Svadobný salón Atelier Della Sposa v Prahe

Ahoj,potrebujem poradit. Pacia sa mi saty z tohto salónu: atelierdellasposa Pacia sa mi tam saty vo vypredaji, ale je tam podozrivo nízka cena.
Odpovědět
Máš hodně podobné v albu.... (taky jsem o nich hodně uvažovala) a nektere znam (i stejnou modelkuú z ebay... tak jestli si to nenechavaji sit taky v Cine....???
Odpovědět
...velmi sa mi pacia,ale do prahy to mam celkom daleko,tak ci sa mi tam oplati ist...neviem,ci su site v cine,ale zase preco by boli take lacne?...bojim sa tej kvality...
Odpovědět
adelii: já bych se spíš bála, že jsou to vyřazené šaty ze starší kolekce, takže asi budou už dost jeté :-N
Odpovědět
Noo,to mi napadlo az ked ma na to jedna kocka upozornila :-D
Odpovědět
ahojky, adelii : dnes jsem taky koukala na tento salon, čistě náhodou, ale nešla bych do toho; nevim, kolik chceš do šatů investovat, ale myslim, že se dajít sehnat i lepší jinde :-)
Odpovědět
Ahojky,no tieto su moje vysnene...presne taky styl chcem :-) len sa bojim tej kvality...
Odpovědět
Já si ale myslím, že takových podobných je dost ( taky bych se bála té kvality :-/ )
Odpovědět
zdravim vsechny kdo shani svatebni saty v okoli Prahy a Melnika. Muzu jen doporucit salon Jasmine na Husove namesti v Melniku. Velmi prijemna obsluha, velky vyber a saty naprosto uzasne. Pujcovala jsem si tam uz maturitni saty a dnes svatebni a jsem stoprocente spokojena. Skvele ceny a saty co maji na internetu jsou skutecne k mani. mrknete na www.jasmine.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?