Salony Kolín, Mladá Boleslav?

Profilova fotka
Prosím, nenajde se tu nevěsta, která teď obchází salony v Kolíně nebo Mladé Boleslavi, případně v Poděbradech? Můžete mi předat dojmy? Jsem z Nymburka a nechci jezdit daleko a taky zbytečně :-) Všem děkuji :-)
Odpovědět
Lysá nad Labem;) příjemná paní, velmi ochutný, výběr šatu, ceny lidove
Odpovědět
my jsme teda šaty,oblek měli z KH ze svatbain a naprostá spokojenost,super přístup,ochotný. V Kolíně jsem byla http://www.farfallino.cz/svatebni-sal... , krásný šaty,krásný velký výběr,ale cena je trochu mimo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Až do KH se mi moc nechce, ale věřím, že tam mají pěkné, půjčovala si tam loni šaty dcera mojí kolegyně... Uvidíme, třeba i na to dojde :-D A Lysá je kousek, tak to prubnu :-) Děkuji :-)
Odpovědět
Mám odtamtud nádherném šaty za 2.900 i se šperky a zavojem;)
Odpovědět
Profilova fotka
@cernoskacerna tak to je fakt za hubičku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Nevěsty, nechci zakládat nové téma... máte některá zkušenosti se salony v Mladé Boleslavi, konkr. Valentýna, Daniela a MM? Za týden tam jedu na zkoušení, tak sháním dopředu reference a info :-) Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@deew v Boleslavi jsem byla v Daniele. mají spíš neznačkové šaty, ale jsou pěkné, jedny byly v úzkém výběru, nakonec jsem si vybrala v Kolíně, ale z Daniely budu mít boty.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už jsem salony v Ml. Boleslavi prošla a ve všech skvělý přístu a krásné šaty. Ovšem nejvíc jsem byla spokojená ve Valentýně. Úžasný přístup, ochota, organizace, dokážou snad i číst myšlenky nevěstě, s mými požadavky jsem zkoušela šaty troje, z toho jedny vybrala :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?