Skutečně luxusní svatební salón v Praze a okolí

Ahoj, doufám, že tohle téma nějak neduplikuju, ale nic podobného jsem tu nenašla. Hledám salon, kde mají opravdu luxusní svatební šaty. Já vím, že hodně nevěst tady mluví o Maggie Sottero jako o vrcholu, ale já bych chtěla přece jen víc. Všechny šaty, které jsem zatím kdekoliv, včetně Maggie, zkusila, byly těžké, krajky hutné, materiál skoro šustivý... Chtěla bych salon, kde mají šaty z poněkud kvalitnějších materiálů, lehkých a příjemných. Slyšela jsem, že 7th Heaven v Berouně
Odpovědět
1
2
celkem splňuje tyhle požadavky, ale sama jsem tam nebyla...tak kdybyste některá o něčem věděla, tak to sem napište. Díky :-)
Odpovědět
možná zkus salon v Buštěhradě:) Podle mě nesrovnatelný s ostatními salony, kde jsem v Praze byla- prostě dost jiná liga:)
Odpovědět
myslíš i lepší než v Maggie?
Odpovědět
v Maggie jsem byla jen s kamarádkou... a nějak mě to až tak neoslovilo.. trochu mi připadalo, že je to taková hra na luxus... Původně jsem si říkala, že se do Maggie taky kouknu, ale po návštěvě v Buštěhradu jsem už tu potřebu neměla:) Jinak třeba "luxusní" šaty má údajně taky salon Nevěsta na Pankráci (ul. 5. května): mají La Sposu apod., ale mě se ty šaty teda nelíbily... vybrala jsem si tam na zkoušení asi tak 4 a to bylo ještě s vypjetím všech sil, mají šaty moc přezdobené a přeplácané, hodně jich je v takovém podivném champagne odstínu... no, vybrala jsem na zkoušení nějaké relativně hodně střízlivé a i tak to fakt nebylo ono... Luxus jsem v tom teda neviděla, tak možná akorát na cenovce...
Odpovědět
Jo, v La Sposa jsem byla..to je přesně to, co za luxus nepovažuju, leda tak podle cen...těžké, šustivé šaty, to přesně nechci.
Odpovědět
Profilova fotka
krásné lehké šatičky měly v salonu venesis, rozhodně nejpohodlnější a rozhodně nejpříjemnější materiály.
Odpovědět
Jo a ještě mě napadl malinkatý salon na Vinohradech v Praze- Brigit... šaty jsou každopádně hodně originální, protože si je tam sami šijou podle vlastních návrhů a co jsem zkoušela, tak taky nebyly nějak těžké, neforemné nebo tak ;-)
Odpovědět
Katty, díky za tip. Jinak koukala jsem do tvojí galerie, že se ti líbí La Sposa Mecenas, zkoušela už sis je? Já jsem se do nich nejdřív strašně zamilovala, ale zkouška mě velmi nemile překvapila...ve velikosti 34 jsem v nich vypadala tlustá, nechápu :-D A vůbec se mi zdály neforemné...
Odpovědět
Market, taky díky, mrknu tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
poppaea: já je mám už dokonce koupené.-) a naopak mám docela boky a oblékla jsem velikost 36, a můžu říct, že mi sedli lépe než klasické korzetovky s bohatou sukní...-)
Odpovědět
Katty, já jsem se právě dost divila, že mi nesedly, mám pas asi 63cm a boky 98 (no jo no) a tak jsem myslela, že v těchhle šatech to bude vypadat dobře...a ono nic :-N Tak závidím :-) Doufám, že tohle se mi nesmaže, že to nesouvisí s tématem :-N
Odpovědět
Ahoj, v Ječné v Praze jezdím kolem jednoho salonu, bohužel teda nevím jak se jmenuje :-N , ale vím, že to začína na C :-D Je těsně pod Student Agency, jen malá výloha a vchodové dveře, ale šaty na pohled luxusní, třeba by si uspěla tam...
Odpovědět
Článek se načítá
ááá, tak jsem to našla, je to Cymbeline Paris ;-)
Odpovědět
Jojo, já vím, Cymbeline, mám pocit, že si tu někdo stěžoval, že ty šaty jsou sice hezké, ale e-e :-D
Odpovědět
No, musm zklamat... tam jsem taky byla s kamarádkou (vdávala se v září, tak jsem to s ní obíhala a pak jsem chvíli na to začala obíhat sama :-D )... no a šaty jsou luxusní tak za výlohou... byly jsme obě hrozně překvapené a zklamané- šaty působily hrozně ušmudlaně, zapraně... no fakt nic moc... a k tomu ty celkem nehorázné ceny... taky jsem si vždycky v té tramvaji cestou kolem říkala, že tam bych jendou chtěla vybírat... no a stačila jedna návštěva a já vím, že tam bych tedy vybírat nechtěla.. ale je to samozřejmě věc osobního názoru :)
Odpovědět
aha, tak nic, jezdím a chodím jen kolem, tak to e-e není přes tu výlohu tak vidět :-D
Odpovědět
:-D :-D :-D no, není... to až uvnitř čeká na nevěstu překvápko... ale je fakt, že přes výlohu se na to moc pěkně kouká :)
Odpovědět
škoda, docela jsem tam chtěla zajít a teď si to teda rozmyslím... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
nemyslím si, že Buštěhrad má kdovíjak luxusní šaty. Na salon sice nedám dopustit ale podle mě luxusu by měla odpovídat asi i cena - je sice fakt, že salon je za Prahou, tak nemá tak velké režijní náklady, ale i tak si nemyslím, že šaty za půjčovné do 8mi tisíc budou nějaké super luxusní. Jinak jejich značky jsou Divina Sposa, Miss Paris, Miss Angel (všechno tuším Amerika), Weise, Eddy K... nevím, nakolik to jsou luxuní návrháři a výrobci.
Odpovědět
Ahoj poppaea, tak já si myslím, že ani tak nezáleží na značce šatů, penězích za šaty ani na přeplácaných doplňcích na šatech jako na tom jaké ti padnou jako ulité. :-) :-) :-) A je to hodně i o střihu šatů. Pokud vyloženě netrpíš na značku Maggie Sottero, která patří mezi ty nejluxusnější, tak zkus třeba salon White Leaf v Praze. Tam šaty šijí i půjčují. Byla jsem tam s kámoškou a šaty byly opravdu moc pěkné. V saloně v Buštěhradě jsem byla s mojí další kámoškou, která se vdávala v srpnu 2009 a tam mě to teda vůbec neoslovilo, šaty hezké, ale neurazí ani nenadchnou. Já osobně bych si tam šaty nepůjčila, pokud chceš něco lepšího... Ale jak říkám je to o vkusu každé nevěsty co se jí líbí a kde si chce šaty půjčit a hlavně kolik chce do šatů investovat ;-) Já nedám dopustit na šaty Maggie Sottero, protože jsem s nimi byla nadmíru spokojená a při vyzvednutí byly bílé a načechrané jak sníh, žádné potrhané spodničky, fleky od svíčkové, atd. Takže vypadaly i jinak než když jsem si je zkoušela poprvé. Přeji ti šťastnou ruku při výběru vysněných šatů :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cumacek, mě jejich šaty nadchly - hlavně ty moje. To je asi věc názoru. Luxusní ale dle mého názoru nebudou, na tom se asi shodneme. A určitě záleží na tom, jak padnou. V tom je podle mě to celé kouzlo, souhlasím. Poppaea, v tvém případě bych spíš hledala originální šaty, než přímo luxusní. TO nemusí jít nutně ruku v ruce :-)
Odpovědět
Já nevím proč, ale jsem hodně posedlá dobrou látkou, a takovou jsem zatím nikde nenašla...každopádně uvidíme.
Odpovědět
Laala, myslím, že souhlasím- asi se tedy fakt nedá Buštěhradu říkat luxusní, ale je rozhodně jiný, než ostatní salony... a já jsem z jejich výběru opravdu nadšená:) Jinak White Leaf je určitě možnost, anebo i ta Brigit na Vinohradech- šaty krásné, zajímavé, jiné... co se týká luxusu, tak asi těžko říct... ale upřímně si nějak nevybavuju žádný opravdu luxusní salón... spíš jen zajímavé :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, byla jsem v Maggie Sotterro, ale vůbec se mi tam nelibilo, o kvalitě mě šatů nepřesvědčilo Určitě bych doporučila salon Naive, v Kateřinské, Praha 2 a salon 7thheaven v Berouně.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Bezva, tak já zkusím i Naive, stejně jsem tam chtěla jít, ale to ještě neměli salon v Praze. A vewe uvidím podle toho, jak to dopadne v těch dvou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Buštěhrad??? skutečně luxusní obsluha, ochota a hezké prostředí... Věnují se vám do poslední chvilky... jsem spokojená..a mohu jen doporučit.
Odpovědět
Pauli, já myslím, že se tu nepochybuje o buštěhradské obsluze, ochotě a prostředí, ale spíš o tom, jestli ty šaty jsou nebo nejsou luxusní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
poppaea: to máš asi pravdu.... šaty mají krásné, čisté a voňavé, ale luxusní asi vypadají jinak... já jsem ale spokojená a z šatiček jsem nadšená ;-) :-)
Odpovědět
To je hlavní :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?