Poraďte svatební salóny v Liberci

Poradí mi zkušené nevěsty? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky plánuju svatbu na srpen 2009 a chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se svatebním salonem Angelika v Liberci nebo salonem ANNIE? Děkuju za radu ;-)
Odpovědět
Ahoj, mam známou a ta vyloženě doporučuje Angeliku. V Annie se jí líbily jedny šaty, ale bohužel jí nevyhovovala otevírací doba. Navíc v angelice měli prý téměř stejné šaty, takže si vybrala tam a byla moc spokojená :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, byla jsem v Angelice, paní sice ukecaná, ale vyzkoušela jsem cca 15 šatů a furt byla v pohodě, vyfotila mě ze všech stran, jak jsem chtěla....sice jsem si nic nezamluvila, ale by to tam super a žádnej stres jako v salonech v Praze
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem z Jbc, ale šaty si asi radši pojedu vybírat do Prahy. Je to hodinka cesty a mají tam rozhodně větší výběr. Nemám zatím vlastní zkušenosti, ale podle rad kolegyň z práce se tady stejně pořádné šaty sehnat nedají. Jediný salon, který stál za to, nedávno zrušili...
Odpovědět
kejtie: no já si myslím, že v té Angelice v Babylonu toho mají docela dost, mají tam Atelier Diagonal, Maggie Sotero ...a slušné ceny. Oproti Praze. Tam mají třeba Maggie Sotero za 12000 a tady za 9000. V Praze jsem prošla několik salonu (Adina, Andělské studio, Nevěsta, Natali, Cymbeline) a přišly mi srovantelné s tím Angelika.Také záleží, jestli máš alespon předstaavu o typu šatů které chceš, nebo chceš jen ozkoušet množství různých.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?