Pozor na svatební salon Romance v Kladně

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych napsala svoji zkušenost s tímto salonem a chtěla bych varovat hlavně slečny, co mají větší velikosti šatů. Jela jsem do tohoto salonu, protože jsem na netu našla, že mají velké velikosti. Šaty paní přinesla krásné, to ano, doma na fotkách jsme ale zjistili (a holky zde mi to potvrdily), že mi absolutně neseděly v prsou. Aniž bych se paní něčeho ptala, tak do mě začala hustit, jak ale mám hubnout, že to pak bude pro mě lepší a začala mi radit, jak mám jíst jen mrkev, že to tak dělaj modelky.. a to byla snad půlka času stráveného tam, co to do mě hustila ( myslím, že profesionálka by měla respektovat každou klientku a do tohohle jí nic není), zaplatili jsme zálohu, paní ještě xkrát zopakovala, ať hlavně nepřiberu - no nevím proč bych měla. Pak jsem šla na operaci s krčními mandlemi, což byl děs a dost dlouho jsem se nenajedla, takže jsem si chtěla šaty po třech měsících zkusit, abych se ujistila, jak mi sedí. Paní neochotná, jak má narváno, nicméně mě objednala. S kamarádkou jsme tam přijely asi o 10 minut dříve, salon je velký, dá se tam posadit. i přes to nás paní nechala čekat před dveřmi venku (pršelo a byla fakt zima), protože tam stála s jinou nevěstou a už jen domlouvaly podrobnosti - komentovala to nepříjemným tonem - no to víte, přijely jste brzo, musíte si počkat. No šaty jsem oblékla, měla jsem na sobě podprsenku bez ramínek jako minule a ona to koemntovala - hmmm v dekoltu to nesedí, ale to je tou podprsenkou, tu si na svatbu neberte.. ale neřekla, ať si jí sundám, nic, ani mě pořádně neutáhla.. a zase mi dala přednášku o dietách. Po tom, co jste mi tu napsaly, že ty šaty opravdu nesedí, jsem si pořádně xkrát prohlédla fotky a musela jsem vám dát za pravdu. Naivně jsem si myslela, že si tam ještě sjedu a s paní se dohodnu na nějakých úpravách - haha. Paní mě do telefonu sjela, co si jako myslím, že si budu zkoušet šaty zase po měsíci?? A proč? a já že mám pocit, že mi to v dekoltu nesedí a ona útočným tonem . tak když se vám ty šaty nelíbí, tak si je neberte vůbec, já tu o ně zájemkyně mám!!"!" no hrůza, nakonec že teda mám přijet, ale že doufá, že jsem nepřibrala a že teda na dovolené ještě shodím, No neochota hadr, narvala mi to co se líbilo hlavně jí - chtěla jsem bolerko, ona rozhodla, že bude štola zavázaná za rukama - tak jsem mlčela a sama se rozhodla, že jí pak nechám doma atd.. jinými slovy - paní dle mého profík není - podle mě by se měla snažit, aby šaty seděly každé nevěstě, nabídnou úpravy atd.. Za mě bych ji vůbec nedoporučila...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak se vůbec nedivím, že paní nedoporučuješ. To, jak naznačovala, že bys měla zhubnout, je bezesporu neprofesionální, do Tvé postavy a do toho, co jíš, je paní velké kulové. A to, že Ti šaty nepřešije, když nesedí, je snad zlý sen. Byl by zázrak, kdyby šaty seděly hned tak, jak jsou, prakticky vždycky je potřeba je nějakým způsobem upravit. Je to naprosto běžná věc, takže nechápu, že s tím má paní problém nebo že vůbec není zvyklá to nabízet. Pokud se opravdu rozhodneš pro šaty od ní, tak jedině prostě zajít za švadlenou a nechat si šaty upravit od ní na vlastní pěst. Stojí to v řádu stokorun a prokáže to obrovskou službu. Jinak z mé zkušenosti - čím levnější salon, tím horší jednání paní majitelky. Jedna na mě taky zkoušela, že "mi ty šaty nesedí v prsou, protože mám malá prsa". Tak jsem šla prostě jinam a našla jsem krásné šaty, které mi s naprostou samozřejmostí upravili přímo na moji postavu.
Odpovědět
@kacatko1986 Ty šaty opravdu neseděly. Koukla jsem na fotky. Komentovat postavu, či tě nutit do diety jí vůbec nepřísluší. Být tebou se s ní již vůbec nebavím a jdu jinam. Já se vdávala minulou sobotu a majitelka mi šaty upravovala ještě 30 minut před obřadem, protože se mi nezdála délka...tak to má podle mně vypadat!! Salóny jsou tu pro nás a ne mi pro ně. Přeji hodně štěstí do finálních příprav a ať už to budou kterékoli šaty, tak hlavně ať ti sedí a cítíš se jako princezna :-).
Odpovědět
@kacatko1986 Možná Tě setkání s touhle semetrikou mělo upozornit na to, že se za sebe neumíš postavit. Nedokážeš říct, co a jak bude a ukázat lidem, že za tyhle mantinely už nemaj právo chodit. Jinak i já si myslím, že ty šaty Ti nesedí. Jsi krásná holka, ale tyhle pytlovitý šaty tu krásu spíš ubíjej než podtrhujou.
Odpovědět
@skotskaa taky si to myslím.. @cat35 přesně - já byla v salonu bella v hk, paní mi odpárala veškerá cinkrlátka, protože ty se mi nelíbily, našila mi na ně krajku....sehnala takové krásné krajkové ani ne bolerko, ale zapínání vzadu, celé krajkové přes ramena i prsa...a ještě, protože jsme měla svatbu 250km daleko, poslala mi šaty do toho města, protože tam mají pobočku....nic nebyl problém, paní vše udělala jak jsem chtěla, fakt super....a dokonce jsme tam 3x i jen tak si je zkusit a paní si mě pamatovala jménem .)) fakt skvělá... a to se ani nebudu bavit o tom, že mají pracovní dobu do 18h a byla tam se mnou poprvé do 18,45.....
Odpovědět
Profilova fotka
@skotskaa dekuju za analyzu me osobnosti :-D ja jsem spis byla rada, ze nekde moji velikost satu maj, jinak si myslim, ze se celkem ucim stat si za svym, ale mindraky z detstvi obcas vylezaji no:)
Odpovědět
@kacatko1986 podívej, v obličeji jsi krásná holka, že máš pár kilo navíc, to víš sama, to není potřeba ti říkat, pokud s tím něco budeš chtít udělat, je to tvoje věc...nikdo nemá právo tě soudit a už vůbec ne bába, který děláš kšeft...na mě by tohle nebylo...nesnáším, když se někdo ke mě takhle chová, i kdyby běly sebenádhernější šaty, někdo se ke mě choval takto, odcházím....
Odpovědět
Profilova fotka
@tarra27 no ja jsem byla v soku a rikala sem si, kdyz zacla poprve, ok, asi to mysli dobre.. ale pak uz me vazne vytacela.. jenze ja se teprve ucim, aby mi lidi nes..i na hlavu
Odpovědět
@kacatko1986 tak to se nauč hodně rychle .) slušně, ne vulgárně ani hystericky, ale jasně stručně a výstižně .-)
Odpovědět
@kacatko1986 Tohle není profesionální jednání. Ale říkám si proč si jí nepostavila do latě a nestanovila jí mantinely co si může dovolit a co ne? Já bych jí drsně vypucovala žaludek, takové lidi k smrti nesnáším a jsem s nimi rychle hotová. Tohle je totiž typ lidí, co si myslí, že si mohou vše dovolit a jsou pěkně v šoku, když jim někdo dokáže odporovat. Zároveň opravdu od takového salónu bych nebrala šaty ani omylem. Je plno jiných salónů, které má šaty pro nevěsty větších velikostí a rády šaty poskytnou. Pokud paní nestojí o zákaznice, je čas udělat papa a jít pryč. Jiné salóny budou za zákazníci rády. Ty pokud si půjčíš šaty, v rámci půjčovného máš nárok na zkoušky, úpravu šatů, popř. i změnu šatů a tohle co si dovolila nesmí.
Odpovědět
já si vždy řeknu, že tohle teda nemám zapotřebí....
Odpovědět
Profilova fotka
chápu, že to asi není jednoduché, něco vybrat. Ale ty šaty, co máš v albu, bych absolutně nebrala. Nevypadá to dobře. Určitě jinde najdeš lépe.... a tohle chování... NO comment!
Odpovědět
No, tak to jsem zvědavá. Na mě paní působila docela mile. Na konci týdne se tam nejspíš pojedu podívat, tak snad nedopadnu stejně.:)
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych si je od ní taky nebrala, kvůli tomu chování... Vidím, že do svatby už moc nezbývá, ale zkus sehnat ještě jinde, uvidíš, třeba seženeš lepší.. Já měla ze svatebního salonu Barborka v Roudnici nad Labem, tam byly obě paní hrozně ochotné. Zkus tam třeba zavolat, jaké velikosti mají, ale přišlo mi, že mají i větší a z Kralup to není tak daleko..
Odpovědět
Profilova fotka
@majineshka na me byla pri prvnim telefonatu taky mila... @mirindo tam tak velke nemaji, uz jsem psala..
Odpovědět
Profilova fotka
@kacatko1986 A Kleinod jsi nezkoušela? Já tam byla spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, dekuju za reakce a rady a tipy.. Ja si ale opravdu necham ty druhe saty, kdyz mi oblekla to bolerko a ten pasek za krk, tak to vypadalo skvele.. i me mame se libily a te se nelibi jen tak kde co.. myslim, ze je dulezite, ze se v nich citim dobre ja, nez aby se zalibily vsem.. @nobondgirl nezkousela, to uz je cenove mimo moji kategorii..
Odpovědět
Ahoj, mám taky negativní zkušenost se salonem Romance, resp. ne přímo já, ale byly jsme tam někdy v únoru s kamarádkou - s tím, že já už měla šaty zamluvené jinde a ona ještě sháněla. Zaprvé nás paní taky nechala asi 15min mrznout venku, a to jsme přijely přesně dle domluvy. Přitom vevnitř jsme si klidně mohly sednout, než se nevěsta před námi šaty vyzkouší. Pak se paní mohla zbláznit, když jsme se některých šatů dotkly - že na ně sahat nesmíme a může jen ona (no jak kdybysme byly malý děti s rukama od čokolády :-). Kamarádce šaty až tak moc neseděly, ale paní jí stále přesvědčovala, že ano. A mezi řečí se mě pořád vyptávala, kde jsem si půjčila šaty já a kolik jsem za ně dala. Bylo toho víc, ale celkové se mi zkrátka ten její přístup zdál neprofesionální.
Odpovědět
Profilova fotka
@gloria82 tak to je jak kdyz ji slysim u me v blede modrym :-D no ja jsem rada, ze tam uz nemusim, ale mrzi me, ze jsem se trochu nepochlapila a neposlala ji nekam...
Odpovědět
Profilova fotka
Ted jsem utrpela sok - pani mi volala, ze obdrzela muj email o zruseni satu a jestli se neco nestalo atd a tak jsem ji rekla, o co mi slo a ona jeee to sem tak nemyslela (byla az neprijemne medova) atd.. no kazdopadne sem ji rekla, ze uz nemam zajem a mam saty odjinud.. boze 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel ne každý z Kladna a okolí je profesionál :) Přejeme úspěšné hledání těch pravých šatů :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacatko1986 podívej já taky nejsem zrovna hubená ale vždycky si vzpomenu na svého kamaráda který mi jednou řekl: "nejsi hubená a moc dobře to víš, ale ty kila umíš tak krásně nosit, že se můžu zbláznit pokaždé když tě vidím"
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Svatební salon Claudia v Kladně 1. Návštěva- byla fajn. Paní byla milá, pomohla s výběrem 2. Návštěva - nyní jsem pochopila, že jakmile paní dostane do rukou peníze, již ji nezajímáte a chce mít návštěvu za sebou 3. Zkouška - přijela jsem a šaty nebyly připravené. Omluva? Ne! Zapomněla jsem poslat smsku a to byla celá ,,omluva" Jela jsem tedy 25 km zbytečně. 4. Zkouška proběhla dobře. 5. Vyzvednutí šatů - můžete si je kdykoliv od středy vyzvednout. Raději volám ve čtvrtek odpoledne, jestli si pro ně mohu přijet a co myslíte? Ne, budou až večer, po zavíračce. Mohla jsem si je tedy vyzvednout až den před svatbou a to byl 1. šok! Šaty měly utržené poutka za krkem, což kdybych zjistila až doma, tak nevím, co bych dělala! Paní to začala opravovat. Pásek v pase byl rozervaný ( nové šaty) a ptám se, co to jako je? No, asi při sundavání ozdoby, ale to byla hrůza. Po příjezdu domů jsem šaty rozbalila, smrděly kouřem a to už jsem ty šaty jen pověsila a celá nešťastná od nich odešla. Další den na denní světle jsem zjistila, že jsou totálně špinavé od make- upu zevtniř, zavazovací tkanička také a celkově krajka na šatech byla špinavá a plná mušek! Co s tím hodinu před svatbou? :( NIC! Po svatbě jsem šaty do salonu dovezla, naštvaná jsem paní vylíčila, co se stalo a odpověď byla, proč jsem šaty nepřivezla. Co by s tím asi v den stavby udělala! V podstatě uznala, že šaty byly špinavé a že je zadarmo vyčistí! Teď jsem si je vyzvedla a šaty jsou samozřejmě stále z poloviny špinavé. Resumé - je vidět, že salon vede ukrajinsky mluvící paní a kvalita je šílená!! A to při první návštěvě hanila vedlejší svatební salon Sofia, aby udělala obchod! Nevěsty, pozor, sem opravdu NE!!!!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?