Máte zkušenost se svatebním salónem Eva v Mikulově?

Ahoj holky, mate nektera zkusenosti se salonem Eva??? saloneva Nemela jste od nich nektera saty? Moc se mi tam jedny libi, tak bych chtela poradit, jak jste byly a nebo nebyly spokojene. Predem moc dekuji... popripade za jine typy.
Odpovědět
Fotky stejné jako ebay číňani, co šijou napodobeniny, cena plus mínus odpovídá, IČO mi justice.cz nenašla... takže si tipnu, že objednává od číňanů a přirazí si k tomu provizi. To už si to průměrně zdatná angličtinářka může z ebay objednat rovnou. Nebo poprosit tady někoho, ať pomůže s překladem...
Odpovědět
na ebay takove tipy satu nemaji, aspon ne ty co chci ja
Odpovědět
Jinak mozna jsou od cinanu, to nevim,ale jsou pekne. Holky, kdo myslite, ze sije ty znackove saty??? Sijou to ti sami lide, jen je na to prisita znacka a mozna maji o dolar na hodinu v praci vic.
Odpovědět
Profilova fotka
omca: protoze na Justici jsou pouze spolecnosti a nebo cizinci, Tady jsem ji nasla: http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWE...
Odpovědět
slunecnice84: Já neříkám, že nejsou pěkné. Jen prostě když tomu obětuješ jedno dvě odpoledne, tak si je můžeš objednat přímo od těch číňanů a ušetřit tak +/-2tisíce.
Odpovědět
Profilova fotka
Slunecnice: také to na mě působilo dojmem čongů, většina je kopie Maggie Sotero.
Odpovědět
zvalentova: Aha... mě zmátlo, že paní uvádí, že má IČO - což mají pouze právnické osoby a ty by v justici nalezitelné být měly. Je to jedno blbé písmenko ;-)
Odpovědět
ičo mají i živnostníci DIČo mají společnosti. Jinak si taky myslim že tou sou fotky stažené z netu objednávané přes ebay. slunecnice84: jsou i prodejci, co ti ušijou šaty podle fotky. ;-)
Odpovědět
alenaj: prosim Te, mas na nekoho treba kontakt, kod sije. Kdyz se podivas do meho alba, tak mam oznacene saty, ktere se mi libi. Klidne bych si je nechala usit. Holky, odkud si vy budete porizovat saty?
Odpovědět
slunečnice: já registrovaná na ebay nejsem. Ale pomáhá tu s objednáváním nejvíc asi Artichoke. Zkus jí napsat do IP. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?