Půjčovna svatebních šatů v ulici Zborovská - Anděl

Profilova fotka
Ahoj holky, před chvilkou jsem přišla z těchto dvou salónů. Mám větší prsa a i nějaké ty boky.. Ve Zborovské byla paní tak necochotná. Mám velikost 40 a když jsem si vybrala nějaké šaty ( skoro mezi dveřma mě prodavačka zarazila ), že tyhle mi nebudou. Řekla jsem jí jakou mám velikost a ona hodila takový výraz?!!! Dál jsem jí řikala své požadavky a to už se semnou jednoduše nebavila. Myslím, že můj požadavek, že potřebuji šaty za krk není přehnaný. Jednoduše byla jsem tam asi tak pět minut. Cítila jsem se neskutečně zesměšněná. Taková do obchodu neptaří. Každá se přece chceme cítit ve svatební den pohodlně. S takovým přístupem jsem se ještě nikde nesetkala a všude jindy na mě jsou prodavačky moc příjemné. Snad příště bude líp. Přeji Vám všem, které jste plnějších tvarů více příjemných prodavaček!
Odpovědět
Profilova fotka
@marquetkaa Ahoj, také jsem tam byla a zkušenost mám podobnou. Na internetu slibují velký výběr, ale realita je trošku jiná. Vyzkoušela jsem dvoje šaty a pak jsem mizela pryč, protože ani jedny neseděly a víc toho v mé velikosti neměli. Držím palce, docela příjemný salón je kousek na Plzeňské - Venesis.
Odpovědět
Profilova fotka
A kde jsi si nakonec vybrala šaty ty? A mají tam velikosti 40 :-) ? Tak asi nebudem jediné kdo mají takové zkušenosti bohužel. Jinak děkuji za rady. Podívám se na ně.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to mám úplně stejnou zkušenost :-|, s tak neochotnou prodavačkou jsem se už dlouho nesetkala. V potravinách to ještě pochopím, ale ve svatební salonu akorát tak odradí. Mám taky vel. 40 a koukala se na mě dost divně, baba jedna. Zkusila jsem jedny a vypadla. Venesis ti též doporučuji - krásné šaty, skvělá obsluha a dokonce mi 40 byla velká :-). Dále doporučuji salon Nevěsta na Pankráci, tam jsem si nakonec vybrala :-) a též doporučuji Maggie.
Odpovědět
ahoj holky, pokud muzu radit tak svatebni saty neskutecneho vyberu a usiji Vam je v jakekoliv velikosti a cena cca 2500 czk, ja proste na www.ebay.com nedam dopustit. Staci jen spravne merit :0), jsou v te Cine sice mali ale moooc sikovni :0) preju hodne stesti pri vyberu protoze nebudete vedet ktere vybrat :0)) Renca
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@marquetkaa Ahoj, já jsem si nakonec šaty nechala ušít. Mám 44, můžeš se juknout do mého alba. Pokud chceš jednoduché šaty, tak neváhej a najdi si šikovnou švadlenu. Pokud máš představu alá šlechačkový dort nebo lední medvěd, tak je jistotou některý ze salonů. Na plzeňské mají opravdu velký výběr a jsou hlavně ochotní. A o prostředí nemluvím, Zborovská malá ušmudlaná prodejna a tady krasné, prostorné, čisté, voňavé.
Odpovědět
já mám dobrou zkušenost se salónem Dobrovíz. je to kousek za Prahou u letiště, ale zato příjemná paní a strašně ochotná. A má tam moc krásné šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
já můžu doporučit salon mireli - www.plesove-saty.cz, mají tam bud šaty na prodej ve výprodeji nebo normálně na půjčení, jsou tam strašně ochotné. já jsem si tam nakonec šaty koupila, antického stylu za super cenu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a to mám velikost 42...a je to na plzeňské ulici... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marquetkaa Do Zborovské jsem také nakoukla... bohužel. Paní se na mě také moc neusmívala, měla tam ještě další zákaznice, které si půjčovaly šaty na ples... moc příjemná na ně zrovna nebyla. Pekné šaty končí tak u velikosti 40. Našla jsem pár 42 a větší už snad jen jedny. Navíc některé šaty působí zašle a zapraně. S velikostí 36-38 se tam asi vybrat dá.
Odpovědět
marquetkaa: tak tam tedy ani nepujdu, nejsi jedina s timto nazorem. A ktery je ten druhy ? Mas nejake doporuceni kde jsi byla spokojena? Mam stejnou velikost jako Ty...
Odpovědět
Profilova fotka
No tak holky, že paní prodavačka je skutečně ježibaba, která by tam neměla skutečně být a má jít prodávat rohlíky ]-( Dobrovíz je skvělej už jsem tam byla vybrala jsem si překrásné šaty. Jdu ještě do nějakých půjčoven, ale jinak si je nechám ušít.. Takže mi z velikostí 40 prej nemáme šanci :-D Holky tak my se nedáme a pak by bylo dobrý na tu babuchu naběhnout a ukázat jí o jakej kšeftík přišla. Je to tam celkově ušmudlaný. No na plzeňskou se chystám a ještě jdu do maniquemoment. Moje vedoucí je silnější a měla šaty právě z tohoto salónu a doporučuje. Paní prodavačka je taková boubelka a prý nemá chybu. Myslím, že tam se budu cítit dobře a to přece potřebujeme ;-) petra1013 : Až projdu příští týden ty salony, které mám objednané tak dám echo. Ještě jsem byla v salonu Bliss u palačáku a slečna opravdu příjemná a ochotná a běhala tam okolo mě. z_kopretinka : jo taky tam měla jinou zákaznici a když mě viděla a řekla " no na Vás tady nic nemám" tak to už mě dostalo a otočila jsem se.. Fuj!! Zkus tam kam půjdu já maniquemoment.. Jsou tam větší velikosti a já tam jdu příští středu
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@marketaaj Ahoj tak jak to tady tak čtu je mi z vás děvčata smutno. Onen salon znám a byla jsem v něm již několikrát. Měla jsem sice trošlu problém s výběrem šatů , ale to nebyl problém salonu , ale můj. Má velikost je totiž poněkud větší. Ano mohla bych zde napsat že mám větší prsa a že prodavačka byla nepříjemná ale ani jedno by nebyla pravda. Jsem prostě tlustá a konfekční velikosti nejsou nic pro mě. Ale rozhodně se mi nestalo že bych se po návštěvě salonu cítila ponížená nebo zesměšněná , ale naopak obě prodavačky byli moc milé a ochotné mi pomoci aby ten nejkrásnější den byl opravdu dnem s velkým D!!! Vybrali jsem společně šaty které by mi asi nejvíce sedli a pak mi je nechali ušít. Ano můj svatební den byl opravdu dnem D. Dámy je nutné se někdy podívat do zrcadla a přiznat si zda za to že se nevejdeme do velikosti č. 40 může opravdu ona prodavačka a né my sami. Děkuji oběma dámám ze salonu DD Models za profesionální přístup a ochotu.
Odpovědět
ještě by mě zajímalo proč do salonu chodíte a chcete velikost č.40 a pak si necháte ušít velikost 44 a jste ohromně spokojené?????? Divné míry ne????
Odpovědět
Profilova fotka
@koule71 ahoj, trosku ses ztratila v jednotlivych prispevcich...ale kdyz to mam shrnout, salon ve zborovske mne nenadchnul, prestoze podle webu meli mit vyber ve vetsich velikostech, coz dva typy proste nejsou. Prostredi bylo jake bylo a ochota uplne nevladla, ale kazdy z nas ma narok na spatny den. To ze ty sis tam vybrala saty a libilo se ti tam, tak je to jen dobre. Za ten den jsem prosla tri salony v okoli andela a uprimne receno jen jeden byl tak jak jsem ocekavala a jak bylo na webu prezentovano. A jen pro vysvetleni k velikostem, ja nepsala ze jsem chtela vel 40, znam sve telo moc dobre:-) takze je mi lito, pokud jsme ti tady vyjadrily otevrene osobni zkusenost, ktera se ti nelibi, ale je to proste realita.
Odpovědět
Profilova fotka
@koule71 Protoze kazdy vyrobce si to cisluje jak se mu zlibi a svatebni saty udavaji v mensich velikostech... Takze svatebni 38 oblikne zenska co si potom vezme od stejne firmy plesove velikost 42. A to neni problem jen svatebnich satu a strasne me to v obchodech vytaci... Co se tyka zborovske... Strasna obsluha, skoro zadny vyber. Na me mela 2 saty. Vyzkousela jsem a odesla... Byly zkracovane a ani nebyli rovne zastrizene, krom toho ze jsem je mela jen ke kotnikum. Sukne dole na zemi spinava a nevycistena... Korzet nedrzel... Takze uprkem jinam...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?