Salon Felicie, Brno. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat,jestli nemáte některá zkušenost s tímhle salónem a s od nich ušitýma šatama. Díky moc.
Odpovědět
ruru: salon neznám, ale podle obrázků jsou to zase šaty z ebay, dokonce i u některých vím, který je to prodejce :-D 8-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Já mám šaty ze selonu Felicie, Brno šité přímo paní Sapákovou a jsem naprosto spokojená. Jsou ušité z kvalitní látky vše dotaženo do detailu. Na míry jsem byla přímo u paní takže si mě měřila přímo v dílně. Je pravda že jsem neměla možnost šaty vidět před objednáním jen na obrázku ale i tak jsem do toho šla a nelituji. Já osobně bych nešla do toho abych se sama měřila a jen někam poslala míry ale to je věc každého. Mám model Dalila barvu šampan a jak říkám naprostá spokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
bonib: můžu se tě zeptat, jaký máš míry? taky totiž uvažuju o šatech z tohodle salónu.. mam asi tři tipy a jedním z nich je i Dalila.. jen mam obavy, že na nich bude vidět každej nedostatek na těle :-) nebo nemáš někde fotky? díky moooc :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
já si u nich chystám šaty objednat .... tak kdy ještě někdo měl nějaké zkušenosti budu ráda za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@tessie187 ... snad jsi si je ještě neobjednala... nikomu bych nepřála to, co jsem na ramínku objevila já... Ti, co to viděli to nemohli vůbec pochopit.
Odpovědět
Profilova fotka
@svendula no, já se tam půjdu domluvit osobně, v říjnu .... a uvidíme, chtěla bych je napřed vidět, alespoň v jiné velikosti
Odpovědět
Profilova fotka
@svendula a salon Charlotte, ušil by šaty podle obrázku ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tessie187 ... já jsem si původně vybrala šaty podle jejich nabídky, ale nemá je tam a řekla mi, že je vidět nemůžu. Měla tam jiné plesové šaty, které byly na první pohled hezké. Blbec jsem je měla lépe zkontrolovat (ale stejně si nejsem jistá, jestli je opravdu šila ona). Pak jsem si vymyslela úplně originální šaty. Co se týče salónu Charlotte, myslím, že se s paní majitelkou dá domluvit na všem. Je opravdu šikovná. Viděla jsem šaty podle jejích návrhů a byly skvělé. Myslím, že ušije cokoliv. Určitě se zeptej. A navíc používá skvělé české kvalitní materiály (bílá je opravdu bílá, látky bez kazů apod.). Paní Sapáková mi tvrdila, že se u nás nic z toho nedá sehnat a nakupuje látky v Číně. Finální látku jsem si pak já sama musela koupit v Kralupech, protože mi ji sama nebyla schopná sehnat a z jí doporučených zdrojů přišly látky hodně kazové. A v Charlottě jsem se dozvěděla, že je u nás plno dodavatelů a obrovský výběr. Prostě pravý opak než mi tvrdila paní Sapáková.
Odpovědět
Profilova fotka
@svendula no Felicie objednává šití šatů v číně, nevím jeslti potom s tím ještě něco dělají aby mohla říct že je šila ona
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@svendula to je dobrý no, takže Charlotte sem už napsala :-) a potom chci i zkusit Madora, je ale prej až v Mikulově
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Já jsem měla svatbu v srpnu a objenala jsem si šaty v salonu Felicie s tylovou sukní , která splnila mé očekávání, opravdu bohatá sukně, na které se nešetřilo materiálem!!!. Sklidila jsem jen chválu, všem hostům se moc líbily a cítila jsem se v nich úžasně. Šaty šila paní Sapáková osobně a moc jí za ně děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, ráda bych obnovila toto téma. Máte ještě někdo zkušenost s šaty ze salonu Felicie? Uvažuji, že bych si je u nich nechala šít podle obrázku, ale zatím jsem na ně nenašla moc recenzí. Byly jste s šaty spokojené?
Odpovědět
U nás si můžete taky objednat ušití šatů dle Vašich představ, snad tu bude nějaká nevěsta, která byla u nás spokojená.Svat.salon Dream, Merhautovab55,Brno
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?