Půjčení svatebních šatů - kdy?

Profilova fotka
Zdravím, svatbu mám až příští rok v červenci, ale pořád kolem sebe slyším, že bych se už mohla dívat pomalu po salónech na šaty z jedné strany, a z druhé slyším, že to stačí až po novém roce. Kdy je vhodný čas tedy? :D Podotýkám, že nechci kupovat, opravdu chci půjčit :) Předem děkuji za odpověď Petra
Odpovědět
To by me taky zajimalo kdy je nejlepsi to resit.. :) Ja si zatim rikam, ze zajdu do salonu v lednu - to uz by mohli mit i nove kolekce pro 2017. Snad to bude stacit :-)
Odpovědět
Kamarádka se bude vdávat v květnu 2017 a šaty už má zamluvené a prý ji v salonu řekly, že přišla zavčas, takže bych se šla podívat dokud je výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme svatbu v září....v jednom oblíbeném mosteckém salonu jsem byla poprvé v březnu a paní říkala,že to je jen tak tak....hodně šatů už měli zamluvených...ale asi také záleží jak kde.... :-)
Odpovědět
@petramarek:Zrovna ja jsem si saty nakonec nepujcovala,ale postrehy ze zkousky satu mam nasledujici. Je to dle salonu,lokality a dle tve velikosti. Ja mam vel. 44,zacala jsem vybirat v unoru,svatba zari,salony mensi a stredni mesta. Realita takova,ze i kdyz veletrhy byly uz od listopadu,tak novinky v salonech nebyly nebo ne ve vetsi velikosti,casto jsem slysela,ze saty jsou objednane a nektere dorazily v kvetnu,protoze je podle me salony kupovaly jiz po slevach.
Odpovědět
salony kecaj, je to jejich marketing pokud máte svatbu v exponovaném termínu "červen-září", je dobré tak 5 měsíců předem, pak už je něco zabrané, to ano. ve velkým městech ale je stále z čeho vybírat. ve zbylých částech roku stačí 2 až 3 měsíce předem. na tomhle trhu je tak neskutečně vysoká nabídka převyšující potpávku, že se fakt nemusíte bát...
Odpovědět
Profilova fotka
Mame svatbu v srpnu 16, Na saty jsem sla v rijnu 15. A jsem za to rada, za A man velikost 32, takze jsem si ani Tak nemohla moc vybirat a za druhe jsem Je Ted byla zkouset, 50 Dni pred svatbou a Ze zvedavosti Se ptala jestli jsou volne jeste nejake a byly jedny... Podotykam, Ze saty mam z kolekce 2016, která jim loni přišla v záři. Letos psali, ze jim kolekce 2017 prijde na konci srpna. Jedna se o salon Delta Most. Pokud chceš mit tedy opravdu na vyber, sla bych v srpnu/záři/říjnu.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jej, upe mě děsíte :D Já jsem z Moravskoslezského kraje, z Orlové...ráda bych zajela do Dolní Lutyně se podívat do salonu, mají tam opravdu hezké šaty...ale nevím zda to nebude brzo tam jet třeba v září no :D ...
Odpovědět
Profilova fotka
@petramarek Já mám svatbu v září a šaty jsem byla vybírat v lednu a únoru. Myslím že to bylo tak akorát a nikde nebyl problém s tím, že by už některé šaty byly na ten termín rezervované :-) . V Dolní Lutyni jsem taky byla zkoušet a myslím, že tam to chce jít opravdu s předstihem, zájemkyň je hodně a když jsem se s paní majitelkou domlouvala na termínu zkoušky, tak mohla až za měsíc.
Odpovědět
Měli jsme svatbu na konci dubna. Už jsem za sebou měla několik zkoušek a pořád si nebyla jistá. Po konzultaci v salonu paní Kozlové v Mariánských Lázních, jsem v březnu jela do Prahy a vybrala si šaty, které se mi líbili, ale potřebovali malé úpravy. Za tři týdny jsem měla úplně nové ušité šaty, dle mých přání v salonu u paní Kozlové. Šaty jsem si půjčovala. Výborná spolupráce a nikde žádný stres. Je to opravdu na přístupu v salonu a filosofii, kterou zastává.
Odpovědět
@petramarek Řešila bych to tak půl/třičtvrtě roku dopředu max=) bude pak i výběr na novou sezónu, teď je to ještě moc brzy si myslím....my třeba svatbu máme v srpnu a šaty mám od února, v tu dobu tam na ně (na ty moje konkrétní) nebyla ani jedna rezervace:) Praha - Nuance
Odpovědět
Půjčení šatů mi stačilo taky řešit až leden/únor před sprnovou svatbou, ale co jsem řešila dřív byl jejich výběr - absolutně jsem nevěděla, jaký styl mi sluší - tak jsem hledala různě po webu - když jsem vysoká a štíhlá, mám dlouhý krk, malá prsa, širší boky, prázdnější dekolt, dlouhé vlasy, úzký obličej.... to byla síla! :-D Například jsem nechtěla srdíčkový dekolt, nikdy bych si nemyslela, že mi to může slušet - ale dala jsem na všechny ty "stylisty" a fakt že jo! :-D Pak už jen stačilo vybrat si z jejich webu, přijít si k nim vyzkoušet a hned mi padly ty pravé do oka! :) Ale jestli víš, jak ty tvé vysněné mají vypadat, tak máš od dost míň práce :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
No kamarádka chodí vybírat teď s termínem 1.7. a má docela problém, takže doporučuji dřív! Máte pak výběr ze všeho a kor když máte nějak specifickou představu..
Odpovědět
Článek se načítá
Holky ja sem byla vybirat se segrou skoro rok dopredu a bylo to to nejlepsi! Na co sme ukazaly, to jsme mohly mit...ja saty poraf nemam ale to proto ze me ten muj pozde pozadal :-D uz z toho taky pekne vysiluju =-)
Odpovědět
Čím dřív, tím líp..nové šaty salony většinou mají dlouho dopředu, takže výběr je ze všeho a máte klid.. Šaty jsou jedna z nejdůležitějších věcí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?