Sezónní výprodeje svatebních šatů 2012/2013

Ahoj nevěsty, plánujete si koupit šaty v sezónních výprodejích, nebo jste si takto šaty koupily? Prosím podělte se o tipy a poznatky, nejlépe salóny Praha a okolí :-)
Odpovědět
Ahoj. Mám jeden tip, ale je to Plzeň. V salonu Michelle v Plzni mají velký výprodej svatebních a společenských šatů. Já jsem si koupila svatební šaty model 2012 za 2.500 Kč. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona Já si je koupila ve výprodeji v Nuanci.Teď už mají stále nabídku na stránkách, za mě to dali na web takhle na podzim a buď jsi je vzala nebo ne. Jinak ti je každopádně upraví, vyperou, vyžehlí...A já jsem opravdu ráda, že jsem měla svoje šaty za cca11tis. vzhledem k tomů, že půjčení je tak od 15 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme zahájili podzimní výprodeje, nových šatů za 2990 Kč, dovoz USA. Možnost vyzkoušení, Mokré Lazce u Ostravy
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na saloně jsme zahájili velký výprodej svatebních šatů, ceny super do Kč 5000,00 potřebujeme uvolnit nabité skříně pro nové šatičky, garantuji a ručím za jejich kvalitu!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, aktualizovanou nabídku výprodejových svatebních šatů svatebního salonu SVATBA SNŮ naleznete na našem webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla minulý týden v Praze v Nuanci - přesně jak píše vca, hned mi nabídli, že mi šaty přesně upraví, atd. Ale chce to co nejrychleji, paní mi říkala, že je to celkem rychle pryč... Kdybych nepořídila šaty tady přes bazar, jdu nejspíš tam. Cenově se tam dají sehnat od 9 tis. výš... Na webu mají všechny šaty, co vyprodávají.
Odpovědět
ja takhle koupila saty z minuly kolekce za 1500kc nekomu se nelibi je to vec vkusu ale ja jsme na jednoduchy a nechtela jsme ciste bile ja jsme snima spokojena i kdyz zkraceni a zuzeni korzetu me vyjde skoro na 1000kc :D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Já byla v salonu Na Moráni v Praze, přesný kontakt můžu poslat do zpráv :-) Šaty jsem koupila za 4.500,- :-) Foto: https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/h...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?