Měřím 155 cm. Seženu svatební šaty?

Profilova fotka
Ahojte holky,mám takový malý dotaz. Dneska jsem byla ve svatebním salonu v Ostravě, kouknout se po šatičkách :-) a normálně mi řekli že jsem moc malá, že na mě šaty nemají. Možná se jim spíše nechcou zahýbat a tak se Vás chci zeptat jestli máte některá taky takovou zkušenost. Já si myslím že zase tak malá nejsem .. měřím 155cm.. :-N Chtěla bych vědět jestli teda někde na sebe šaty seženu nebo si je budu muset nechat ušít :-N Díky za rady Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem stejne "vysoka", musela jsem si poridit 10cm potpatky a oni mi saty kousek zalozili, jinak to neslo. 15cm je dost :o)))))))))
Odpovědět
Profilova fotka
No toho se právě bojím v podpatcích moc neumím ... v takových botech jdu fakt už jen v nutnosti max. na ples a do divadla :-N a ještě aby měl podpatek 10cm ... vždyť se vymelu jen co se na tom postavím ... :-( ještě jsem neoběhla všechny salony snad se na mě někde usměje štěstí :-) Ale ted aspoň vím že v tom nejsem sama a že jsi měla stejný problém a asi nás bude víc :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Hani, tak to slyším poprvé.... já měřím 158,5 a mám sukni velikosti 36... ani se na mě nebude upravovat.. stejně tak korzet ;-)
Odpovědět
taky se hlásím do klubu 155 cm :-D já to mám za sebou už skoro rok, vybrala jsem si šaty hned v prvním salonu ( pak jsem pořád přemítala, že bych měla zkusit ještě jiné salony , ale zaplatila jsem zálohu, tak jsem to nechala). Jsou salony, kde ti šaty upraví, tak doporučuji zkusit jich obejít víc. Mně nakonec šaty upravili o pár cm + k tomu botky asi 7 cm vysoké a šlo to a i když jsem je stejně courala po zemi tak myslím nebyly nijak extra dlouhé ;-) Doporučuji ale jednodušší střih, který nás prcky opticky prodlouží. Hodně štěstí x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ginger, já jsem z toho taky byla paf ... přece nejsou jen samé modelky vysoké přesně 175cm ... no ale tohle mi řekli v salonu .. že jsem moc malá ... já mám taky velikost 34-36 a paní mi řekla .. korzet by tu byl ale sukně jsou všechny dlouhé ..jste moc malá :( budu zkoušet ještě jinde snad někde uspěju a nepošlou mě pryč ... v jednom se semnou ani nebavili... nevím jestli mě přehlídli ..tak jsem odešla, ale jsem z toho zklamaná :-( v tom salonu měli šaty které bych moc chtěla no a asi na ně můžu zapomenout
Odpovědět
Profilova fotka
raculka: budu ještě zkoušet a kdyžtak zajedu i do jiného města ... Ostrava je velká ale nic moc asi :-(
Odpovědět
Profilova fotka
chroby: ja podpatky nenosim vubec, prezila jsem v tom obrad a na obede jsem se zula :o))) my jsme meli trochu volnejsi svatbu a hlavne jsem na tom nak nevisela :o) taky je u me rozdil, ja teda rozhodne nemam 34 ani 36 jsem spis XL :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no přezutím to pak asi taky vyřeším ale bojím se že nevydržím ani ten obřad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
neboj, da se to - stejne te bude porad nekdo vodit :-D
Odpovědět
holky nebojte, svatební den je tak rychlý a já ho prožívala jako v mlze, takže si na nějaké podpatky ani nevzpomenete :-D
Odpovědět
Já měřím 154 cm. Botky jsem měla s 5 cm podpatkem a šaty mi o 10 cm založili :-N V jednom salonu mi na mou výšku nabízeli samé princeznovské šaty, což ze mě dělalo přeslazený dortík. Šaty, které se mi líbili, byli na vyšší a odmítli je jakkoli upravit. Tak jsem šla jinam a tam to bylo v pohodě. Neboj šaty seženeš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jasně, šaty jsou a v salonech mívají i kratší. jen chce hledat. je pravdou ,že nejde šaty zkátit na malinké holky, protože když pak přijde někdo vyšší, a budou mít šechny šaty zkrácené, tak už těm vysokým nebudou. Ono se to dá často řešit spodničkou, že se vem větší, aby se ty šaty zvedly, ale nesmí se to přehnat. ale problém zakládání, to je fakt dost špatný, ono když se to založí, tak to pak po vrácení nechá v místě ohybu i po vyprání rýhu a to je blbé, je to vidět a nevypadá to hezky. a tak už ty šaty nikdo nechce. takžeje pochopitelné, že vám často řeknou, že šaty nezakládají. a obzvlášť v případě, že je má ještě někdo zamluvené, po vás, když by tam zůstalata čára, tak by jim asi ta další nevěsta dala ;-) 8-) ale já jsem taky prcek, a šaty na nás taky jsou. nebojte ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ja jsem si taky rikal, ze by to bylo videt :o) ale ta chvile se v tech potpatkach dala prezit, takze si nestezuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to vidět. já jsem ti takhle 2x naběhla a šyta byly na ustřižení :-S schválně se podívejte v půjčovně na okraj šatů, že ačkoliv jsou naprosto čisté, tak pokud už byly půjčované, tak i hned po vyprání, když se pořádně podív¨áte na spodní okraj, ta jsou tam malinkato špinavé ;-) prostě to zadupané se v tom pevném ohybu ani nedá vyrat, a bohužel to tak často zůstává i při tom založení tak vás ty chlapi musí nosit na rukou ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to by si dali :o))))))))
Odpovědět
Profilova fotka
ale proto si vs přeci berou, ne ? :-D vždy´d kolikrát slibujou: a na rukou tě budu nosit... tak ať se ukážou , CHLAPI ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
me nikdo nic nesliboval, bo jsem cvalda :o) a hlavne bych se nedala :o)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D no, co ,se chvástaj jaký jsou siláci, tak no probem ;-) :-D jdu ještě pracovat, tak zatim
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem ted skoncila a mam toho od rana plny kecky-balim to, dobrou :o)
Odpovědět
Profilova fotka
se máš ]-( 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem si vzpomněla... v jednom salónu mi sukni chtěli ohnout v pase... pod korzet se to pak krásně schovalo ;-) samozřejmě to nesmí být ohnuté na 10x:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si kvůli výšce nechala šaty šít... ten styl, co se mi líbí, se prostě krátit nedá... nejlepší byla slečna v Pronuptii, která mi tvrdila, že určitě to půjde (aby ne, když to byly šaty za 9500 půjčovného), ale bylo vidět, jak jí jdou oči šejdrem, že vůbec neví, jak by se do toho pustili - znamenalo by to rozesadit sukni od živůtku v pase, odpárat všechny ozdoby našité přes pasovou linii, zakrátit to - ještě skokově, protože aby to vyšlo na celou krajkovou nášivku, a prošít. No zlatý voči. Fakt jsem nechtěla riskovat, že přijdu před svatbou a šaty budou buď zfušovaný, nebo dlouhý... krátit se dají takové, co nemají na spodním okraji sukně zdobení... takže pokud na tom netrváte, určitě se dá něco najít... ale ušití je lepší :-)
Odpovědět
Ahoj holky, já mám 158 cm a taky se docela bojím. V jednom salónu vím, že tady kamarádce řekli, že si má vybrat sukni s korzetem, že celé šaty nezkracují, jen právě ty sukně.
Odpovědět
holky, nic si z toho nedělejte, já mám 176 cm a když jsem si zkoušela šaty, tak jsem vypadala, jako bych čekala velkou vodu a to jsem ani neměla obuté boty, takže kdybych si ještě vzala boty na podpatku, tak nevím nevím. nebo se mi do šatek, které mi byly dobře dlouhé, nevešly prsa. :-) Nakonec jsem měla sukni a korzet a bylo to super mohla jsem se v tom krásně hýbat a když jsem potřebovala sukni jsem si v pase trochu vykasala (což se hodilo hlavně při tanci, kdy jsem si na ni šlapala) :-)
Odpovědět
Mám 158 cm a v salonech mi řekli, že když je to korzet a sukně, tak se sukně v pase zahrne (jak psala Ginger). ;-) Já mám šaty v celku, tak jsem zvědavá co se mnou vymyslí. Ale snad trochu větší spodnička by to spravila. určitě zkus ještě jiné salony.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja merim 162 cm, mam korzet a sukni vel. 34 a sukne je mi stale dlouha. Na zkousku tesne pred svatbou mam prijit s botickama a podle toho, jak bude stale dlouha, tak ji zaberou - ohrnovat v pase ji nechci :-S.
Odpovědět
Ja teda nevim, mela jsem korzet a skuni, ktera mela tylovou svrchni vrstvu a nesla tudiz zkratit :-( a mela jsem pohodlne botky s 8cm podpatkama, sukni jednou zahrnutou v pase a bylo to akorat. Nebylo to videt a ani to nijak netlacilo a netahlo. Vubec bych to nehrotila. Podotykam, ze merim 160 cm, takze taky zadna zirafa x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, normálně se mi ulevilo jak to tady čtu. Vždycky jsem si myslela, že šaty v půjčovnách budou mít na každou nevěstu ale asi jsem byla najivní :-N no dneska jdu zkusit ještě další salon na doporučení kámošky, tak snad tam něco vymyslí. Máme sice svatbu plánovanou na 14.4.2007 ale ohledně šatů asi brzo není ne? Ještě podle téhle zkušenosti .. jestli to tak půjde dál tak zase tolik času nemám :-N
Odpovědět
chrobacek.ov: a v jakém salone ti to rekli v Ostrave?
Odpovědět
Profilova fotka
V pronuptii se semnou ani nebavili a že na mě nic nemají mi řekla paní asi v orchidei ale nejsem si jistá ... já se na název nekoukala :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?