Půjčení šatů ve svatebním studiu Anet, máte zkušenost?

Ahoj ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo zkušenost s půjčením šatů od SVATBYANET (Svatební studio ANET), zajímají mě ceny a zda-li se dají pořídit i šaty ve velikosti 44? Děkuji!
Odpovědět
@anicka157 Ahoj, byla jsem tam na zkoušení před Vánocemi. Šatů měli hodně na prodej (cca. za 4.500,-). Na půjčení si cenu přesně nepamatuju, takže to musela být nějaká průměrná cena (8.-9.000,-). Se mnou tam zkoušela holčina, která byla taková "krev a mlíko" a zkoušela toho víc, než já :-) Ale vím, že paní říkala, že od velikosti 46 nic nemá, nejvíc šatů bylo pro velikost 36 - 40.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Salon jsem navštívila po předchozím objednání. Obě dámy /majitelky?/ byly moc milé a hned mě informovaly, že do salonu přišla jedna neobjednaná nevěsta na zkoušku šatů, zda mi to nevadí. Nevadilo do chvíle než jsem zjistila, že v salonu je jen jedna zkušební kabinka ve které se musíme střídat /měla jsem tedy čest vidět i slečny špinavé fusky / 8-) a co je horší, že mají jen jednu širokou kruhovou spodničku, které se neobjednaná slečna nemínila vzdát, takže jsem zkoušela šaty s tím, že s tou širokou to pak bude zaručeně lepší. Po chvilce tam na nás dvě nevěsty zůstala jen jedna majitelka a vždy jedna z nás musela čekat, než se oblékne druhá do dalších šatů, aby ji pak vystřídala v kabince. Paní se snažila, ale oblékat jednu, konzultovat šaty s druhou se jí moc nedařilo. Po jednom dlouhém čekání v šatech na gauči mě z nich vysvobodila kamarádka a rozčarovaně jsme salon opustily.
Odpovědět
S malými salony mám podobnou zkušenost, v Anet jsem byla před měsícem a musím říct, že paní byla opravdu příjemná. Nicméně šaty se mi nikterak nezalíbily... a trošku vypadaly jako by tam už pár let ležely... za tu cenu, to radši obejdu ještě ty větší salony po praze, kamarádka mi doporučovala nějaký salon na Kobylisých, kde prý šaty přivezou třeba i na hotel, ale uvidím, jak to nakonec dopadne, lovu zdar :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Já mám rezervované šaty z Anet, jsou nové, ještě nenošené, krásné a o 4000,- levnější než identické z Adiny (a další salony je už jinde nemají). Paní (obě) byly velmi milé, upřímné (nesnáším, když někdo dělá jeeee a já vim, že vypadám jak almara, nejsem blbá) a ochotné. Takže šaty budu mít od nich a myslím, že litovat nebudu... Šla jsem objednaná, měla jsem čas na rozmyšlenou a před finálním resumé jsem je mohla ještě znova vyzkoušet. Za mě spokojenost :)
Odpovědět
Profilova fotka
za me taky nespokojenost....nutila mi typ satu, ktery jsem hned na zacatku rekla ze rozhodne nechci. Vyber nic moc....nektere saty uz vypadaly hodne "jete"..a myslim ze ve velikostech 44+ moc vyber nebude...ceny do 10tis
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?