Poraďte svatební salóny v Praze

Ahoj holky, seženu v Praze týden před svatbou šaty? Měla jsem zamluvené šaty v salonu Eva na Žižkově, byla jsem na zkoušce, šaty se musely zabírat, paní mi řekla že mám přijít za 14dnů. Odložila jsem 2 děti a vyrazila na domluvenou zkoušku. Paní na mě navlíkla úplně jiný šaty, na ty mé nebylo sáhnuto. Že má prý problémy a do pondělka šaty opraví. Jsem z toho hotová, příští víkend se vdávám a vlastně nemám v čem.Čekám na přijatelnou hodinu a pak vyrazím do Prahy, dnes s dvěma dětmi, už mi je nikdo nepohlídá. Snad něco někde seženu? Chcu zkusit Adinu nebo mi poradíte? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jak v praze, lae tady na NOvojičínsku by to problém nebyl... a v Praze je velké množství půjčoven určitě ti v některé vyhoví;) já bych ti děti pohlídala,ale na druhou stranu republiky :D :D vím jaké to jechodi a zařizovat s dětmi (sama mám jednoho prcka a zkouišet nebo zařizovat něvco bezz hlídaní moc nejde:( ) ymslím ale že pokud natrefiš na dobry salon s dobrym personalem tak se ti určite povede a kdyby nepovedlo tak si objednej šaty tady z beremka a popros nevestu a oryhchle zaslani potom si je nechas jen "doopravit" na svou postavu a máš. uvidiš to půjde ;)
Odpovědět
Je, děkuji za pohlídání:-D. Ale holt to tam budou muset vydržet, nedá se nic dělat. Malýmu jsou 4roky a v tom salonu co jdu pro dětský oblek, mají i koutek, takže to tam prcek snad vydrží, horší je to s malou. Té je 8měs. a jestli bude brečet, což dělá dost často...Snad tam seženu nějaké šaty, říkám si, že v květnu zas tolik svateb není, tak snad nebudou všechny zarezervované. Hlavně, že jsem měla zamluvené šaty od listopadu. A teď týden před svatbou se takhle stresuju.
Odpovědět
držím palce, ale určitě nějaké seženeš! Já má dva týdny do svatby a taky budu teprve upravovat a přešívat, takže tě naprosto chápu :-) určitě to zvládneš, kdyby si nesehnala v praze, tak mě napadá vyrazit za prahu do nějakého menšího města,tam není takový nával svateb, tak by určitě nějaké volné byly!
Odpovědět
Profilova fotka
@livavrova Já myslim že seženeš určitě, v Praze je těch salónů tolik, že někde určitě volno bude.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zkusila Klenoid, tam je ten přístup asi nejlepší, tam je opravdu zákazník pám a jsou rychlí, ale koukám že už píšu pozdě :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ja som bola uplne nadsena zo svojich siat zo salonu Berenike. Pri ich hladani som obehla aspon 15 salonov a v tomto malom salone som nasla tie najkrajsie saty, ktore mi uzasne sedeli a citila som sa v nich skvelo cely den. Ani sa mi z nich nechcelo vyzliect a to uz dokonca ani na prvej skuske. Pani Suchankova je uzasna a trpezliva pani, velmi mila a vzdy ochotna pomoct a poradit a to aj s vecami co si u nej nekupujete. Mohla som kedykolvek prist a vyskusat si saty. Skratka som bola nadsena a pre mna bolo dolezite sa tam aj rada vracat. Cena pre mna nebola dolezita, ale tu som nasla presne take saty ako som chcela a este k tomu za velmi slusne peniaze. Proste Jackpot. Mozno si tam nie kazda nevesta najde saty, ale rozhodne sa tam chodte pozriet :-) Velka spokojnost a velka vdaka za vsetko patri odomna pani Suchankovej. Rozhodne doporucujem vsetkym buducim nevestam.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?