Máte zkušenost se svatebním salónem Vivien ve Vyškově?

Koncem června se budu vdávat. Šaty mám vybrané v salonu Vivien ve Vyškově, ale nic mi tam neřeknou. Budou je zkracovat a něco došívat. Kdy tam mám jít na zkoušku? paní říkala, že dva týdny před svatbou to stačí.
Odpovědět
ahoj, ja si tam zkousela saty, ale nakonec jsem si koupila, protoze jsem mela jine predstavy. Nahodou jsem narazila na majitelku a byla jsem spokojena, venovala se mi maximalne :-) Na zkousku se chodi tak 14 dni pred obradem. Ja jsem si v tech jejich satech pripadala hodne "natesno", asi bych se moc nenajedla a byla nervozni vic nez je dobre !-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je zajímavé, mně řekli, že šaty v žádném případě neupravují!!! Ale vybrala jsem si a spokojená jsem, zatím....:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
supperr • Dnes o 15:08 Ahoj Holky, tímto bych Vás chtěla varovat přad tímto svatebním salonem. Před využitím jeho služeb jsem byla několikrát varovaná, ale nedala jsem na rady již zkušených kamarádek a přesto jsem si vypůjčila šaty z tohoto salonu. Předem jsem oznámila, že svatba bude venku a že na den naší svatby hlásí déšť. Paní majitelka mě uklidňovala, že se nic neděje. Opravdu pršelo. Šaty měly vlečku, které se nedala nikde přichytit a při tanci, ale i při obyčejném přesunu z místa na místo mi na ně nešikovní pánové a jedna dáma šlápli. Bohužel se stalo, že ona dáma mi do vlečky udělala dirku cca 2x2cm :-(, a při tom jak sem se posunula a nevěděla, že mi na nich někdo stojí popraskaly sklady. Vyděšena jsem okamžitě šaty sundala a vzala je ke zkušené švadleně a zároveň ženě co má vystudované návrhářství, aby se podívala zda se s tím dá něco dělat. Ta se zděsila a řekla mi, že šaty jsou tak nekvalitně ušité, že aby se nestala ani jedna z těchto nešťastných událostí, tak bych šaty musela po obřadu ihned sundat. Sklady držely na jedné nitce a představte si, že Vám na to šlápne chlap při tanci, jak to má vydržet. V pondělí šel manžel šaty vrátit v 9 ráno. Majitelce ukázal všechno čeho jsme si všimli. To, že na něj křičela i když ji řekl, že jsme ochotni zaplatit co si řekne, by se dalo přejít. Šaty si přebrala s tím, že chtěla připlatit 2000m na ušití nového spodního dílu. Manžel vše zaplatil. Vrcholem bylo to, že jej obvinila, že jsme ji vrátili špatné ramínko. Přitom jsem donesla šaty domů. po oblečení jsem ramínka dala do obalu na šaty a vytahla jsem je až když jsem na ně šaty vracela. Všechna jiná ramínka mám doma černá a toto bylo bílé umělohmotné. Prý mi půjčili bílé umělohmotné s otočným krkem a my jim vrátili bez otočného. Manžel aby ji už zavřel pusu řekl, že se doma podívá a dá vědět. Dnes mi paní volala, že chce po nás zapatit celé šaty, že viděla jen tu dirku a že těch povolených skladů si nevšimla. Řekla sem ji, že si šaty přebrala a že si řekla o 2000 a tak, že nyní ať nám dá svatý pokoj, že si šaty mohla v klidu poničit sama. Na to však mě začala urážet. Šaty sem na sobě měla od cca 10hod do 16hod. Neudělala sem nic neobvyklého. Taková věc se může stát i jiným, proto nenechám tuto zkušenost pro sebe! Dávejte s pozor!!!!!
Odpovědět
to ]-( je fakt hodne zajimavy co jsem se docetla.... ja si tam pujcovala jen spodnicku a taky to nebylo uplne v pohode jednani jaky bych cekala... nejvic co je ale zajimavy ze mam stejnou zkusenost s raminkem!!! Taky mame pri vraceni rekli ze jim vratila spatne raminko - umelohmotne.... mama jim to raminko zaplatila. Taky jsem si byla jista ze vracim stejne raminko...... podvodnici!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?