Salon Caxa, Brno

Kdo už byl zkoušet šaty v tomto salonu, jaký tu mají výběr a přístup? :o) děkuji
Odpovědět
1
2
Přístup super, milé paní :) akorát mě zklamaly šaty.. jsem malá (158cm), tak jsou všechny dlouhé a paní majitelka je nechce zkrátit.. tak mi sedli asi 4, z toho dvoje šampaň, tu barvu ale nechci :)
Odpovědět
@lenickful děkuji za info :) jsem o něco vyšší ale zase nejsem žádná modelka, tak nevím jak jsou na tom velikostně :/
Odpovědět
@julcag není zač :) modelka taky nejsem, zkoušela jsem velikost 40-42 a pak jedny dokonce i 46, takže nechápu, podle čeho určují ty velikosti :D ještě mě napadá, nevím odkud si ale jestli máš poblíž Slavkov u Brna, tak se zajeď podívat do půjčovny svatební ráj :) milá obsluha, za hodinu jsem vyzkoušela 13 šatů a to pouze bílých, ještě mě nabízeli i šampaň :) vybrala bych si tam, ale nechávám si ušít :)
Odpovědět
@lenickful tam planuji jit přišti vikend, jestli budou mit volno, slyšela jsem na ně chválu, tak uvidím :)
Odpovědět
@julcag to je super :) tak pak napiš jak se líbilo :) jestli chceš, můžu to zprávy poslat pár fotek :)
Odpovědět
@lenickful to budu ráda děkuji moc :) akorát zprávou posilat obrazky nejde, tak jedině na email: julcag@seznam.cz
Odpovědět
@julcag dobře, odesílám :)
Odpovědět
Byla jsem tam v prosinci a super. Paní kolem mě lítali dvě, moc ochotné a milé, mám velikost 46/48 a výběr byl, jen ne všechno sedělo, navíc luxusní prostory takže určitě doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mohu jen a jen doporučit! nparosto luxusní šaty jsem tam sehnala za 7500 a to jsem se bála, že cena bude tak 15000 :) Krásné prostory, milé paní (hlavně paní Jitřenka) jen doporučuji!!!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě přístup nejhorší, jaký jsem prozatím zažila. Slečnu asistentku jsme očividně otravovali, pořád někam odbíhala a mě si nevšímala. Když jsem jí řekla, že chci zkoušet pouze bílé šaty, tak mi řekla, že to nechápe, že jenom hloupé české nevěsty chtějí šaty v bílé. Že ve světě jsou moderní jiné odstíny, bílá už ne. A když už se mi věnovala, tak tlačila hodně na pilu. Nejvtipnější je, že mi v tomto salonu padly právě smetanové šaty. Paní spustila, že jiný odstín mi ani nesedne a že ženich nemá právo mi do výběru mluvit. Chování asistentek/prodavaček je pro mě přidanou hodnotou, která často nakonec rozhoduje. Šaty měli krásné, zkoušela jsem celkem 4 šaty. V albu mám foto.
Odpovědět
@romiiseek @teruszka @nialady děkuji za vaše postřehy :o) tak za zkoušku stejně nic nedám a mrknu se tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem tam včera, přístup byl moc fajn. Došla jsem si prohlídnout jedny konkrétní šaty, které mě zajímaly, nakonec jsem kromě nich zkoušela ještě další troje. Ty, které mi vybrala paní prodavačka nádherné. Ale jelikož mám naprosto přesnou představu, tak si asi v žádném salonu nevyberu. Přesto si myslím, že výběr v tomto salonu je veliký. Kromě šatů mi nabízela i doplňky, boty, prstýnky, výzdobu, ale nenutila mi vůbec nic. Nenutila mě hned si šaty rezervovat. Opravdu, nemůžu si stěžovat :) A taky jsem zkoušela šaty za 7 - 8 000. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Já si nemůžu tento salon vynachválit. Přístup vstřícný a příjemný, paní se mohla roztrhnout, aby mi našla šaty, které by mi seděly. Jsem malinká 158 cm, takže tím jsem byla ve výběru dost limitovaná, ale i tak moc doporučuji :-)
Odpovědět
Pristup uplne nejlepsi, vsichni extremne mili. Bohuzel s velikosti 34 toho nemeli zase tolik, nic neupravuji, ani nevsivaji vycpavky jako v Belle, saty zkratka musi dokonale padnout a to se stane malokdy. Ja jsem mela jasnou predstavu, ze chci morskou pannu, meli jen jednu a jeste zabranou. Jinak pokud nechces nic netypickeho vyberes si, saty maji krasne, navonene, ciste. Jeste v Brne moc doporucuji zkusit Paulinu na Udolni.
Odpovědět
@ninaleo děkuji za informaci :o) tak já to tedy vyzkouším se tam objednat a buď mi něco padne do oka nebo nee, jinak mám zatím favority právě v salonu Bella a ještě pojedu omrknout šaty do Slavkova :)
Odpovědět
Ahojky a zkusily jste salon ve Strážnici,tam vám to upraví i na výšku. :-)
Odpovědět
V salónu Caxa v Brně, jsem byla včera a absolutně jsem nepočítala, že ten den podepíšu smlouvu, ale stalo :). Absolutně úžasný přístup paní Jitřenky, která mě jen zběžně sjela pohledem a na první pohled objevila můj nedostatek, jako jsou širší boky vůči pasu. Který velice dobře oblečení dokážu zamaskovat a neustále slyším, jak jsem drobná a naprosto nikdo to na první pohled neobjevil... Takže klobouk dolů hned po této větě. :) Paní si vyslechla, jaký styl šatů chci, hned na to dodala, že asi styl mořské panny hledat nebudeme... Byly to hned 3. šaty, u kterých jsem opravdu udělala ono ,ach, ... A už mě z těchto šatů nedostala a odmítla jsem zkusit jakékoliv další. Byla to moje 4. návštěva salonu, takže jsem už v podstatě věděla, co hledám a co bych chtěla, ale přišlo to až tam... Ano, kolekce Pronovias není levná a něco to stojí. Útěchou zústává, že v Praze bych za ně dala cca 18 tis., v saoně v Brně 15 tis. :) Ale už od pohledu, jsou to naprosto dokonale zpracované šaty, potažené ,,kapkami rosy,,, nikde netrčí nitě, nádherné nadýchané, prostě dokonalé. Už se nemůžu dočkat, až si je na sebe vezmu. Takže tento salón má ode mne jen to nejlepší doporučení - jak v přístupu, profesionalitě, tak velice luxusními šaty!
Odpovědět
@angell211 platí se za zkoušení?
Odpovědět
@angell211 tak to ráda čtu takovou chválu :) do salonu jdu zkoušet ve čtvrtek tak jsem zvědavá jak dopadnu já, bohužel nejsem žádné drobné postavy tak uvidím, co na mě paní vymyslí :o) @sairon a za zkoušku mi paní psala, že se u nich nic neplatí :o)
Odpovědět
@sairon Nene, neplati ;)
Odpovědět
@sairon Za zkoušení se neplatí vůbec nic a je možné libovolně fotit :). Vřele doporučuji si vyžádat paní Jitřenku. Když jsem přišla do salónu, byla tam ještě jedna nevěsta a měla svojí asistentku - já byla už dávno na odchodu a nevěsta pořád zkoušela a paní asistentka bohužel moc neradila a nedokázala najít ty správné. Sama nevěsta si s tím moc nedokázala poradit a opravdu tápaly.... Paní JItřenka mě sjela pohledem a hned věděla :)
Odpovědět
@julcag Držím palec, věřím, že s přístupem i s kvalitou šatů budeš velice spokojená!
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem byla v tomto salonu a byla jsem spokojená, přístup byl úžasný, slečna se o mě hezky starala, nic mi nenutila a sama to pak zhodnotila a docela jsme se shodly. Šaty mají opravdu krásné a velký výběr :-)
Odpovědět
Já jsem byla v tomhle salónu naprosto nadšena - velký výběr šatů, milé asistentky, krásné prostředí. Po tom, co jsem obešla jiné brněnské salóny, tak můžu říct, že jednoznačně nejlepší. Zkouška trvala asi 2,5 hodiny, vyzkoušely jsme asi 10 šatů. Mám krásné nové šaty za 7 500 a už se těším na svatbu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenickful Velikosti se liší podle výrobce. Francouzské číslování je jiné než španělské nebo německé, proto ty rozdíly ve velikostech. Vzhledem k tomu, že šaty a číslování známe, dáme Vám od každé velikosti vyzkoušet velikost, která Vám padne. A velikosti se mohou takto lišit i o několik čísel. Také je rozdíl mezi šaty na šněrovačku a na zip, u šněrovačky je mnohem větší prostor. Ke zkracování šatů - zkracujeme, ale pouze to, co jde a bude to ve výsledku vypadat dobře. Např. tylové šaty s několika vrstvami není snadné zkrátit a při zkrácení se mohou snadno poškodit. Pokud je má objednané jiná vyšší nevěsta, nemůžeme si to dovolit. Nebo na šatech, které mají krajkovou sukni dole se zdobeným lemem opravdu nechceme dělat 10 cm záložky, protože vzor se tím naruší a výsledný efekt nebude nic moc. Pokud to možné je, šaty zkrátíme,ale rozhodně neslibujeme nějaké nesmysly, které ve výsledku budou šaty degradovat za cenu, že nutně potřebujeme nějaké šaty půjčit. Pokud Vám v jiných salonech úpravy slibují, doporučila bych u některých větších zákroků vyžadovat, aby Vám bylo ještě před rezervací názorně ukázáno, jak bude úprava ve finále vypadat. Šaty šiju několik let a vím, že některé věci zkrátka nejdou anebo jdou za cenu degradace šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
@julcag Máme šaty od velikosti 30 do velikosti 52.
Odpovědět
@blankakaksova děkuji za vysvětlení :) asi jsem to špatně pochopila :) spíš je škoda, že výrobci nešijí šaty i na menší nevěsty, ale s tím nic nenaděláme :)
Odpovědět
Svatbu máme v červenci,tak jsem navštívila pár salónů v Brnĕ.Faktem je,že CAXA je luxusní salón,přístup asistentek byl perfektní,moc milé dámy.Navíc tam mají vše,co je potřeba.Dekorace,svatební boty,což je super,nikde nic moc nemají.Velký výbĕr šatů,byla jsem trošku zoufalá,že z toho množství si snad nevyberu ;-) vybrala =-) huráá,kdyby to šlo,vzala bych si minimálnĕ troje :-D .Před rokem jsem s kamarádkou byla v Caxe Olomouc a nádhera.Cena za šaty super a že se jsem se mohla vyfotit,tak to jsem byla nadšená,nĕkde to nejde ]-( žádné poplatky.V jednom salónu mnĕ za hodinu doslova vykopli,že to je vše a nazdar.Hlavnĕ je tam čisto,v nĕkterých salónech nevidĕli vysavač,natož hadr a prý vyzujte se :-S asi jsem náročná,ale nĕjak se tím netrápím :-D Holky,CAXU doporučuji a ať jste spokojené jako já :-) Dĕkuji asistentkám :-) :-) :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já byla v tomto salonu minulý týden a byla jsem příjemně překvapena. :-) Před CAXOU jsem navštívila ještě jeden nejmenovaný salon a katastrofa 8-( , tak jsem se po téhle zkušenosti docela i bála. =-) Naštěstí vše dopadlo dobře. Prostory salonu jsou fakt luxusní. Tolik šatů jsem snad pohromadě ještě neviděla :-D Všude mají čisto a nádherně to tam voní :-D Slečny asistentky jsou moc příjemné a hlavně vám nemažou med kolem pusy tak jako všude jinde. Pokud vám něco nesedne, tak vám to řeknou a poradí s výběrem.. Takže po 2 hodinách zkoušení jsem odcházela se šatičkama, s úsměvem na tváři a hlavně s maximální spokojeností. Prý mají i obleky, tak tam zajdeme ještě s ženichem 8-). Za mě má CAXA v Brně 10 bodů a můžu jen a jen doporučit !!! :-)
Odpovědět
Ty únorové registrace s jedním příspěvkem jsou vážně nenápadné ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?