"přenechání" nevratné zálohy v Saty go home

Ahojky holky stale aktuální - prenecham nevratnou zalohu do SATY GO HOME ....
Odpovědět
@ivaninka123 Ahoj, přemýšlela jsem že pujdu tam...
Odpovědět
@nelca11 ahojky, kdyby nahodou - vzpomen si :-)
Odpovědět
@ivaninka123 jen mi rekni jak to presne funguje, v pondělí budeme vedet pevný termín svatby, takže pak bych tam šla, mají docela výběr jsem koukala.
Odpovědět
@nelca11 presne jde o to ze chteji slozot zalohu 50% tusim je NEVARTNA ..aj se holt nechala ukecat .... no nic ..... nechci te do niceho tlacit, muzes rictz ze kamarádka si zamluvala a slozila zalohu ale zrejme si vybere jinde a ze tedy tu zalohu pouzijes ...kdyby to byla pro Tebe komplikace tak se na to vykasli, ale mne rekli ze ta nevratna zaloha se muze pripadne pouzit i na jiné saty .... dam ti radeji telefon? 777 817 862 ...v kolik tam zítra jdes?
Odpovědět
@nelca11 pardon v pondělí :-D
Odpovědět
@ivaninka123 Teprve v pondělí budu mít potvrzený termín svatby, takže tam pujdu nekdy v týdnu asi, to bych tě urcite kontaktovala a kolik si složila ? kolik budes chtít ? jde o to jestli na jiné saty nebo i pro jinou osobu. každopádně díky.
Odpovědět
Hele v tomhle případně by možná bylo lepší ( když bych tam skutečně šla) jestli bys tam nezavolala ty a neřekla, že prijde kamaradka ( dala bych ti jméno atd) a že si za to vybere jiné šaty - pac když prijdu já, není to tak věrohodné.
Odpovědět
jj klido :-)
Odpovědět
také přenechám zálohu v šaty go home, kdyby měl někdo ještě zájem...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?