Poraďte půjčovnu svatebních šatů v Praze

Profilova fotka
Ahojky..mám na váš všechny obrovskou prosbu.. vdávám se ani ne za 3 měsíce a pořád nemůžu najít nějakou šikovnou půjčovnu svatebních šatiček, nedaly byste mi nějaký tip?.. už začínám být pomalu, ale jistě zoufalá.. díky moc a paa :-)
Odpovědět
Chris, možná by nebylo špatné upřesnit, odkud jsi ;) Pokud z Prahy, zkus na P4 Nevěstu, vdávám se za necelé dva a půl měsíce, šatky taky nemám a potřebuju nějakou hodně malou velikost a tenhle salón mi byl doporučen. na webu mají spoustu fotek a mě osobně se tam líbí hned několikero šatů, tenhle týden (dovolí-li čas) tam chci sjet a vyzkoušet nějaké ;-) Zkoušela jsem tu najít nějaké recenze tohohle salónu, ale nepodařilo se, třeba se sem někdo podívá a doporučí nebo naopak nedoporučí ;)
Odpovědět
ahojky, z Prahy doporučuju svatební půjčovnu Natali, pokud se vám líbí šaty a nemají vaší velikost, ušijí je na míru za 3 týdny. Stojí to jen 500 kč navíc na půjčovném ;-) . Ochotní a milý personál :-) . Teď mají nové prostory v Žitné
Odpovědět
Já doporučuji Adinu na Pankráci. Voňavé šatičky, skvělý přístup a všechny velikosti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já Potěšení - to je jasné...každá doporučujeme ten svůj!!! zkus se spíš podívat do debat - byla jsem spokojena se sv. salonem...a naopak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chceš luxus tak Andělské svatební na Praze 5, velký výběr by mohli mít i v Kleinodu na Praze 4
Odpovědět
Co se Andělského studia týká, pracuju tři patra nad ním, takže to bylo první místo, kam jsem šla. Bohužel v mé velikosti (dle všeho na pomezí dítěte a dospěláka) mi řekli, že mají jen tuším šestery šaty, z toho čtvery bílé a dvoje šampaňské :-| Jinak holčiny byly moc ochotný, příjemný a milý, problém je v tom, že jsem nedonošenej chcípáček :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jeee.. jsem ze všeho tak zmatená, že jsem zapomněla napsat, že potřebuju, jak jste správně vytušily, půjčovnu v Praze.. tak já se pokusim objet, něco vyzkoušet, a pak dám kdyžtak vědět... děkuju mockrát za všechno.. PS: netušíte o nějaký dobrý cukrárně? potřebovala bych dortík, ehm.. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
tomovamiguelka • Včera v 15:35 Ahoj všem, prožila jsem celkem vyčerpávající večery hledáním všeho okolo svatby až jsem si řekla, že bych si mohla zkrátit cestu přes vás :-))) Chtěla jsem si svatební šaty ušít sama. Studovala jsem to. Ale začíná se mi to rozlehávat v hlavě a nevím, jestli si na to troufnu... a maminka mi říká, co budu dělat se šatami, nad kterými budu 14 dní klečet a brečet jak to budu matlat a pak si je dám do skříně? A má pravdu :-DD Tak je tady varianta, že si je půjčím. Třeba s tím máte někdo zkušenosti. Dají se půjčit hezké šaty v Praze a blízkém třeba do pěti tisíc korun? A v "normální" velikosti? To u mne znamená asi vel. 40 :-) děkuji :-) omcamauta • Včera v 15:37 Dají 8-) Mám půjčené šaty ze salonu Bereniké. daniela60 • Včera v 16:17 Ahoj- já si budu pujčovat šaty v pujčovně Adamita na Střížkově,je tam moooc hodná paní a zaplatím 5 100 Kč a velikost mám taky 40 :-) vlahl • Včera v 16:23 Ahoj, zkus okolí Prahy. V Kladně jsou také salony. A super je salon Pavouček,je tam paní, která i sama šije a má moc krásné šaty a co je důležité dá se sní domluvit i mimo pracovní dobu.Byla jsem tam s dcerou a nevěděli jaké šaty vybrat a opravdu super ceny. Dcera má velikost 38 a cena 4100 Kč . slavkap. • Včera v 16:33 Zajdi si příští týden do Diplomatu, je tam největší svatební veletrh a uvidíš tam všechny firmy na jednom místě, nejen šaty, ale i prstýnky, kytky a všechno o potřebuješ. Je to super inspirace omcamauta • Včera v 16:39 kamikadze: ta půjčovna z Prahy 4 je "nová" už tak asi 2 roky minimálně (co okolo jezdím tramvají, vždycky tam byla). Do Diplomatu se taky chystáme. Primárně teda na prstýnky. kamikadze • Včera v 16:41 na netu maji, ze jsou NOVA pujcovna, a jake tam maji saty, byla ses tam podivat? omcamauta • Včera v 17:52 kamikadze: píšou: * Nový rodinný salon! Zrekonstruovali jsme pro Vás prostory našeho salonu, abyste se u nás cítili lépe. Přijďte se podívat. Já jsem tam nebyla. Byla jsem v: Adina Pankrác, La Sposa, Nevěsta, Bereniké a ještě nějaký salon, kde jen prodávají (za boha si teď nevzpomenu název, ale sídlí na 5.května na P4, kousek od Nevěsty)... laala • Včera v 17:54 tomova... : mám šaty za 6,2 tisíc půjčovného. Nevím, zda to na tebe není moc... tyty • Včera ve 20:29 já mám šaty, bolerko, spodničku a závoj za 3500,- z Bereniké v Praze a jsem naprosto spokojená. Určitě tam mají i v Tvé velikosti ;-) Mě to doporučila kamarádka a tak doporučuji dál :-D tomovamiguelka • Včera ve 20:33 ahojky, děkuji, už jsem to všechno prokoukla a mám vybráno, díky :-) na svatebním veletrhu se uvidíme, těším se :-)
Odpovědět
eliska84 • Dnes ve 12:27 - Ahoj holky,poradíte nějaký levnější svatební salon v Praze a okolí.Chtěla jsem dát za půjčení max.do 6tis.,moje vybrané šaty z Natali jsou bohužel dražší,tak se chci ještě porozhlídnout jinde.Mám velikost 44 a chtěla bych šaty za krk.Tak jestli o něčem víte,dejte vědět,moc děkuju
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
V Adině mají šaty od 4.500,- a koukala jsem, že hodně jich právě za těch 4.500,- bylo... :-D I ty co jsem si vybrala já.
Odpovědět
Profilova fotka
Buštěhrad. Já sama mám veliikost 42-44 a jedny šaty za krk jsem tam i zkoušela :-) Byly nádherné a skvěle mi padly, ale já za krk nechtěla. Zvolila jsem nakonec jiné. V Adině skutečně taky měli v mé velikosti, i za krk, a ceny do 6ti tisíc.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, jak jsem tak pročítala různé diskuze, tak jsem narazila na svatební salon esposa. Koukala jsem na jejich stránky, vybrala jsem si tam pár šatů, ale bohužel nauvedené adrese nesídlí a nenašla jsem ani jejich pobočku na Praze 6. A tady v diskuzích jsou na tento salon pozitivní ohlasy, tak jsem se tam chtěla kouknout. Mohla byste mi prosím některá poslat na níže uvedný mail kontakt na tento salon? Děkuju Nikitta@email.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak jsem byla v Bereniké...a dost děsný teda :-) !Dohromady tak max.20 šatů.Pro mě na zkoušení 3 a 1 docela seděly,ale byly dost zapraný,pomuchlaný a tu krinolínu jsem se skoro štítila oblíct,jak byla jetá :-| .Asi si připlatim v Natali,tam je fakt dokonalej výběr |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já jednoznačně hlasuju pro Adinu...už na střední jsem si tam vybrala šaty na ples a přítel oblek...teď na svatbu jsem si tam zamluvila šaty (sice drasžší než jsem očekávala, ale krásný) a přítel si tam dneska zamluvil oblek.. Skvělý přístup a čistota :-)
Odpovědět
eliska - tak to mě překvapuje, že jsi tak dopadla. Já tam byla naprosto spokojená. Paní milá a ochotná. Je pravda, že patří mezi menší půjčovny, ale kamarádka má velikost 50 a taky tam uspěla, oproti obrovskému Andělskému studiu, kde mají jen malé velikosti. Nakonec měla krásné šaty, čisté a nažehlené v naprostém pořádku :-) Ale proti gustu...... ;-) Nedávno jsem tam byla ještě s neteří, která mi jde za družičku a tak jsem si znova zkoušela šaty, které mám objednané :-) a už se nemůžu dočkat. Tak přeji dobré pořízení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Paní byla milá,to je pravda...a určitě tam byly i hezké šaty.Říkám,že jedny by možná i šly :-) .Ale jedny které měly být bílé,už určitě pamatovaly lepší časy.A celkově,když to srovnám s jinými půjčovnami,tak mi ty šaty nepřišly v TOP stavu :-| .Ale věřím,že si tam někdo vybral.Ale za krk tam neměli ani jedny :-(
Odpovědět
eliska - myslím že tam bylo tak okolo 100 šatů a zaprané nebyly. Můj pocit je, že ani nechce konkurovat velkým neosobním svatebním salonům, ale že je to jedna z variant, kde si člověk může v klidu vybrat a vyzkoušet co mu sluší. Paní mi poradila i doplňky a ostatní maličkosti, uvařila kafe. Byla jsem tam 2 hodiny a nebylo mi dáno najevo, že obtěžuji. I ceny jsou přizpůsobené menší nabídce a menším prostorům, jsou opravdu dost slušný ;-)
Odpovědět
eliska - ahoj, kamarádka byla někde na Praze 6 - prý tam teď mají akci svatební šaty za 5.000,- na 7 dní, ale jméno půjčovny mi neřekla.
Odpovědět
Petb - tak jsem na tvoji radu na netu hledala na Pze 6 a koukala jsem na stránky nějakého Studia Inspirace, podle stránek vypadají že mají pěkné šaty, ale já budu mít svatbu až příští rok, tak tu jejich akci asi nevyužiji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ja som bola uplne nadsena zo svojich siat zo salonu Berenike. Pri ich hladani som obehla aspon 15 salonov a v tomto malom salone som nasla tie najkrajsie saty, ktore mi uzasne sedeli a citila som sa v nich skvelo cely den. Ani sa mi z nich nechcelo vyzliect a to uz dokonca ani na prvej skuske. Pani Suchankova je uzasna a trpezliva pani, velmi mila a vzdy ochotna pomoct a poradit a to aj s vecami co si u nej nekupujete. Mohla som kedykolvek prist a vyskusat si saty. Skratka som bola nadsena a pre mna bolo dolezite sa tam aj rada vracat. Cena pre mna nebola dolezita, ale tu som nasla presne take saty ako som chcela a este k tomu za velmi slusne peniaze. Proste Jackpot. Mozno si tam nie kazda nevesta najde saty, ale rozhodne sa tam chodte pozriet :-) Velka spokojnost a velka vdaka za vsetko patri odomna pani Suchankovej. Rozhodne doporucujem vsetkym buducim nevestam.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Navštívila jsem salón Svatba snů na IP Pavlova mají naprosto luxusní šaty značky Mia Solano. Ceny půjčovného jsou ale vyšší cca kolem 10 tisíc. Vybavení salónu a obsluha perfektní. Salón Briliant Princess ve Vodičkově má taky spoustu krásných šatů od Eddy K, La Sposy. Pokud přijdete v pátek večer nebo v sobotu je zde velmi milá obsluha (přes týden naopak velmi nepříjemná paní). Ceny půjčovného cca od 6 do 10 tisíc. Šaty jsem si nakonec koupila v salónu Della Sposa u Karlova náměstí, kde je také půjčují - myslím si, že ceny by měly být lidové. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?