Šaty Go Home - předrezervační poplatek vratný pouze ve formě voucheru

Ahoj, chtěla bych se s vámi podělit o zkušenost ze salonu Šaty Go Home. Před týdnem jsem si tam byla zkoušet svatební šaty a jedny se mi tam docela líbily, musely by se teda dost upravit, ale to mi asistentka tvrdila, že by nebyl problém. Ptala se, jestli je nechci předrezervovat za 2000 Kč na 14 dní a že když bych si pak vybrala jinde jiné, že mi poplatek vrátí. A pokud bych se pro ně rozhodla, že je jen doplatím. Ještě jsem se jí ptala zda mi teda opravdu kdyžtak vrátí celou částku a prý, že ano. Nakonec jsem tento týden našla jiné šaty, které mi sedí mnohem lépe a tak jsem volala do salonu, abych předrezervaci zrušila a asistentka mi řekla, že lze poplatek vrátit pouze formou voucheru na zapůjčení šatů. Když jsem ji oponovala, že mi tvrdila, že se poplatek normálně vrací, tak mi řekla, že ne, že je to jen formou voucheru a že to tak dělají vždy. Tak jsem vás chtěla varovat, abyste jim taky nenaletěli a zeptat se, jestli jste to s nimi už takhle někdo řešil a není nějaká šance, aby mi vrátili normálně peníze?
Odpovědět
Profilova fotka
Peníze co vím nevrací, mě řekli, že by to bylo případně přenosné na oblek pro přítele. Jinak když jsem v salonu byla běhala tam nějaká slečna a snažila se tam tenhle voucher prodat a byla upozorněna, že je na její jméno a není přenosný
Odpovědět
@wanessa1 Tak to jste narazila na slušnější asistentku, která vám po pravdě řekla, jak to u nich funguje a né jak ta moje, která mi lhala, že mi vrátí peníze. Očividně nás bude takto podvedených více, když jste tam viděla slečnu snažící se udat voucher.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuza_b A co máte uvedené ve smlouvě? Při placení rezervačního poplatku je sepisována smlouva, kde by mělo být napsáno zda je částka vratná, případně za jakých podmínek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?