Půjčovna svatebních šatů v Praze - kam vyrazit?

Ahoj holky? Muzete mi, prosim, poradit nejake solidni svatebni salony v Praze, kam bych mohla jit omrknout a vyzkouset svatebni saty? Zatim nemam moc predstavu (ale radeji bych asi neco jednoducheho), takze bych byla rada, kdyby mi tam byli schopni poradit, jaky typ satu se na me hodi (jsem docela mala a mam vetsi prsa, takze to bude trochu orisek). Navic vic jak 10 tisic se mi za pujcovne davat nechce, takze by to ani nemelo byt nic moc luxusniho. Mate nekdo nejake tipy a pozitivni zkusenosti, kam zajit? Predem dekuju!
Odpovědět
Ahoj, jestli si chceš vyloženě půjčit, tak ti doporučuji Venesis na Plzeňské. Byla jsem tam minulý týden a maximálně spokojená. Půjčovné se pohybuje kolem té desítky, teď mají navíc do konce měsíce akci, koukni k nim na stránky :-) Kdyby ti nevadilo koupit si výprodejové šaty, tak zase doporučuji Adinu na Pankráci, tam teď mají 50% slevu na všechny šaty ve výprodeji, odnesla jsem si od nich luxusní šaty za necelých 5 tisíc, za tu cenu bych takové k půjčení ani nesehnala a nemusím se bát, že bude průšvih, když je zničím ;-)
Odpovědět
Ahoj, já můžu doporučit svatební salon Berenike na Praze 5. Moc milá paní Suchánková a půjčení šatů mě stálo 4500 Kč. Byly nádherné, nažehlené, paní mi je založila a ženich z nich byl nadšený. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud popojedeš 20km na Kladno, mám za 3900 nádherné šaty ze salonu Romance. Je to včetně šperků, spodničky i závoje. Sedí mi jako ulité a hezčí jsem na sobě neměla..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,mam dotaz.Neměla jste některá půjčené svatební šaty ze salonu šatygohome?Pokud ano,jak jste byly spokojené? Děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Také bych ráda přidala zkušenost se svatebním salonem Svatba snů. V pátek jsem vyrazila se svojí mamkou a budoucí tchyní na výpravu po pražských salonech, měly jsme v plánu prozatím 3, další den případně další. V prvním salonu Venésis na Praze 5 (četla jsem na něj hodně dobrých recenzí, proto jsem si ho vybrala jako první) jsme zažily hned lehké rozčarování. Salón docela hezký, i když se špatným osvětlením, i moje žluté tričko tam vypadalo jako zelené, tudíž bílé šaty tam moc bílé nevypadaly. Obsluha mě poslala ať si jdu vybrat šaty, co se mi líbí (já jsem předem nevěděla ani jakou mám přesně velikost), tak jsem si nějaké vybrala, ale ve velikostech 36 a 38 v bílých moc velký výběr nebyl, tak jsem si vybrala asi 5 ks, jedny champagne, do kterých mě obsluha tak trochu donutila. Postupně jsem si vyzkoušela všechny, ale byla to dost hrůza, buď mi vůbec neseděly nebo byly všechny takové zašedlé, obyčejné, vůbec jsem si v nich nepřipadala nějak výjimečně, i obě mamky z toho byly spíš takové rozpačité. Slečna, která se nám měla věnovat mi vždy jen pomohla šaty obléknout a svléknout, ale nic víc, žádný názor, informace.. no po vyzkoušení těchto pár šatů jsme vzaly věci a raději odešly. Slečna už tam s námi ani nebyla, šla si povídat s kolegyní a kdybychom nepozdravily a neprošly kolem recepce, tak by ani nevěděla, že jsme odešly.. Naštěstí druhá zastávka byl právě salón Svatba snů, kde jsme zažily úplný opak. Věnovala jsem nám moc milá a ochotná slečna, která mi dle mých přestav nosily stále další a další šaty, které byly všechny krásné a hned v prvních jsem si připadala jako princezna a hlavně mě příjemně překvapilo, jak byly šaty krásně bílé, zářivé a voňavé. Navíc obě mamky dostaly vodu a kávu, slečna asistentka byla pořád s námi, fotila mě, poradila, nic nenutila.. No byly to příjemně strávené skoro 2 hodiny a našla jsem své vysněné šaty a ještě získala 20% slevu, takže mě půjčení vyšlo jen na 7680 Kč, což je super. Za mě tedy můžu tento salón maximálně doporučit, mají velký výběr šatů, milou obsluhu, různé věci zdarma k šatům, různé akce a hlavně příjemné a čisté prostředí. Už se těším na další zkoušku i s doplňky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinkap25 Stejne zkusenosti s Venesis i Svatbou snu....taky jsem si tam vybrala
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja byla v Maye na Pankraci a tam jsem si teda vubec nevybrala, pak Adina na Pankraci, jako, favoritky jsem tam mela, ale prisla mi vetsina satu dost zaprana, mozna pred poujcenim je jeste nechaji vycistit a oni prokouknou ale tam teda nic moc. Pak Nevesta na Pankraci, tam teda super obsluha a saty taky, vyber, ale ja moc nemusim kdyz jsoi ty saty naflakany na stojanech a v podsate se k nim vubec nedostanes aby sis je prohledla, jestli je vubec chces zkusit nebo ne, nejvic spokojena jsem byla se salonem Saty Go Home v Kobylisich, snad nejvetsi salon z tech co jsem jmenovala, super ochotnej personal, prostorny je to tam, jako, super, vybrala jsem hned druhe saty co jsemna sobe mela :) Pujcovny v tech vsech ktere jsem jmenovala je kolem te desitky no, pokud chces bohatou sukni, v neveste se treba dali i kolem 7000 jinak za uzsi, v Adine maji ted dost vyprodeje ....
Odpovědět
Profilova fotka
@petrasch84 Ja tam mam saty rezervovane na svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem také ve Venesis, na to jaké byly recenze, tak mě salon hodně zklamal. Nicméně jsme se vydaly po Plzeňské nahoru a tam narazily na salon Eclé, kde jsem vyzkoušela několik šatů a jedny byly favorité. Nakonec jsem šaty pořídila ve třetím salonu Bereniké, paní je velmi milá, ukázala jsem jí šaty co jsem si vybrala na internetu, druhé co mi přinesla, které na netu ani nebyly, tak to byly ony :-) Za úžasnou cenu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?