Pujčovny svatebních šatů v Praze, kde jsou solidní?

Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, nevíte nekdo kde je solidní půjčocna šatů? Včera jsem jednu navstívila a ted koukam po netu a nemuzu nic porádneho najít. Ta ze včera me moc zklamala, saty docela hezke jen příšerně drahé. Takze bych prosila pár rad, kde se v Praze dají půjčit saty za ,,solidní,, cenu. Díky
Odpovědět
@misovemiselka Napiš sem prosím, co považuješ za solidní cenu, abychom se měli v radách od čeho odpíchnout. ;-) Cena půjčovného se odvíjí od ceny za pořízení šatů, takže půjčovně se musí vrátit pořizovací cena a ještě musí něco vydělat. A jaké šaty obecně se Ti líbí? Lepší design vždy znamená vyšší cenu.
Odpovědět
Cena půjčovného se ne vždy odvíjí od pořizovací ceny šatů. U hodně salonu je cena vyšší právě jen kvůli značce, kterou si zákazník platí a kvalita nebývá vždy úměrná s cenou, to je blbost, ale potřebujeme vědět, co ty považuješ za solidní cenu, abychom ti poradily :)
Odpovědět
@vienav Koukáš se na to pouze z pohledu zákazníka. Značka má vyšší ceny i pro salon, který šaty na půjčování kupuje, proto musí dát také vyšší půjčovné. Když je něco hezké a kvalitní, tak to stojí vždy víc. Dražší látky, dražší zdobení obvykle krystaly Swarovski, vymyšlení designu a kvalitního střihu taky není zadarmo... Jediné, kde můžeme mluvit o přemrštěné ceně je případ, kdy šaty jsou otahané tím, že jsou hodně půjčované (zašedlé, potrhané, opadané korálky...) a salon jim nechává stejnou cenu, aby z nich vydělal co nejvíc. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Možná by bylo lepší zkusit nějakou mimopražskou půjčovnu v okolí cca 30 km od Prahy. Přijde mi, že už jsou tam ceny znatelně rozdílné ;-) JInak někde na Hlubočepích je půjčovna, která půjčuje šaty snad do 7 tisíc. Taky ne vždy ty levnější šaty jsou tak pohodlné a hezké. Sama jsem tomu nevěřila, dokud jsem si takhle nevyzkoušela šaty, ve kterých byl rozdíl cca 4 tisíce.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak solidni cena je maximalne do 7000, nechci platit nobl znacku, a chtela bych nejake treba s nenapadnou vleckou, a ktere jsou pohodlne,nic extra zdobeneho, spise se priklanim ke klasice
Odpovědět
Profilova fotka
Jak by se Vám líbily třeba tyto elegantní, jemně zdobené svatební šaty: www salonprettywoman.cz/f-product/detail?product_number=01121807&category=19 Prodávame je za cenu půjčovného a šaty budete mít vlastní, nikto je před Vámi neměl a pokud budete chtít, ani mít nebude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My zastupujeme americkou značku Jasmine a půjčovné se u nás pohybuje mezi 5000,- a 9500,-. Nyní probíhá i sezonní výprodej, ceny většinou kolem 6000,-!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já byla teď ve Venesis a Natali - ceny kolem 7 500 Kč a víš... ale doporučuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky tak ve Venesis teda hodně málo šatů za 7500, já viděla většinu spíš tak okolo 10 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n To asi jo, já jich vyzkoušela docela hodně a jedny byly za 7 500 Kč, pak za 10 tis. a třetí za 13 500 Kč a to ty dvoje poslední byly španělského typu San Pedro??? Nebo tak nějak se jmenuje ta značka. Vytipované mám ale nakonec z Natali za 8000 Kč a já mám na ně ještě díky Svatebnímu Expu do konce roku 20 % slevu :) Ještě jdu juknout příští pátek do Adiny v Letňanech v Praze... A pak se rozhodnu. Tam mají také teď do 20.12 nějakou slevovou akci.
Odpovědět
Profilova fotka
Prijdte se podivat i k nam . Pujcujeme od 4 500 Kc a vzhledem k tomu , ze nase salony jsou nove tak vetsinu satu nemel pred Vami jeste nikdo na sobe . Budeme se na Vas tesit -)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, zkuste nově otevřený salon v Bělohorské ulici v Praze 6 u Břevnovského kláštera, nabízí kvalitní značkové šaty, půjčovné v rozmezí 5 - 7 tis. Kč, je tam velmi příjemná a ochotná obsluha. ZS
Odpovědět
Profilova fotka
Tento tyden začínáme akci 2x druzickovske saty zdarma !!!! ;-) Budeme se tesit na všechny budouci nevesty z Prahy i okoli!! :-) Krasnou slunečnou nedeli preje Salon Bliss
Odpovědět
Profilova fotka
@misovemiselka Dobrý den, ráda bych Vás pozvala do naší svatební půjčovny kousíček za Prahou :-) Příjemné prostředí a šaty půjčujeme za velice solidní ceny :-) Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si pro svatební šaty také zajela kousek mimo Prahu a to do Benešova. Z Prahy je to kousek a ceny už jsou přívětivější. Jedná se o salon Anna. http://salonanna.cz/ Půjčovné za 5 700 Kč a máš je na celý víkend.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Za mne určitě salon Svatba snů, skvělý přístup, slevy a různé akce, dobré ceny a hlavně úžasné, zářivé a voňavé šaty a velký výběr :)
Odpovědět
Profilova fotka
Natali bych zkusila...:-) tam se da do sedmi, osmi vybrat hezky...ale taky doporucuju Svatbu snu...ale to je 10-12tis
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?