Máte zkušenost se Svatebním salonem Bella v Brně?

Profilova fotka
ahojte holky, když jsem začala vybírat šaty tak jsem si přečetla pár referencí (jak to tak asi každá z nás dělá) na salony. Už na začátku jsem is byla jistá po tak katastrofálních referencích, že do Belly mě nikdo nedostane i kyby tam měli šaty zlatem vyšívané :D no co se nestalo, čím déle jsem vybírala, zjistila jsem, že pro mě bohužel tam mají spoustu krásných šatů, které v mém okolí v žádném salonu neseženu. Zašla jsem se osobně domluvit na zkoušku a nadiktovala jsem tam slečně všechny šaty, které jsem měla zájem vidět. Byla jsem velmi mile překvapená z velmi ochotného jednání a přístupu a těšila jsem se na domluvenou schůzku. Vzhledem k tomu, že jsem si domluvila pár kamarádek, jsem byla lehce nervozní jak to tam asi bude probíhat, usoudím li dle referencí. Opět jsem byla mile překvapena, slečna se mi věnovala maximálně, Bavily jsme všechny svým humorem a názorem na šaty celý salon a podotýkám, že slova jako ,,to vypadá jak záclona,, tam padly bez ostychu. Nicméně slečna se nenchala odradit a nosila šaty dál a dál! bez jakýchkoliv ,,otrávených ksichtů,, až jsme nakonec vybraly. Lítala kolem mě jako kolem nevěsty tak jak by přesně měla. Další věc, které jsem se obávala, že se v nich nebudu moci vyfotit...obávala jsem se naprosto zbytečně a nic jsem za to neplatila. Jediné za co jsem platila byla cena 180,- za celkovou zkoušku(ne za jedny šaty) a když si vezmu, kolik času jsem tam byla a to že pokud si od nich šaty vyberu, částka se mi odečte tak to beru jako min. poplatek. Musím říct, že jsem byla velmi ráda, že jsem se nakonec odhodlala tam zajít, jelikož jsem si vybrala překrásné šaty, které žádné jiné nepřekonaly, takže holky nebojte se zkuste si tam zajít pokud se vám z jejich nabídky něco líbí. Personálu bych dala jedničku! :)
Odpovědět
Taky jsem zjistila, že reference nejsou vše :) ale v Belle jsem nebyla... máš nějaké ty fotky pro zvědavé oko? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem se sice vdávala už nějaký ten pátek zpět, ale v Belle jsem byla naprosto spokojená! Slečny byly všechny ochotné a to jsem měla trošku problém s úpravou:-) (no trošku jsem si vymýšlela, jak mají šaty přesně vypadat:-)) slečna mě vyzkoušela několik spodniček, několik závojů a vůbec nevypadala, že by ji to nějak obtěžovalo. Když jsem šaty vyzvedávala, ještě mi je na počkání zkracovali a také bez jediného problému! Takže já mohu jen a jen doporučit!!! A znám i jiné nevěsty a ženichy co byli spokojeni! Tak přeji krásné přípravy! Martina
Odpovědět
Profilova fotka
Ale ty ceny :-(:-( je to tam mnohem dražší než v ostatních salonech..Zarazilo mě, že mají za stejně vysokou cenu šaty z kolekce 2013 - cena stejná jako kolekce 2014!
Odpovědět
souhlas, bella je super:)
Odpovědět
já jsem byla také spokojena. cena odpovídá značce. Pronovias je ve Španělsku hodně uznávanou značkou. když si půjdeš koupit Adidas bundu, taky dáš za ní víc oproti bundě z Taka. já byla spokojena se šaty i s personálem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?