Sháním svatební šaty velikost 32, Praha. Poraďte

Prosím poraďte - byla jsem v pár svatebních studiích, kde mají nejmenší velikost č. 34. Ta je mi ale velká (s výjimkou šatů, které byly vzadu na šněrování). Prosím nevěsty - drobky - o radu, kde v Praze sháněly šaty. Ideálně hladké, s vlečkou a bez ramínek :-D Děkujiiiii ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sem sice z Brna a mám velikost "až" 34, ale vím, jaký je to problém... V Brně jsem měla problém sehnat i 34! (Berou od 36, jedny mi chtěly upravovat dokonce 38 :-( ) Když sem viděla, jak spínala vzadu těch 20 cm, tak sem si říkala, že za ty prachy to nemá cenu, tak si nechávám šít. Taky chci hladké (satén) bez ramínek, akorát bez vlečky :-) Myslím, že s takovýma není problém je nechat ušít a vyjde to jako nejlevnější půjčovné... :-)
Odpovědět
Není to sice v Praze, ale známá měla stejný problém a velký výběr ve vel. 32 mají v salonu Sofia na Kladně. Anebo zkus třeba Kleinod - měly by mít velký výběr.
Odpovědět
Díky za tipy, o víkendu zkusím zas něco objet, snad někde něco klapne bez nutnosti nechávat šaty šít na míru ;-)
Odpovědět
Jo jo, s dvaatřicítkou je trochu problém :( V salonech mají nejmenší 34ku a 32ku by museli extra objednávat, do čehož se moc nehrnou, protože se tolik nepůjčuje. Na doporučení jednoho salonu, mám nakonec šaty ze salonu Sofia, kde mají slušný výběr. Navíc jsou tam hrozně ochotné a milé paní. Dokonce mi paní Králová poslala e-mailem typy šatů v této velikosti, takže jsem je prohlédla na internetu a udělala si představu. Mají zn. JASMINE. Také v salonu VEWE mají 32ku, ale půjčovné je děsivé :(
Odpovědět
Ahoj, řešila jsem ten samý problém a potom kór když máš nějakou představu...sotva seženeš číslo..,tak zase střih atd. Z Prahy nejsem ,ale sehnala jsem krásný 32 v Mostě SV.Patrick..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj já mám také velikost 32 a sehnala jsem takové V Buštěhradě kousek od Prahy!!je pravda že na výběr ve všech salonech moc není v té naší super malé velikosti :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?