Máte zkušenost se salonem Svatba snů v Praze?

Zajímalo by mě, jak ochotný tam jsou a jestli jste byly spokojeny se škálou šatů? Chtěla bych se tam zajet podívat, ale nevím, zda to má cenu? :-)
Odpovědět
Za mě spokojenost maximální :-) Šaty krásné, jako nové (některé teda fakt nové), slečna ochotná, poradí, mně se tam líbilo moc...akorát ceny jsou asi tak od osmi tisíc výš...
Odpovědět
Ahoj, mám stejně fajn zkušenost, saty v bezchybné stavu, ceny odpovídají kvalitě. Je to drazsi pujcovna, ale nelitovala jsem.
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem od nich pujcene saty a byla jsem moc spokojena. Byl to druhy salon, kam jsem sla a do dalsiho uz jsem ani nemusela. Vyzkousela jsem asi 20 ruznych satu (mam velikost 42/44, takze s mnozstvim satu spokojenost), slecna sama nosila ruzne saty na vyzkouseni a nakonec jsem si vzala saty na jeji doporuceni, sama bych si je na vyzkouseni ani nevybrala. Po prohlednuti fotek doma jsem se do salonu vratila a hned si je zamluvila (pri zamluveni v prvni den zkousky jsem dostala slevu 20%). Pri finalni zkousce jsme doresili poupraveni satu (usiti raminek) a knoflicek na vlecku. Spodnice, zavoj a dositi raminek bylo v cene pujcovneho, jako darek jsem dostala i podvazek.
Odpovědět
mohu doporučit :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
=) za mě na jedničku! milá obsluha a to jsem drobátko náročnější klientka páč jsem šla v doprovodu babičky která přes 40 let šila večerní róby. Vybrala jsem si podle webu a v reálu byli šaty ještě krásnější =)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Také bych ráda přidala zkušenost se svatebním salonem Svatba snů. V pátek jsem vyrazila se svojí mamkou a budoucí tchyní na výpravu po pražských salonech, měly jsme v plánu prozatím 3, další den případně další. V prvním salonu Venésis na Praze 5 (četla jsem na něj hodně dobrých recenzí, proto jsem si ho vybrala jako první) jsme zažily hned lehké rozčarování. Salón docela hezký, i když se špatným osvětlením, i moje žluté tričko tam vypadalo jako zelené, tudíž bílé šaty tam moc bílé nevypadaly. Obsluha mě poslala ať si jdu vybrat šaty, co se mi líbí (já jsem předem nevěděla ani jakou mám přesně velikost), tak jsem si nějaké vybrala, ale ve velikostech 36 a 38 v bílých moc velký výběr nebyl, tak jsem si vybrala asi 5 ks, jedny champagne, do kterých mě obsluha tak trochu donutila. Postupně jsem si vyzkoušela všechny, ale byla to dost hrůza, buď mi vůbec neseděly nebo byly všechny takové zašedlé, obyčejné, vůbec jsem si v nich nepřipadala nějak výjimečně, i obě mamky z toho byly spíš takové rozpačité. Slečna, která se nám měla věnovat mi vždy jen pomohla šaty obléknout a svléknout, ale nic víc, žádný názor, informace.. no po vyzkoušení těchto pár šatů jsme vzaly věci a raději odešly. Slečna už tam s námi ani nebyla, šla si povídat s kolegyní a kdybychom nepozdravily a neprošly kolem recepce, tak by ani nevěděla, že jsme odešly.. Naštěstí druhá zastávka byl právě salón Svatba snů, kde jsme zažily úplný opak. Věnovala jsem nám moc milá a ochotná slečna, která mi dle mých přestav nosily stále další a další šaty, které byly všechny krásné a hned v prvních jsem si připadala jako princezna a hlavně mě příjemně překvapilo, jak byly šaty krásně bílé, zářivé a voňavé. Navíc obě mamky dostaly vodu a kávu, slečna asistentka byla pořád s námi, fotila mě, poradila, nic nenutila.. No byly to příjemně strávené skoro 2 hodiny a našla jsem své vysněné šaty a ještě získala 20% slevu, takže mě půjčení vyšlo jen na 7680 Kč, což je super. Za mě tedy můžu tento salón maximálně doporučit, mají velký výběr šatů, milou obsluhu, různé věci zdarma k šatům, různé akce a hlavně příjemné a čisté prostředí. Už se těším na další zkoušku i s doplňky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já musím oponovat, za mě tedy velká nespokojenost. Zaprvé se mi moc nelíbilo prostředí, v salonu to úplně nevonělo. Slečna, co se o mě starala, nebyla moc ochotná. Šla jsem se tam primárně podívat na jedny šaty, které se mi líbily na webu. Nechtěla jsem klasické korzetovky, ale ramínka nebo rukávy. Krom těch jedněch šatů z webu mi neměli moc nabídnout (a to mám celkem klasickou velikost 38). Což bych jim všechno asi odpustila. Ale vrchol všeho pro mě je, že na hlavu člověk dostane pytlík, aby šaty neumazal od makeupu! Nejen že ho na hlavě předtím mělo milion nevěst a asi se moc nepere. Ale přišlo mi to dost potupné. Nikdy jsem o něčem takovém v jiném salonu neslyšela...za mě naprostá ztráta času.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě tedy veliká spokojenost. Výběr šatů není nějak ohromný, je dobré si udělat představu podle toho, co mají na webu, mají to tam i velikostmi. Sama jsem tam šla nadvakrát. Poprvé jsem ani nebyla objednaná a slečna mě bez problémů vzala, vybrané šaty jsem si i ten den rezervovala. Podruhé jsem šla už na objednání, protože jsem začala mít pochyby s výběrem a zkoušela jsem znovu. Slečna byla pokaždé velmi milá a ochotná, poradila. A ten pytlík na hlavu ? Naprosto je chápu, že nechtějí, aby zkoušející šaty neumazala od make-upu, mě zase velmi vadilo, že v jiných salonech jsou na šatech viditelné fleky od šminek. Za mě naprostá spokojenost, určitě stojí za vyzkoušení ;-)
Odpovědět
Své šaty jsem si tam sice nevybrala, ale velice příjemná slečna a šaty pěkné. Pytlík na hlavu je pro mě příjemnější, než umazané šaty od jiných nevěst... salon naprosto chápu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?