Měli jste špatnou zkušenost se svatebním salónem?

Profilova fotka
Minuly tyden jsem si domluvila termin na zkousku svatebnich satu v salonu Mystique v Uherskem Hradisti. Pani majitelka navrhla termin, ktery se ji hodil a ja jsem ji ho potvrdila. Na sjednanou dobu jsem do salonu dorazila, ovsem byl zavreny. Pokousela jsem se majitelce nekolikrat volat, ale marne, telefon mela vypnuty. Ani pote se mi nedostalo zadne odpovedi, natoz tak omluvy. Vim, ze se muze stat cokoli, ale od toho mame telefony a tohle jednani je maximalne neprofesionalni! Nechci z toho delat zadnou aferu, ale do salonu jsem jela pres 50km, brala si kvuli tomu dovolenou a zbytecne. Chtela bych timto varovat dalsi nevesty, ktere se rozhodnou tento salon navstivit. Navic jsem se dozvedela, ze udajne nejsem prvni, kterou tak nechala cekat. Jednoduse NEDOPORUCUJI!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrý den, tak jsem se musela zaregistrovat - jelikož mě to překvapuje - já jsme z Brna a paní jsem měla domluvenou na nedeli a to jeste na 6 večer a nebyl problém. Je fakt, že chyba se může stát vždycky. Byla jsem tam až do 21:00 a vůbec něřekla ani půl slova.A ještě to takhle, než jsem vybrala ty pravé, pokračovalo asi tři víkendy a vždy na večer v neděli nebo v sobotu. Což třeba ve svatce, když jsem přišla v půl páte a už jsem byla upozorněna že bude paní končit.Já bych to teda, pokud nejsi hodně naštvaná, zkusila ještě znova a vyříkala si to sní - paní je velice příjemná a hlavně ochotná.Ona se snaží ve všem vyhovět a je škoda - napsat hned na beremko takovou reklamu, ale chápu, že jsi byla naštvaná. A je pravda že to máš jen 30km - to není zas tak hrozné. Za sebe doporučuji, doporučuji, jo a ještě jelikož jsem z Brna jsem si mohla šaty vyzvednout šaty už víkend před svatbou. Takže jednoznačně doporučuji!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si, že richie1111 žádnou aféru nedělá. Jen prostě uvedla svůj názor. Já bych teda byla naštvaná taky. Když si vezmu dovolenou a jedu kvůli tomu mimo svoje bydliště a hlavně mám domluvenou schůzku, tak s tím počítám. A pokud paní nebyla aspon tak slušná a nezavolala, že nestíhá nebo nedorazí, tak nevidím jediný důvod proč se jí zastávat. V dnešní době, když telefon či sms nestojí skoro nic. :-|
Odpovědět
Dobrý den, tak já taky musí zareagovat já jsem taky z brna byla jsem objednaná na sobotu a paní se nedostavila a vůbec nebrala telefon a žádná omluva ještě teď jsem naštvaná když si na to vzpomenu :-( Rozhodně nedoporučuji !!!
Odpovědět
Dobrý den, taky reaguji - prošla jsem tolik salonů a nikde jsem nebyla spokojená jak tady v mystiku.Objednaná jsem byla v sobotu a vše super jak šaty,přístup, ochota a hlavně trpělivost.Nemyslím si ,že by se paní neomluvila těm předchozím pisatelkám, ale chápu že,naštvanost dokáže udělat své , mě zrušila 2 schůzky - vždy s omlouvou a náhrada termínu vždy v neděli, což si myslím, že by toto jiné salony neudělaly. Možná někoho může štvát, že tam není celý den a má to pouze na objednávku.Nakonec si myslím,že každý salon mám svoje kostlivce a udělalo spoustu chyb a nepíšese to tu. Takže bych tady nikdy nenapsala že nedoporučuji - to je docela blbost a dělá to opravdu špatnou reklamu a to je škoda. TAKŽE ZA MĚ DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
no hlavně nenápadně dámy - nebo že by jen dámo? :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je mi divné, že by se potom paní neozvala. Já jsem měla šaty z tohoto salonu a jak šaty, tak paní majitelku si nemůžu vynachválit. Naprosto ve všem mi vyšla vstříc, byla vždy ochotná, příjemná, prostě skvělá ženská. Je fakt, že párkrát mi schůzku zrušila, protože má malé dítě, ale vzhledem k tomu, že učím ve školce, tak vím, že se jim musí leccos přizpůsobovat, a vždy jsem to pochopila. Ty šaty, co tam má, prostě stojí za to. Já můžu ze své zkušenosti tento salon naopak jen DOPORUČIT.
Odpovědět
Profilova fotka
Jak je to v tomto salonu se smlouvou o zapůjčení šatů? Chtějí zaplatit příplatek za ušpinění šatů? Bojím se, že když si půjčím šaty s vlečkou a bude horší počasí, tak nezabráním jejich ušpinění :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?