Platí se za zkoušky půjčených svatebních šatů?

Když si šaty někde zamluvím, můžu si je přijít vyzkoušet ještě třeba s účesem nebo je uvidím až před svatbou? Jde mi o to aby vše ladilo, ale nevím jestli to odhadnu takhle na dálku jen podle fotek 🤔 máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@m0nca Nevěsty, které mají u nás zapůjčené šaty, tak si je kdykoliv můžou přijít vyzkoušet, případně i s doplňky zakoupenými jinde, nebo v den zkoušky účesu, aby viděly celkový pohled. Samozřejmá je ale i finální zkouška 7 -10 dnů před svatbou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
A platí se za tyto zkoušky? Někde jsem četla že buď zaplatím nebo mi je jen ukážou...ale to přece nezjistím jestli se šperky k šatům hodí 8-(
Odpovědět
@m0nca Běžně funguje, že si šaty zkoušíš, jedny si vybereš a ty si jdeš vyzkoušet před svatbou, někdo chodí týden, někdo dva týdny a tam můžeš mít účes jakej chceš. Za zkoušky se platí, pokud si šaty vybereš, tak se neplatí. Ale je to jako všude salon od salonu :-)
Odpovědět
To záleží na salonu, kde si šaty vybereš
Odpovědět
Profilova fotka
@m0nca Za zkoušky se u nás neplatí ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Jak kde, lépe se informovat, někde se už platí....
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím že když už je máš zamluvené - složenou zálohu tak si je mužeš přijit vyzkoušet. A nic po tobě nebudou chtít,ikdyž to bude salon který běžně poplatky vybírá. Jinak když teprve vybíráš je to jak kde. v jednom salonu měli v kabince napsané že je poplatek 40kč/kus , vyzkoušela jsem tak troje, víc toho na mě neměli, a nic po mě nechtěli..
Odpovědět
Z mé zkušenosti se za předem dohodnutou zkoušku již vybraných šatů neplatí. Platí se jen v případě, když některá nevěsta obráží X salonů a šaty si tam nevybere.
Odpovědět
A jak v tom salonu poznaj takovou nevěstu? :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?