Stay go home, pozor!

Ahojky nevesty, rada bych vam rekla moji zkusenost s Saty go home. Na webu vypadal "salon" hogo fogo, ve skutecnosti saty rozhazene po celo prodejne- neslo najit konkretni velikosti, saty byly spinave a casto roztrahne. Tak jsme si s kamaradkou myslely, ze to jsou jen zkusebni..Coz jak jsme po zaplaceni zalohy dozvedely, nebyly. Co me dal prekvapilo, tak ze Vas nacpou do velikosti 36, ale udelaji vam z nich klidne velikost 40 atd. ?! Saty neupravuji, jen zakladaji, nijak treba neresi krajku na lemu satu, jen ji zahnou..coz nevypada pekne. Nicmene, jsem se nechala ukecat na jedny saty, ktere se mi docela libily..MOJE CHYBA, nikdy jsem si saty nevybirala, nemela jsem s cim srovnavat. Zalohu mi slecna nejprve rekla 9 000Kc , pujcovne bylo 13000Kc, tak jsem ji rekla, ze ani nahodou, najednou to upravila na 3000Kc - s tim, ze kdyz se rozmyslim, muzu si v teto vysi vybrat pujcovne obleku, satu, oznameni, doplnku a nebo zakoupit dekoraci. ALE! Kdyz jsem tam prisla, ze tedy rezervaci rusim a chtela bych ty penize utratit za dekoraci, tak mi bylo sdeleno, ze mam smulu, ze je to jen na pujcovne obleku a satu. Kdyz jsem se ptala jak je to mozne, ze mi slecna, ktera me obsluhovala podala tyto informace, tak mi slecna na recepci rekla, ze tam dotycna je nova a ze to popletla. Vysledek? Zitra to jdu s nimi resit, tak snad mi uznaji aspon treba polovinu tech penez na nakup dekorace a zbytek at si uziji ve zdravi, nemam chut si tam pujcit uz vubec nic. Za me nedoporucuji, ne proto, ze mi nevrati zalohu, to bylo moje rozhodnuti, ale kvuli jejich jednani a kvalite satu..ted uz muzu porovnat. A saty go home uz nikdy. ]-( :-|
Odpovědět
To je výborný, za takové peníze, měli by se držet toho co řekla slečna i když to popletla, a i když to bylo vaše rozhodnutí, držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sem si šaty v go home vybrala, šaty jsou zcela nové a je bohužel jen na Vás, které si zvolíte, jinak já se nesetkala ani v jednom salonu, že by byly vystavené pouze ,,zkušební šaty,, každopádně budu držet palce pro kladné vyřešení :-) Je pravda, že čast šatu je starší kolekce a tudíž nejsou bohužel v pořádku to je fakt, ale i tak já byla spokojena jak se servisem, s cenou a s domluvou. Snad vám to dobře dopadne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem podobnou zkušenost, nakonec jsem nechala zálohu propadnout a koupila si skvěle padnoucí šaty dle svých proporcí a představ z elody.cz za podobnou cenu - ale jsou moje :-) Dobře jsem udělala, mamka se sestrou měly šaty na mou svatbu z satygohome a byly problémy s dodáním: chyběl šál, pak přinesli úplně jiný špatné barvy, sestře udělali špatně krejčovské úpravy... Byla jsem opravdu ráda, že jsem poslechla svou intuici a šla od nich.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?