Neustálý boj ? Šaty s velkou sukní vs splývavé ?

Profilova fotka
Názory ? :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
splyvave :-D ale radsej daj nejaku foto lebo niekedy sa podaria pekne aj tie velkosuknove saty
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky splývavé, ale neříkám, že by velké sukně neměly taky své kouzlo. :)
Odpovědět
Splývavé.
Odpovědět
Profilova fotka
chtěla jsem splývavé a v salónu jsem zjistila, že mi sluší velká sukně. Takže tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se v čemkoli splývavém cítím a vypadám, jak v noční košili. Líbí se mi splývavé, věděla jsem, že já je mít ale nemůžu. :-)
Odpovědět
Taky jsem chtěla splyvave, i když mi slušely, tak AZ s velkou sukni se objevil wow efekt
Odpovědět
přesně tak, velká sukně byl wow efekt!!
Odpovědět
Profilova fotka
Mě velké sukně nesluší, takže jsem si vybrala splývavou. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky spíš velkou, chtěla jsem být "princezna" :D
Odpovědět
Zkoušela jsem velké i splyvave šaty. Pokaždé jsem v nich byla aspon 10 min..S velkou sukni musi clovek pocitat,ze neni na dlouho,jsou nadherne ale na me moc tezke a nepraktické na pohyb. Chci byt v satech celou dobu a podle toho jsem vybirala.
Odpovědět
Myslím, že hodně holek (mě nevyjímaje) chce něco jednoduchého, splývavého. Pak si jen tak zkusí větší sukni a je rozhodnuto. Osobně navíc nesouhlasím s tím, že splývavé jsou pohodlnější, velká sukně má obruče, takže se v ní chodí mnohem lépe, u splývavé se látka plete pod nohy.
Odpovědět
splývavá, nemám ráda princeznovský styl :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Z osobní zkušenosti vím, že nejlepší je vyzkoušet bojí a ať zjistíš, co ti sluší víc. Já šla s představou splývavých šatů a odházela jsem s princeznovskýma :-) ale nechala jsem si dát jen malou obruč, abych nevypadala vedle hubeňounkého ženicha jako krabice. A byly tak pohodlné, že jsem je večer ani nechtěla nepřevlékat. :-)
Odpovědět
Princeznovský styl? 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ony ty princeznovske maji něco do sebe! Kdyz kouknete do alb, ma je hodně nevěst.. Možná většina?
Odpovědět
Profilova fotka
Já při zkoušení zjistila, že nejvíc ze všeho chci mít vlečku, takže byly splývavé a nelituju, mít vlečku je boží!
Odpovědět
Já měla velkou sukni s vlečkou....
Odpovědět
Já budu mít splyvave, na obřad i z něj pojedu na motorce, takže princeznovske šaty by byly poněkud nepraktické :D
Odpovědět
Dlouho jsem si myslela, že splývavé, protože nemám ráda "princeznovský" styl a načančanou krinolinu. Pak jsem ale našla tyhle šaty, nechávám si je šít u švadleny. Jednoduché, slavnostní, elegantní. Sukně podložená pouze tylem, žádné obruče... A bylo jasno :) Co tím chci říct, je to kus od kusu, máš nějakou představu a pak vidíš TY šaty... PS: klobouk bude úplně jiný ;-)
Odpovědět
Já byla taky na vážkách, ale pak mi mamka řekla (a musela jsem souhlasit), že klasické princeznovské šaty na sebe už pravděpodobně nevezmu.. Naproti tomu, nějaké hezké splývavé si na nějaký ples nebo na něčí svatbu můžu koupit/půjčit.. Takže nakonec mám princeznovské ;-)
Odpovědět
Ja měla široké princeznovske šaty na maturitní plese, užila jsem si je, byly krásný, ale na svatbu chci splyvave. Líbí se mi víc, jsou (pro me) pohodlnější a moc se na ne těším :-)
Odpovědět
Od začátku plánování jsem chtěla splyvave, pořad, ikdyž slušelo to nebylo ono, až jsem vyzkoušela s velkou sukni o dostavil se wow efekt
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Tak mě princeznovské neslušely, takže mám vybrané splývavé. Snad se budu líbit.
Odpovědět
Tak splývavé bych dala, pokud nemáš velké pozadí. A šaty s velkou sukní prostě rozšiřují boky :-) Takže rozhodnutí zůstává na tobě... Já třeba mám splývavé, neb si ve velké sukni přijdu jak selka v kroji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mikinkacs A co když máš velké pozadí a široké boky? Což jde většinou ruku v ruce? :D Ve zkratce řečeno... holky s velkými zadky a boky ať se raději nevdávají. :D
Odpovědět
@morrighan nemám ani jedno :-) takže nevím, profesionálka nejsem, napsala jsem pouze vlastní zkušenost... moje postava = hubená, žádnej zadek, stehna, nic... jen velký prsa... a šaty jsem vybrala splývavé
Odpovědět
Profilova fotka
@mikinkacs To se nedivim. Zavist. Ja mam oboji a prsa po dedovi. :D Splyvave saty miluju a jsou nadherne, ale s mou postavou a metrem sedesat na vysku bohuzel nepripadaji v uvahu. :(
Odpovědět
@morrighan no já mám právě 183cm a v čemkoliv nařaseném vypadám jako selka mixlá s Eiffelovkou :-D
Odpovědět
Nedávno jsem byla na svatbě a nevěsta byla plnějších tvarů a měla velkou sukni...vypadala božsky! Takže asi záleží na tom na co narazíte konkrétně 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?