech, ale výběr nechal na mě a musím říct, že při předávání svatební kytice jsme viděla že byl spokojený ;-) Svatba je den, kdy můžeš mít šaty takové, které jen Ty sama chceš, takže mnoho štěstí a ať se svatba vydaří. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih ano toho si važ:)
Odpovědět
Svatební šaty jsou svatební a není rozdíl jestli malá nebo velká svatba. Určitě nedělej kompromis, jestli to opravdu není nutné. Vzpomínky jsou jen jedny ;-)
Odpovědět
Souhlasim s holkama, akorat nevim jak to vysvetlit priteli, ze mi na tom zalezi..nemusim byt za princeznu, ale proste upravena ve slusivych satech a mit ze sebe dobry pocit..zejo :)
Odpovědět
Článek se načítá
Myslím, že i malá svatba může mít načančanou princeznu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my též budeme mít za dva měsíce svatbu jen se svedky , ale saty jsem si ujít nenechala ... :)
Odpovědět
@certice85 To rada slysim, resp. ctu. Protoze mi to prislo zbytecne, i kdyz v hloubi duse si to samozrejme preju :)
Odpovědět
@vendys88 @kikwita Však já si toho vážím :) Vím, že to není standard...
Odpovědět
Profilova fotka
@kikwita : já radím určo vzít šaty ... Je to jen jednou za život a myslím , že pak by Ti mohlo být líto, že jsi je neměla ... Aspoň já bych to tak asi cítila ... ;-)
Odpovědět
@certice85 Prave prave!
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem teda bez vlečky atd ... V albu mám vítězné ... Myslím , že na svatbu tohoto stylu to je fajn ... :)
Odpovědět
U nás byl trochu tlak okolí, jak bude svatba vypadat, různí lidé s různými názory a vkusem... Po zkoušení ani nevím kolika šatů jsem byla čím dál tím víc rozhodnutá, že do tohohle svatebního byznysu se zatánout nedám... Naštěstí jsem objevila beremese.cz a při prvním brouzdání se zamilovala :). Bývalá nevěsta mě šaty nechala vyzkoušet, manžel odsouhlasil fotky a bylo vyřešeno! Šaty teď s těžkým srdcem prodávám, ale... posloužily velmi dobře a jsem teď velmi ráda, že jsem se rozhodla počkat s výběrem, než mě něco osloví... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?