Šaty na míru?

Profilova fotka
Ahoj holky, Potřebuji poradit...Vybrala jsem si šaty, ale zjistila jsem, že nelze vyzkoušet, šaty se šijou na míru. Tak se chci zeptat, máte s tím někdo zkušenost? Nechaly jste si taky ušít šaty na míru? Nebo je to bláznovství. Samozřejmě, když jsem to řekla příteli, tak ten mi řekl,že snad si nebudu kupovat to, co si nevyzkousim. A tak dál pátrám po internetu a už mi z toho jde hlava kolem. Chci kratší šaty...A tyhle jsou prostě to, co chci. Díky za případné rady, připomínky...
Odpovědět
Profilova fotka
My si necháváme ušít svatebky na míru a rozhodně mi to jako bláznovství nepřijde. :-) Také budeme mít kratší šaty a cenově vychází super. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lepší od švadleny? Ta firma pise, že pokud šaty nebudou ok, tak případné úpravy udělaji a pokud nepadnou, tak záruka vrácení peněz. Ale člověk by si chtěl vyzkoušet... Hlavně je pravda, že zakoupení za cca 4500,- , když za většinu šatů chtějí za zapůjčení od 5tis...A to jsou ty, co vypadají jako ušité ze záclon..
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem saty site na miru, ale nechavala jsem si je sit u krejcove, ktera me pri prvni schuzce zmerila, pak probehly 2 zkousky a kdyz byly saty hotove, tak jsem je zkousela jeste jednou, kdyby bylo potreba jeste neco na posledni chvili upravit... takhle naslepo bych z toho mela trochu strach, ale puvodne jsem taky uvazovala, ze bych to riskla na dalku.
Odpovědět
V nejhorším určitě pujdou dodatečně upravit u švadleny! To už neni drahé..
Odpovědět
Jsou krásné a aspoň Vám v nich nebude horko, pokud máte svatbu v létě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@verus07 15.9.:-) Tak snad ještě nebude chladno:) Třeba takových 15 stupňů by bylo ideální:-)
Odpovědět
Tak to je na ušití a úpravy ještě mnoho času! Držím palce :)
Odpovědět
Tak jak jste se nakonec rozhodla? Riskla jste to? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@m0nca Neriskla, našla jsem švadlenu v HK a nechám si šaty ušít na míru:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si také nechávám šít na míru a jsem tedy hrozně spokojená!!! Vybrala jsem si šaty v salonu za které chtěli okolo 20.000,- za půjčení!!!! což mě tedy přišlo šíleně drahé!!! Takže jsem vzala návrh, našla krejčovou / návrhářku, celý šaty jsme probraly, vybraly látku + krajky a šije se :) a s cenou se dostanu na polovinu!!!!! Hlavně mi paní opravdu poradila co a jak, co mi sluší, jakou barvu by volila, látky dle ročního období. V salonu mi na vše říkali, že je to super a to jsou přesně ty šaty :D :D :D
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě přesně tyto. Pak nasdílím fotečku:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kokola1 Já jsem taky na doporučení tady šla za paní do HK a je moc milá a i mi řekla, z jakého materiálu by to ušila, ukázala látky. Taky mi řekla, abych na první zkoušku měla podprsenku už jakou budu mít, a na druhou i boty. Sukně bude z tylu, takže bude taková jako na fotce a nebude splývat.První zkoušku mám v květnu a finální srpen. Tyto šaty mě vyšly na 8.500,-. Je samozřejmé, že šaty se dají půjčit i za méně, jak mi říkala budoucí tchýně, jestli to není zbytečná investice...ale když se pak dívám a za klasické princeznovské šaty od 8-10.000,- a mně se to nelíbí - nebyly by to ty vysněné:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@misshell89 dobrý den, můžu se zeptat na jméno švadleny? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@betulo Ema Hrabáková
Odpovědět
Jak nakonec saty dopadly, máte foto? Kamarádka zvažuje podobné na převlečení - taky na ušití:) děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@beauty25 Ještě nevím:-) Byla jsem už na 2 zkouškách - korzet, spodnička...příště by už měl být hotový korzet a snad i sukně... na zkoušku jedu 18.7., tak pak hodím foto:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, tak posílám foto šatů pro představu... ze začátku foukal vítr, takže mi vlajou všemi směry :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsme je měnili, aby nebyly takové splihlé jako na obrázku...musím říct, že se mi v nich naprosto skvěle chodilo a byla jsem nadmíru spokojená, ale občas mi je někdo přišlápnul :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?