Máte zkušenost se svatebním salónem Christine v Opavě?

uvažuji jestli tam mám zajet zkoušet šaty nebo ne,mají celkem slušné ceny půjčovného..byly jste tam už???
Odpovědět
@lennaaa Ahojky, já tam byla zkoušet. Ceny mají hodně slušné, ale žádné šaty se mi tam nelíbily. Paní říkala, že je mají z Polska a připadaly mi takové obyčejné a laciné . Nakonec jsem si vybrala šaty ve svatebním salónu Dája naproti divadla. Když jsem si je rezervovala do konce roku, tak tam byla sleva 1500,- Kč, takže mám krásné šaty za 8500,- Pak mají ještě moc hezké šaty na Krnovské v svatebním salónu Ariana :-)
Odpovědět
@kimmi1 no,jak jsem se dívala na ty šaty na netu tak nic moc,no .ale našla jsem tam ještě jeden salon ISABEL...s tím zkušenost nemáš?mrknu na ty dva salony ještě o kterých píšeš. :-)
Odpovědět
@kimmi1 a jakou tam mají cenovou relaci v daji a ariane?
Odpovědět
@lennaaa V Arianě cca 7 - 10 tis., v Daji seženeš od 8tis.. Isabel je na Pekařské? Pokud ano, tak tam jsem taky zkoušela :-) Byl to první salón, který jsem navštívila. Potřebovala jsem ale velikost 34 a těch tam moc neměli. Jedny se mi tam docela líbily, ale nakonec jsem skončila v Daji :-) Ještě se mi moc líbily šaty ve svatebním salónu Paris, ale jen podle obrázků, jen ty cenu už tam jsou vyšší a dávat za půjčení 15tis. se mi nechtělo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@kimmi1 tak nevím, ale já mám se salonem Christine úplně skvělou zkušenost a nevím kdo Vám řekl, že šaty jsou z Polska, já tam zrovna natrefila paní majitelku a ptala se ji odkud šaty mají a ona říkala, že některé vozí z německa a některé jsou dělané u nás. Když jsem ji říkala, že jsem se dočetla, že mají šaty s Polska tak říkala, že s Polska určitě nejsou. Každopádně já si tam objednala krásné šaty, které mi trochu upraví na mojí postavu a dala jsem za ně suprových 4000,-. Fakt jsem z nich nadšená a s ochotou se kterou se mnou paní zkoušela šaty i když se zkoušení protáhlo po její pracovní době jsem se málokdy setkala, ale jinak je to můj názor a jsem ráda, že jsem se tam šla po tom co jsem zde četla podívat. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@peepi plně s tebou souhlasím v salonu Christine jsem si objednala ke konci ledna šaty, na které jsem měla ještě 10% slevu a měla jsem krásné a hlavně bílé šaty za 4800,- (ne jak v některých jiných salonech, které jsem pochodila, neříkám, že ve všech, ale někde fakt hnus a za dost peněz). Než jsem šla vybírat šaty, tak mi kamarádka řekla ať si dám na to aby byly šaty bílé pozor, že ona jak si byla vybírat šaty, byla v salonu, kde šaty působily běle, ale jakmile byla jako nevěsta tak teprve viděla jak jsou šaty zašedlé až zažloutlé a byla fakt zklamaná. Ona to totiž porovnala s ženichovou bílou košili a to byl dost rozdíl. Když pak šla šaty vracet tak přišla na to, že v salonech mají takové to světlo do modra a tudíž vypadají šaty bělejší. V Christin to nemají, tedy aspoň zatím neměli nevím jak teď, my jsme měli svatbu v květnu a šaty jsou opravdu bílé i já to porovnala s košili svého nyní již manžela a byla jsem hodně spokojená, zvlášť když mi je chválili i ostatní jak jsou krásně bílé. Ale samozřejmě chápu, že každý si tam nevybere tak jako já jsem si nevybrala jinde, ale to už je na vkusu každé z nás. Já byla hodně spokojena s šatami a také jsem byla ráda, že mě nestáli tolik, přece jenom jsme dali i tak dost peněz za svatbu. Jo a kdyby jste někdo chtěli svou svatbu zpestřit tak si v Christin půjčte čokofontánu, je to super věc myslela jsem to jako zpestření pro děti, ale chodilo na ni víc dospělých, s ovocem je to super a ještě nám zajistili i svatební holubice, tak jsem to měla vše v jednom. Takže Vám holky přeji šťastnou ruku při výběru Vašich vysněných šatů a užijte si svatbu tak jak jsem si ji užívala já je to fakt super až je mi líto, že to skončilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?