Solidní a poctivé salony

Ahoj, rozhodla jsem se založit tuto diskuzi, aby jste se napsaly o poctivých a solidních salonech, které nabízejí kvalitní šaty a služby a ne čínské kopie a padělky. Nedávno jsem vybírala své šaty a navštívila několik salonů a musím konstatovat, že to byla chvílema hrůza a děs, jak šaty tak prostředí a obsluha. Prosím pouze Vaše osobní zkušenosti a pokud možno bez skrytých reklam. Předem děkuji a věřím, že to někomu pomůže .
Odpovědět
Ty bez fejku v Praze jsou to : Nuance Adina San Verita Naive Bliss Maggie Brigit
Odpovědět
Profilova fotka
- v pražských jsem byla jen v Nuance a super - salón Bella v HK: plus je, že šaty (alespoň ty, co jsem si zkoušela) byly originály, minus je příšerná kvalita za vysoké půjčovné (např. Pronovias Lany za 14 000, byly zašedlé a tyl v sukni potrhaný) a neochota prodavaček - salón Impresion v Ledči nad Sázavou - neokoukané šaty, levné půjčovné, moc příjemná slečna (věnovala se mi zhruba 2,5 hod, jakmile vešla další zákaznice, omluvila se jí s tím, že není objednaná a že tam teď má jinou nevěstu, tak ať se objedná na jindy). S čím si nejsem jistá,to je kvalita materiálu - půjčovné je cca od 3 do 6 tisíc, tak si myslím, že originály alespoň těch nejznámějších značek to nebudou. Avšak pro nevěsty, které koukají na cenu a na sobě raději budou mít šaty hezké a kvalitní než sice originály, ale poničené, tak bych moc doporučila :)
Odpovědět
Byla jsem v jednom jediném, 100% spokojenost, originál šaty v super stavu a celkové nadšení od A do Z - Angelika Liberec.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?