Pojištění půjčených svatebních šatů

Profilova fotka
Ahoj holky, máte některá nějaké zkučenosti s tímto tématem? Mám šaty z půjčovny, na ně smlouvu samozřejmě odpovědnost za škody. Bojím se že mi je někdo prošlápne nebo poškodí, napadlo mě zda je vlbec pojistit půjčené šaty, nebo zda by se na to mohla vztahovat "pojistka na blbost"?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/svatebni...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chápu to tedy dobře že se pojištění "na blbost" na šaty nevztahuje? Nenašly jste některá něco podobného co by mi zajistilo klid ve svatební den?
Odpovědět
Profilova fotka
@m0nca chápes to dobře :-) bohužel nic takového asi opravdu není :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@m0nca Pokud se o šaty bojíš, tak jediné řešení je koupit šaty někde ve výprodeji za cenu půjčovného nebo si je nechat ušít. Pak budou Tvoje a nemusíš řešit, co se s nimi stane :-)
Odpovědět
Pojištění na šaty ale existuje: http://finance.idnes.cz/svatebni-rozt... Ale- jak radí ostatní, stejně je vždycky lepší mít šaty vlastní a třeba i levnějši a být v klidu, než se stresovat v šatech za desetitisíce.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ceriii moc děkuji! Já si šaty budu určitě půjčovat a pro svůj klid radši oželím jízdu na koni a podobné legrácky :-D teď jsem byla na svatbě kamarádky která si šaty kupovala a zase sei potvrdilo, že na šatech za pár tisíc je to prostě poznat..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?