Salón Caxa

Profilova fotka
Vím, že tady již nějaká diskuze ohledně salónu Caxa je, ale chtěla jsem Vás poprosit, zda byste mi mohli podat nějaké čerstvější info (z letošního roku), jak jste byli spokojené? Kterou asistentku byste doporučili? :) Budu zřejmě hodně náročná na výběr, takže budu potřebovat asistentku, která semnou bude mít velkou trpělivost..:) Šaty se mi líbí hlavně (Eddy K. a Pronovians), v jakém byly stavu, když jste si je půjčili? Bylo vše ok??..:) moc díky za odpověď. :)
Odpovědět
@verca05 jezdim k nim leta (na spolecenske saty) a volba na svatebni byla jasna a nelituji.... Asistentku jsem mela Katku Buckovou a byla uuuuzasna...svata trpelivost....jinak doporucuji i Lucii Piterkovou (ta nam delala svatebni dort - koukni do alba)...jinak ostatni asistentky jsou taky velmi mile a nikdy nebyly neprijemne.....nejsem zrovna stihla a jsem hodne narocna (ale zase me neomezoval rozpocet) i tak jsem sve saty nasla celkem rychle.....vsechny saty jsou ve skvelem stavu.....nepoznas ze nektere jsou treba ze starsich kolekci....opravdu poradi a nesnazi se nic vnutit.....klidne si muzou myslet neco o prdeli ale nedaji to na sobe znat.....reknou kdyz neslusi... jsou tam takovy lidský :-) Doporucuji se objednat predem.A kdyz jsem potom mela pochybnosti jestli jsou to ty prave, tak bez problemu jsem mohla prijet a vyzkouset dalsi saty a nakonec ty puvodni byly ty prave :-) Treba nechapu co kazdy ma na salonu Svozílková ve Zline...to byl des bes....tyhle dva salony jsou jako nebe a dudy..... Za me Caxa 100% spokojenost. Koupili jsme tam i oblek pro zenicha.Maminky se tam taky oblekly (Lucie Piterkova sila tchyni kalhoty).Ja z tama mela spodni pradlo. Objednali jsme tam prstynky od Rydla, oznameni od Goldpressu.Nakoupili dekorace na stoly.Pujcili dekorace. No proste vsechno od A do Z :-)
Odpovědět
@verca05 Tak já tady zkopíruju svůj příspěvek co jsem psala do už založené diskuze. Se salónem CAXA jsem byla nesmírně spokojena. Nádherné prostory, příjemné barvy, obrovská kabinka s neskutečně nádherným zrcadlem, které bych si nejraději odnesla domů. Všechny šaty, které jsem zkoušla byly čisté a voňavé. O pohodlí doprovodu je taky postaráno. Nicméně je pravda, že velkou roli hraje právě personál. Já jsem měla tu čest (musím to tak říct), že se o mě starala asistenka H. Krátká, která byla neskutečně milá, ochotná a do ničeho mě netlačila. Co jsem se pak dozvěděla od rodiny, které se mnou byla v salónu, nevěsta vedle mě takové štěstí na asistentku neměla. Srovnávám to taky s přístupem personálu v Adině v Praze, kde jsem měla celou dobu pocit, jako bych jim ubližovala. Vyzkoušet 7 šatů během 40 minut a hlavně hr hr, ve mě dobrý dojem opravdu nezanechá. Takže ve zkratce - tento salón všema deseti doporučuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?