Přenechám zálohu 2000Kč do salónu D. Svozílkové ve Zlíně

Přenechám zálohu 2000Kč ve svatebním salónu Dany Svozílkové ve Zlíně. Dnes jsem musela šaty v jejich salónu zrušit a zálohu mi bohužel nevrátí. Byla bych ráda, kdybych se s některou z vás mohla domluvit, abych nepřišla o peníze. Byla bych vám moc vděčná. Můžeme se domluvit i na lepší ceně. Já vám přenechám zálohu 2000 a vy mi zaplatíte 1500. Děkuji moc.
Odpovědět
Chystám se tam v úterý:D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@jrosnicka ahoj, chtěla jsme se zeptat, jestli se ti zálohu podařilo přenechat. Jsem totiž v podobné situaci a nevím, co s tím. Moc díky za informaci :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@jrosnicka zdravím vás, jak to dopadlo s vaší zálohou. já to tedka řeším a byla jsem docela v šoku. Mám šaty vybrané jinde a nevím jak se z toho dostat. Byli ke mě milí a ochotní, ale ty pravé šaty mám jinde. Ozval se vám někdo?? Děkuji
Odpovědět
@mallorca123 Dobrý den, nikdo se mi neozval. Záloha propadne pravděpodobně. Jejich přístup mě taky šokoval. ale smlouva je smlouva a moc vám to nezdůrazňují, že to nevrací.
Odpovědět
Profilova fotka
no právě. mě to opravdu velice překvapilo. chtěla jsem za ty 2000,- boty a košili /třeba/ ale vůbec nechtěli ani slyšet. vůbec nevím co mám dělat. nabídli mi jiné šaty, krásné, ale srdcem jsem u jiných.
Odpovědět
Profilova fotka
@jrosnicka ale myslím že tu zálohu tam máte na dobu neurčitou ne?? hledejte dál. jak jste to vyřešila,zrušila jste šaty a hotovo??
Odpovědět
Ano, zrušila a nic víc, řekli mi jen, že když jsi najdu někoho tak to na něho můžu přepsat....myslím, že už jsem se ztrátou smířila. Jen mě překvapuje, že ani nikdo zde nechce ušetřit penízky.
Odpovědět
Profilova fotka
to je pravda. taky jsem už rozhodila sítě a uvidíme. kdyžtak si vyberu nějaké levnější na večer. aspoň něco.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@jrosnicka Dobrý den, možná budu u Svozílků objednávat šaty, zatím jsme ve stavu vybírání, ale mám tam favorita. Je to ještě možné, po takové době?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?