Salon svatebni-sen v Brně, máte zkušenost?

Ahoj holky. Máte některá zkušenost s tímto salonem v Brně? Pokud ano, půjčení/ušití na míru, prosím o názor, zkušenosti, klidně i soukromě do interní pošty. Budu vám moc vděčná :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máš nějaké info o tom salonu? Já o něm právě taky přemýšlím, šaty mají hezké a ty ceny taky... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky o něm přemýšlím....
Odpovědět
Ahoj! Jsem čerstvě zasnoubená, tak ještě nemám žádné zkušenosti. Zjistily jste už prosím, na kolik tak v brněnských salonech vyjde nechat si ušít svatební šaty na míru?
Odpovědět
Profilova fotka
No psala jsem do jednoho salonu Felicie myslim, poslala jsem jim obrázek a vyšli by tam asi na 13 000, no a pak právě v tom Svatebním-snu a tam by vyšli na 8 500 kč..takže už sem si i u nich jedny šaty vybrala a budu si je tam nechávat šít..tak sem zvědavá..
Odpovědět
Vasinko, tak ať se povedou! Jaký střih sis vybrala? Napíšeš nám potom, jak jsi byla spokojená?
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema děkuji :-) určitě napíšu, ale budou tak asi za 6 týdnů hotové, počítám asi nějak po vánocích..šaty jsem si vybrala takové trochu podobné těmto : http://www.svatbasnu.cz/obrazky/svate... nemůžu sem ty moje dát, přítel tu má taky profil :-D tak kdyby náhodou...mají podobnou sukni...ale ne tak zdobený korzet
Odpovědět
Profilova fotka
A mohu se zeptat, kolik budete mít zkoušek? Nebo Vám šaty objednávají od dodavatele?
Odpovědět
Profilova fotka
No právě, že šaty objednávají, šijí se jinde..musím se tam ještě zeptat kde, až tam pujdu na poslední zkoušku šatů co mají v tom salonu, ty jsou ale větší..No tak v salonu mi vezmou míry, zadají tu objednávku a pak když šaty přijdou a chtěla bych je třeba ještě upravovat tak je tam švadlena který je upraví zdarma..poplatek je třeba jen za úpravu když bych si zadala že chci rovní výstřih a pak bych se po ušití rozmyslela, že ho chci do srdíčka a tak...Před ušitím se platí polovina z ceny šatů a po převzetí se doplatí zbytek...Tak doufám že to bude vše v poho..
Odpovědět
Klasika Čína, na které si nabalí. To už se vyplatí objednat rovnou než přes někoho.
Odpovědět
Profilova fotka
@pipa A vy jste si tam šaty nechávala šít, že to tak s jistotou víte? :-) šaty se šijí v Brně a doupravují se pak přímo v salonu jejich švadlenou..
Odpovědět
@vasinka88 aha :-D :-D .....musím se tam ještě zeptat kde, až tam pujdu na poslední zkoušku šatů co mají v tom salonu, ty jsou ale větší..No tak v salonu mi vezmou míry, zadají tu objednávku a pak když šaty přijdou a chtěla bych je třeba ještě upravovat tak je tam švadlena který je upraví zdarma..
Odpovědět
Profilova fotka
jj to jsem psala...a na základě Vaší poznámky jsem jim taky psala email s dotazem ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Bohužel jsem měla tu čest. Ve svatebním snu v Brně jsem si zadala 14.11. 2014 svatební šaty. Švadlena mě tedy změřila, domluvily jsme se co a jak, ale dozvěděla jsem se, že ona to údajně nešije. Bylo mi řečeno, že to šijí někde jinde. Tak jsem si řekla, že tedy dobře, bylo mi to jedno. Paní majitelka slibovala, že šaty budou do vánoc, to se nestalo. Volali mi 22.1.2015, že šaty mám připravené ke zkoušce což bylo tedy 11týdnů od objednávky, na svých stránkách inzerují, že do 4 týdnů bude mít člověk šaty. Ale řekla jsem si, čert to vem. Přišla jsem na zkoušku, kde jsem se potkala ještě s jednou nevěstou, která chtěla u mé zkoušky zůstat. Po oblečení šatů jsem se nestačila divit, korzet byl malý, vázačka rozvalená, korzet moc dlouhý, sukně krátká, že mi lezly nohy a místo odepínací vlečky byla vlečka na pevno. Podívala jsem se na druhou nevěstu a ta mi řekla,že je na tom stejně, až na to, že korzet vůbec nezapla a to o celých 25cm a to musím podotknout, že váží maximálně 50kg.Jak můžou udělat korzet takhle malý absolutně nepochopím. Moje svědkyně řekla, že jí tam snad zapomněli příští jeden díl. Nechápu, jak někdo je schopen vyrobit podle mír švadleny takový paskvil. No byly jsme z toho obě značně znechucené a čekaly asi tři dny než nám řekli, že teda ušijí nové šaty, ale že by to bylo koncem března, nejpozději druhý týden v dubnu což bylo opět 10-12 týdnů. Na toto já jsem teda rozhodně nechtěla přistoupit a žádala jsem o vrácení zálohy s tím, že si šaty nechám ušít jinde. Peníze zatím nedorazily, ale pevně věřím, že dorazí. Druhá nevěsta má zatím ocelové nervy a na nové šití šatů přistoupila. Takže holky, jestli některá čekáte, že budete mít šaty do 4 týdnů, tak na to s klidným srdcem zapomeňte :)A ještě se vám může stát, že i po 11 týdnech vám dorazí šaty, které vám absolutně nebudou sedět. Já už bych si tam teda šaty šít nenechala, přesto, že jsem jejich stálá zákaznice a chodím tam pravidelně k holiči už několik let.
Odpovědět
Ja jsem si ted nechala šít šaty v Mikulově. V březnu mám jít na zkoušku tak jsem zvědavá zda tedy nebude nejaky problem. Jinak tedy paní mi řekla že na zkoušku musim mít botky, že délku bude stříhat až podle bot, takže krátké snad nebudou.
Odpovědět
Ja jsem si ted nechala šít šaty v Mikulově. V březnu mám jít na zkoušku tak jsem zvědavá zda tedy nebude nejaky problem. Jinak tedy paní mi řekla že na zkoušku musim mít botky, že délku bude stříhat až podle bot, takže krátké snad nebudou.
Odpovědět
Profilova fotka
Takže já přidávám také recenzi na Svatební-sen, jsem ta druhá nevěsta o které píše nevěsta @8658m , šaty jsem si objednala v salonu někdy v listopadu s tím, že sice mám do svatby dost času, ale mám radši všechny věci zařízené. No asi po dvou měsících tj. v lednu mi volali, že šaty už přišly. No...šaty krátké, takové jakési celé divné ale hlavně, já mám obvod přes prsa 87 cm a na těch šatech chybělo v obvodu 26 cm! A šněrování? křivější sem nikdy neviděla..kdyby člověk chtěl tak to takhle křivě ani neušije! no nevěřila jsem vlastním očím. Takže dva měsíce jsem čekala na šaty, přišlo tohle, dobrý no, po výměně hodně zpráv s paní majitelkou, kdy jsem jí psala že dalších 8 týdnů opravdu čekat nehodlám mi tedy napsala že šaty budou do konce následujícího týdne.. každopádně jsem tam na ně dnes šla. Byly to nějaké nově objednané šaty, no ale...velké asi o číslo, asi o 5 cm kratší než bych chtěla, výstřih jaký jsem nechtěla, vlečka kterou jsem nechtěla, vzadu zip který jsem nechtěla...Ano salonu musím přiznat to, že se pokaždé snažili mě uklidnit a jak všechno opraví, přešijí atd..což bylo i dnes kdy jsem opravdu trvala na vrácení zálohy, kterou jsem na začátku zaplatila. Prý to všechno přešijí tak jak jsem původně chtěla..ale boužel, už jsem tam ztratila dost času a hlavně nervů. Takže máme tu polovinu února tj. 4 měsíce od objednávky šatů a já jsem bez šatů a jsem objednaná do Madory kam jdu vybírat opět od začátku :-D Ale pevně věřím že tam si šaty vyberu přímo na prodejně..případně mi tam upraví např. délku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj všichni, jak už tu zaznělo - Svatební sen či Perfect salon - NE!!! Já byla pouze podpora, ale co jsme zažily bych nikomu nepřála!!! URČITĚ NEDOPORUČUJI ŠÍT ŠATY V TOMTO SALÓNU!! Přístup, jednání a celkový stres za to rozhodně nestojí! Naprosto sprosté jednání a výsledek katastrofa. Na první schůzce nebyla ani švadlena. Přítomná paní nevěděla co, odkud a kam měřit. Proto jsme se na první schůzku šly dvakrát, aby to změřila sama švadlena! První zkouška šatů a údajná předávka: situace nebyla o moc jiná - šaty krátké, s nevzhlednou pseudokytkou místo vkusné aplikace a bolerko na panenku nebo kostru (nevěsta je velikost 36-38 max) a vzadu s výstřihem místo zakrytých zad, vrchní část korzetu byla zase tak pro sumo zápasnici! Poté následovala hora slibů a vylepšení. Dostaly jsme další termín - dojížděly jsme z daleka (140 km) a ani to jim nebránilo termín zrušit den předem. Další termín už se konal. Ale šaty stále neseděly a tak následovali další opravy, během kterých jsme buď seděli se švadlenou nebo chodily po okolí. Kolem sedmé večerní (5-6 hodin od začátku schůzky), jsme šaty konečně mohly odvést. Odvezli jsme je k naší švadleně a ta je snad do svatby upraví v šaty emoticon Rozhodně si toto před svatbou ušetřete!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Velkým obloukem se vyhněte tomuto salonu. Webové stránky Vám píšou jako svatební sen, ale je to spíš děsivý sen. Šaty v agentuře nešijou, posílají je jinam, kde je ušijí a pokud vám nebudou sedět, tak Vám to doupraví švadlena přímo v obchodě. To by bylo všechno ještě v pořádku. Jenže problém je s termínem doručení, doba dodání se stále prodlužovala (šaty jsem si zadala v únoru 2015, dodání červen 2015). Bohužel některé věci se jen těžko spravují, jako je délka šatů. Druhou část (bolerko) jsem si ještě na poslední chvíli dala ušít jinde, to dopadlo v agentuře naprosto tragicky. Byli to pěkný nervy před svatbou, zda budu nebo nebudu mít šaty. Paní majitelka je velká profesionálka, osobně ji neznám, ale po mé zkušenosti nepřizná žádnou svoji chybu. Prostě paní podnikatelka. Podniká v několika odvětví, to je asi ta chyba. Nevím, jak pak může mít svědomí. Takže pokud máte svých starostí dost, tam rozhodně nechoďte, pokud Vás baví adrenalin tak můžu vřele doporučit. Hrozí však, že na své vlastní svatbě šaty mít nebudete. Já měla šťastný konec, sehnala jsem švadlenu, která byla ochotna mi za vymezený čas šaty doupravit a došít bolerko.
Odpovědět
Profilova fotka
@hauija šijí je jinde..a dost daleko :-D ...když jsem na několikáté návštěvě zahlídla papír kde si švadlena psala moje míry a požadavky tak měla v poznámkách vše přeložené do angličtiny..a přitom mě mailem majitelka přímo na můj dotaz kde šaty šijí odepsala, že v Brně..Divní to Brňáci když jim to musí překládat do angličtiny ;-) ..prostě hnus jejich jednání a obelhávání...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?