První návštěva svatebního salónu. Mám jít sama?

Myslíte, že se mám jít podívat poprvé sama?
Odpovědět
1
2
Já bych si sebou někoho vzala, přeci jen, určitě nějaké šaty vyzkoušíš, takže je dobrý mít tam někoho, kdo ti to může okomentovat ;-) a rozhodně doporučuju si sebou vzít foťák.
Odpovědět
@hannnahs To už jsem tu četla víckrát, že je dobré se vyfotit. Hm, jsem chtěla jít teď v sobotu i s mamkou, ale měla úraz. Spadla, tak škaredě, že má nateklý nos a oči, jako by ji někdo zmlátil nebo byla alkoholička. A v tomto stavu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja vaham jestli si dat saty usit nebo pujcit nevim co se mi libi vic jestli princeznovsky strich nebo jen korzet se sukni sem bezradna co vy holky
Odpovědět
@bianca87 jej.. no jedině zkus nějakou kamarádku, příbuznou.. Já jsem poprvé šla s mamčou a bohužel bez foťáku.. sice jsem zkoušela jen čtvery šaty, abych věděla, který styl vůbec mám hledat, ale teď mi to mrzí, že jsem to nefotila.. :-| Navíc ono na té fotce pak vypadají šaty úúúplně jinak, než to člověk vidí na sobě. Takže je to určitě lepší.. a když toho člověk zkouší hodně, tak už si opravdu pak nemáš šanci pamatovat, co všechno si zkoušela, a jak ti to slušelo.. takhle máš přesně vidět, co sedí a co ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bianca87 určitě je dobrý s sebou někoho vzít, někoho,komu věříš, kdo ti podle pravdy řekne,co ti sluší a co ne. A focení určitě doporučuju (někde se ale fotit nesmí), přesně jak píše @hannnahs, z hodně vyzkoušených šatů si to pak nepamatuješ a na fotkách vypadají šaty jinak. Kolikrát se mi taky něco líbilo na mně a na fotkách pak ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud si chceš udělat obrázek, jaké šaty nabízejí, koukni se na jejich web. Pokud chceš šaty zkoušet, je nutné fotit (pokud nají velké zrcadlo, šlo by to i sama se vyfotit). Nezapomeň si s sebou vzít nějaké boty na podpadku (jen pro představu výšky). Většinou chtějí vědět datum svatby - klka, že už ho máme :-) A určitě se se objednej předem. Možná ti říkám dávno známý věci, ale mě právě tohle zaskočilo... :-D
Odpovědět
@cobaltino Objednat předem na poprvé?
Odpovědět
Profilova fotka
No mě to tak řekli v salonu - byli jsme se podívat na společenský oblek a zmínila jsem se, že přijdu bez snoubence se podívat na šaty a řekla mi, že se musim objednat. Ale třeba někde nemaj tolik lidí, tak nemusíš. Ale lepší je to mít v klidu zajištěný, ne? ;-)
Odpovědět
@cobaltino Jojo půjdu to dnes omrknout a zeptat se ;)
Odpovědět
Profilova fotka
objednání je lepší, člověk nikdy neví :) mohlo by se stát, že bys přišla ve chvíli, kdy by tam byl někdo náhodou objednaný a musela bys zbytečně čekat :) a mít někoho sebou? rozhodně!! :) já šla poprvé s tetou a sestřenkou, teta je od rány a řekne na férovku jak to vypadá :) a na další jdu s rodičema :) v obou salonech po předchozím objednání pro jistotu :)
Odpovědět
@bianca87 vzala jsem si mamku a nej kámošku
Odpovědět
Já jsem byla poprvé sama, pozkoušela jsem toho hodně a vybrala si asi 7 nej šatů, a asi za 3 dny jsem už jen tyto favoritky ukazovala mamce a ségře a tak.
Odpovědět
Článek se načítá
@kesi01 nech si ušít šaty,šikovná švadlena zvládne za ty peníze co stojí půjčení ušít stejně krásné a ještě ti zbude na jiné věci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gromlen No prave netouzim po princeznovskejch takze jen korzet a sukne s vleckou a vyjde me to na 3500 takze parada v pondeli tam jdu uz se tesim i kdyz mame ted jine starosti tak nevim co driv :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj , já jsem šla sama a jsem ráda, očima jsem zkoukla všechny a vyzkoušela dvoje, mám je tam oboje zarezervované do března zdarma, v březnu si beru svědkyni aby mi řekla z těch dvou jak to vidí ona. Mám jistotu že se mi oboje moc líbí a tak v březnu dám už jen na ní a nebudu zklamaná :) nebavilo by mě zkoušet dvacet šatů a mít hrůzu z toho že si ty názory stejně nepamatuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Do svatebního salonu je vždy lepší se objednat. Máte to v klidu a nemusíte čekat, než odskouší šaty nevěsty před vámi. Je rozhodně dobré mít tam s sebou foťák. Ač teď nebudu úplně populární, svým nevěstám doporučuji raději chodit bez nikoho. Každá kamarádka, maminka, či kolegyně má jiný vkus a už jsem byla svědkem potoků slz, zkažených dnů a nespočtu konfliktů. Nevěsta se zamiluje do šatů, celá okouzlená vybíhá z kabinky a nejlepší kamarádka řekne něco jako " hm...dobrý no..." Z mých zkušenností každá nevěsta ví přesně v minutě, kdy se vidí v zrcadle, že ty, nebo ty šaty jsou ONY.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě si ber někoho s sebou... Šaty jsem si půjčovala, ale šili mi je na míru a musím říct, že ledacos člověk přehlídne nebo si na dané partie třeba sám nevidí. Takže pravidelně se mnou chodila svědkyně, občas kámoška a kamarádka-fotografka. Samozřejmě poctivě fotily a tak... :-)
Odpovědět
ještě jedna otázka mě napadá - jak s prvním zkoušením a podprsenkou? mívají všechny šaty nějakou všitou, nebo si už na zkoušení mám pořídit nějakou bez ramínek?
Odpovědět
Profilova fotka
Ya...nemusíte! Renomovaný svatební salon by vám měl tak jako tak týden před svatbou šaty zdarma upravit na aktuální velikost...a to čehokoliv. Měli by vám umět poradit, co se ke konkrétnímu typu šatů hodí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahojky, chci se zeptat, nevadí, když si hned první zkoušení žádné šaty nevyberu, mám říct, že se třeba ještě rozmyslím, nebo jak se s nima pak rozloučet bez výběru šatů? A nevíte náhodou někdo jestli se v Budyni v salonu může fotit? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@peegas Určitě to nevadí - já takhle obešla šest salonů a vrátila se do toho prvního :-D - ty šaty mě dělaly prstě nejštíhlejší (a to zjistíš dobře porovnáním na fotkách) Prostě řekneš - moc děkuju za váš čas a necháš si na lísteček napsat číslo / jméno šatů, které se ti líbily nejvíc, jejich cenu a telefon do salonu a je to. ;-)
Odpovědět
Proč se v některých salonech nesmí fotit?
Odpovědět
Profilova fotka
@evzeniegrandetova aby sis jejich drahé šaty nenechala někde za lacino ušít... i když, většinou je mají steně na webovkách, že?? :-)
Odpovědět
Jdu si zkoušet šatičky v pátek. A rozhodně si s sebou beru kamarádku. Protože sama bych si sice vybrala, ale jsem toho názoru, že když na mě koukne, tak mi řekne, jak v tom vypadám a poradí hlavně :-)
Odpovědět
@kitinka76 No právě! Všechno je na netu :-) a pokud ten model nenajdu na jejich stránkách, najdu ho jinde. Nevím, jestli bych se do takového salonu pak ještě vrátila, protože bych si ty šaty stejně nepamatovala a vybrala bych si asi z vyfocených. Jsou sami proti sobě
Odpovědět
já se fotila ve všech šatech a neměli s tím problém, tedy kromě jednoho malého zašmudlaného salonu, ale tam jsem ani nic nezkoušela, tam na mě hned vyštěkli, že fotit se nesmí.
Odpovědět
ahoj to ja beru sveho snoubence. On bude zkouset obleky a ja saty. Je to mozna blbe ale jen tak nejlip uvidime jestli se k sobe hodime a jestli vybrat jine doplnky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já byla v salonu zkoušet šaty sama. Přeci jen kamarádky mají jiný vkus než já a nechtěla jsem si nechat do toho kecat. Přeci jen sama sebe nejlíp znám jen já a vím co mi sedí a co ne, včem se cítím dobře a co bych si už nikdy na sebe nedala. Jsem ráda že jsem to tak udělala sama jsem se rozhodla které chci a ničeho nelituji šaty jsou prostě úžasné a už se těším až je budu mít na sobě :-). Stačil mi jeden salon jinde jsem už ani nebyla, stejně bych jen hledala ten stejný styl nebo stejné šaty.
Odpovědět
Já byla celkem 3x, 2x s kamarádkou a jednou s nastávající tchýní. S kamarádkama to bylo v pohodě, nejde o to jak poradí, ale máš nějaký pocit a chceš ho někomu říct a obsluha není to úplně ono, takže proto kamarádky. Jinak jsem vždy byla objednaná. Další co bych určitě řekla, neupínej se na žádnou představu, já šla s tím, že rozhodně nechci holá ramena a dlouhou sukni a vlečku a mám to všechno. Prostě to, co si vysníš u fotky, kde je modelka s 50ti kily na 180cm a navíc několikahodinová práce grafika, který mimo prodloužení nohou z ní udělá bytost proporcí panenky barbie, nakonec je úplně jinak... Říkám to hlavně z důvodu, že v prvním salonu jsem zkoušela šaty co se vešly do mojí představy a bylo to vázně takové peklo, že jsem si myslela, že než tohle tak raději nic.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?