Máte zkušenosti se svatebním salonem Paris Look Jičín?

Ahojda, nemáte zkušenosti s tímto salonem - píší, že mají šatičky i ve větších velikostech, což je v některých půjčovnách docela problém :-( Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já měla půjčeno právě odsud - celkově musím salon pochválit - byly tam opravdu ochotné paní, nevadilo jim zkoušet spoustu šatů a některé při rozhodování i několikrát:) Mohla jsem si všechno nafotit, což leckde nedovolují. S velikostí jsem problémy neměla (já mám 36), ale z různých stran jsem slyšela, že mají poměrně velký výběr i ve větších velikostech a hlavně ti šaty bezproblémů upraví na tvojí postavu. Moje šaty jsem měla jako první nevěsta a kdyby mi nebyly, jak měly, opravdu by je upravily:) Celkově mohu opravdu doporučit - krásné šaty, veliký výběr, ochotný personál a mají i obchod s dekoracemi atd, takže vše najdeš na jednom místě:) Pro více info klidně napiš přes IP. @funnym
Odpovědět
@apacheee Tak to ráda slyším, že jsi byla spokojená - díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@funnym Já mohu taky tento salon doporučit, půjčovali si tam šaty 2 kamarádky a i moje sestřenice a já jsem si tam dvakrát vybírala a půjčila společenské šaty a vždy spokojenost, příjemný personál.
Odpovědět
Tak jsem tam dneska byla a musím uznat, že je to opravdu salon na jedničku - moc milé paní a ceny v porovnání s Hradcem Králové jsou poloviční. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Přidávám aktuální zkušenost, třeba se někomu bude hodit 🙂 Velmi příjemné prostředí, milý personál, velký výběr šatů a jejich úprava na míru. Bohužel nemožnost vybrat si šaty sama, zákaz vstupu do části se šaty, takže jsem byla odkázána na to, co mi paní přinesla. Zákaz fotografování, to mě hodně zaskočilo, pro mě velké mínus. Nutnost objednání do salonu. Všechny vyzkoušené šaty s krajkovým vrchem kousaly a nebyly pohodlné.. Dle švadleny znak, že se nejedná o pravou krajku, ale levnou napodobeninu 😞 A ceny mi přišly opravdu přemrštěné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?