Reja svatební salon v Praze. Znáte ho? Co mě tam čeká?

Profilova fotka
Prosím, byli jste někdo v salonu Reja?? Mám tam jít za 14 dní, tak bych chtěla vědět, co mě tak čeká....děkuju. Je to salon v Praze v Kbelích. Díky, díky.
Odpovědět
Ahojky.Já jsem tam byla a jsem moc spokojená.Je to tam sice malinké,ale paní moc příjemná a pomohla mi vybrat nádherný šaty za 3800,- i s bižuterií,závojem a šátkem přes ruce.V Adině a jiných bych za tohle všechno dala tak 7000 - 8000,- ,co jsem koukala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
ahojky. chtela bych se zeptat na tento salon, cetla jsem tady na beremku dobre recenze, ale me spise zajima s pohledu nevesty XL. Je pravda, ze tam maji pekny vyber v teto velikosti? Prosim, podelte se o zkusenosti a popr. i fotky z alba:) Dekuji
Odpovědět
REJA - byla jsem tam dneska. Jsem starší nevěsta s velikostí XL. Paní je milá, prostředí velmi rodinné, psík vás radostně olízne. Věnují se vám individuálně, v klidu, bez stresu. Vyzkoušíte velké množství šatů a myslím, že je z čeho vybírat. Mohu tento salon jen doporučit těm, kteří nehledají živé centrum módy, kde je ruch a chvat. Byla jsem naprosto spokojená.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
johankakoz • 19. červenec 2010 v 15:40 prosim napiste mi sve zkusenosti s timto salonem dekuji jana aknelka1 • Včera ve 20:01 Paní je trochu od rány, nemá moc velký výběr, ale šaty jsou pěkné a čisté. Já si ale nakonec vybrala jinde.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Nevíte někdo, jestli tento salon ještě funguje? Před x lety jsem si tam půjčovala šaty na maturitak, ale teď o salonu nemůžu najít žádné info :(
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze skoncil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?